Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכם וחג שמח

יש לי רדיו דיסק פיונייר דגם DEH-P6700MP

ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר את האייפון ליצאית ה AUX

קניתי מתאם לאייפון ליציאה של האוזניות מ 2.5 מ"מ ל 3.5 מ"מ

איזה עוד מתאם/כבל אני צריך לקנות ליבור הAUX ?

זאת תמונה של האחורה של הרדיו דיסק

n4jdzmutznjl.jpg

פורסם

ראיתי מתאמים ( כבלים) שבצד אחד הם כניסה לצ'נג'ר ובצד שני פלג ל אייפון אמנם הם לא מקורים של פיוניר אך מבצעים את העבודה נאמנה.

פורסם

אתה צריך לקנות כבל עם שני ראשי AUX כמו בתמונה

cdv150m.jpg

עוד פרטים על הכבל(הוא לא חייב להיות של פיוניר, כל כבל כזה פשוט)

צד אחד אתה מכניס ליציאת הAUX בר"ד (סומן בתמונה),אתה מעביר את הכבל למגירה או לכל מקום שיהיה לך בו נוח לחבר התקנים עם יציאת AUX, ואת הצד השני את מחבר ליציאה של הIphone.

mtzmwjryui2g.jpg

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

יש גם מתאמים שנכנסים בדבר הכחול (כניסה לצנגר) שהופך את הכניסת הצנגר לשתי יציאות RCA ומשם מחברים עוד כבל שהופך את הRCA לבננה של אוזניות

ויש גם מפצל שמכניסת צנגר הופך ישר ליציאת אוזנייה

*עם אכן מה שסומן מעליי היא יציאת AUX אז אין צורך במתאמים למינהם אלא לכבל אוזנייה לאוזנייה

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

איך אני יכול להיות בטוח שהיציאה הזאת היא AUX ?

שאלתי חבר והוא אמר לי שהיציאה השחורה הזאת היא למיקרופון

מישהו יכול לבדוק לי את זה הדגם שלי הוא DEH-P6700MP

פורסם

יש לי את אותו שאלה רק שלי יש דגם שונה

פיוניר DEH-P490IB מתאים לחבר אייפוד?

Head Unit: Pioneer DEH5450SD amp1: sierra f250.4 amp2: dc audio monoblock 2.0k alternator: 120amp Battery deep discharge: xs power 6500 Wiring: 0 gage knu consept

VW Golf MK3

פורסם

לפי מה שזכור לי, החיבור הזה שמסומן הוא חיבור שלט חוטי

נא לבדוק בחוברת המכשיר ליתר ביטחון

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם זה לא זה אז אחת מיציאות ה RCA הופכת ל AUX ואז אתה צריך כבל מתאם מ RCA ל PL נקבה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם זוהי לא כניסת AUX.

אתה צריך את כבל כזה שהופך את היציאה לצנג'ר לכניסתRCA.

אחרי זה אתה מחבר מתאם שהופך את כניסות הRCA לכניסות 3.5 רגילה,וכעת יש לך כניסת AUX ואז אתה מחבר אליה כבל וכן הלאה כמו שציינתי בהודעה למעלה.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

מי שרוצה כבל לאיפוד שמתחבר לצנג'ר שיצור איתי קשר בפרטי יכול להיות אני יקבל היום כמה אז אני יוציא לכם במחיר יותר זול מזאפ :)

פורסם

כמו שאליקו אומר: RTFM, או בעברית: ריד דה פאקן מניואל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...