Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בחור צעיר כבן 20, ואני מחזיק בפיאט פונטו שאצלנו במשפחה משנת 95' עם מנוע 1600 סמ"ק ידנית.

בקרוב אחיותיי מתחילות לנהוג והחלטנו שהגיע הזמן להחליף רכב, לא רק מסיבה זאת אלא גם בגלל שהרכב דרש, ועדיין דורש הרבה ביקורים במוסך וקרו לו המון תקלות וגם כיוון שהרכב פשוט כבר יחסית די ישן..

אז ככה, אני מחפש רכב בתקציב של עד כ-55,000 ש"ח, חשוב לי שהרכב יהיה אמין- שלא אצטרך לבקר במוסך הרבה ושהטיפולים יהיו במחיר סביר ונמוך ככל הניתן. מעבר לכך, אני מחפש רכב שיהיה אוטומט עם מנוע 1600 סמ"ק, שצריכת הדלק תהיה נמוכה, שמחירי הביטוח יהיו נמוכים וגם שיהיה כיף לנהוג בו :smile:

ההתלבטויות שלי כרגע הן בין סובארו אימפרזה, מאזדה 3 והונדה סיוויק - כולן בערך משנת 2004 או 2005.

הייתי שמח לשמוע אם יש לכם דעות לגבי הרכבים האלה-לגבי הנהיגה בהם, התחזוקה השוטפת שלהן ולגבי מחירי הביטוחים שלהם.

ואם יש לכם הצעות לרכבים אחרים אשמח לשמוע.

תודה מראש לכולכם

פורסם

חשוב לי שהרכב יהיה אמין- הרכבים שהזכרת יחסית אמינים, קשה לקבוע איזה אמין יותר

שלא אצטרך לבקר במוסך הרבה ושהטיפולים יהיו במחיר סביר ונמוך ככל הניתן - כנראה שכאן יש יתרון לסובארו

. מעבר לכך, אני מחפש רכב שיהיה אוטומט עם מנוע 1600 סמ"ק - כולם כאלה, הסובארו בא גם עם 1500 סמ"ק תלוי בשנתון

שצריכת הדלק תהיה נמוכה - אין הבדלים משמעותיים

, שמחירי הביטוח יהיו נמוכים - כנ"ל

וגם שיהיה כיף לנהוג בו - כאן ההונדה לוקחת

פורסם
שמעתי שביטוחים של הונדה הם יחסית גבוהים... זה נכון ?

במידה ואתה גר בדרום הארץ אז ביטוחים להונדה ויפניות אחרות יהיה יקר מאותו הרכב מאיזור צפון או מרכז, חברות הביטוח מגדירות אותו כ"איזור קל לגניבות" מאחר והוא קרוב לשטחים ומאפשר בריחה מהירה יותר.

פורסם
במידה ואתה גר בדרום הארץ אז ביטוחים להונדה ויפניות אחרות יהיה יקר מאותו הרכב מאיזור צפון או מרכז, חברות הביטוח מגדירות אותו כ"איזור קל לגניבות" מאחר והוא קרוב לשטחים ומאפשר בריחה מהירה יותר.

אוקיי הבנתי... תודה אלי...

אשמח לקבל חוות דעת גם מאנשים שמחזיקים ברכבים הנ"ל.

פורסם

רוב היפניות שציינת כנראה שהיו ביד הקודמת רכב ליסינג\השכרה סביר להניח, מציע להתרחק מההצעה אפילו אם היא נשמעת אטרקטיבית ומאפשרת תשלומים נוחים.

בקשר לרכבים אין ממש הבדלים משמעותיים, שלושתם משפחתיות יפניות 1600 סמ"ק בעלי צריכת דלק ועלות אחזקה שוטפת פחות או יותר דומה, שלא לדבר על זה ששלושתם שומרות על הערך שלהם בצורה מעולה.

אני הייתי הולך על האימפרזה סתם כי יש לי סטייה לסובארו ולדעתי היא היפה שבחבורה, בגדול שלושתם יספקו אותך באותו מידה.

פורסם
רוב היפניות שציינת כנראה שהיו ביד הקודמת רכב ליסינג\השכרה סביר להניח, מציע להתרחק מההצעה אפילו אם היא נשמעת אטרקטיבית ומאפשרת תשלומים נוחים.

בקשר לרכבים אין ממש הבדלים משמעותיים, שלושתם משפחתיות יפניות 1600 סמ"ק בעלי צריכת דלק ועלות אחזקה שוטפת פחות או יותר דומה, שלא לדבר על זה ששלושתם שומרות על הערך שלהם בצורה מעולה.

אני הייתי הולך על האימפרזה סתם כי יש לי סטייה לסובארו ולדעתי היא היפה שבחבורה, בגדול שלושתם יספקו אותך באותו מידה.

האמת שקנינו לא מזמן ( לפני כשנתיים ) סובארו B4 שנת 2007 חדשה ואנחנו ממש מרוצים ממנה, אז יכול להיות שנמשיך את מסורת הסובארו.

פורסם

בשנה אחת אמור להיות לרכב עד כ15 אלף ק"מ ברמת הסבירות, חשב את מספר השנים של הרכב על הכביש ותראה שהוא לא עשה יותר (למרות שזה לא כזה נורא שהוא מעט יותר)

• תוכן חדש...