Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ההבדל הגדול בניינו הוא שכשאתה חושב עזה ואומר "הם" אתה רואה לוחם חמא"ס עם קלאצניקוב ביד, חגורת נפץ על החזה וסכין קומנדו בין השיניים.

כשאני חושב עזה ואומר "הם" אני רואה את פאטמה ובעלה מפרנסים ומכלכלת 7 ילדים מ 0 הכנסה, חיים ביחד עם ההורים וכל משפחות האחים בבית אחד בצל ירי יום יומי (מ 2 הצדדים) ורק מתפללים ליום יותר טוב. אם אנחנו נהים לידם או בים מעניין את הסבתא שלהם כל עוד לא ירו ברחוב ותהיה פרנסה.

הדמוניזציה של דמות הערבי הממוצע כיום היא פשוט לא נורמלית ומגיעה למצבים שאנשים שמעולם לא ישבו לשיחה עם ערבי (קחו את אמא שלי לדוגמא) כשאומרים ערבי מיד חושבת על מחבל. מזל שעוד לא הגענו למצב שאנשים מחפשים קרניים ורגלי תיש על הערבי (ואני כותב "עוד לא הגענו" בצער רב כי ברור לי שאם הכיוון של דעת הקהל כאן לא ישתנה, בקרוב נגיע למצב האומלל הזה).

טעות גדולה בידך ובדעתך .:idea: אני רואה את הכל - ראה את החתימה שלי מטה :lol:

בעזה - אני רואה את פאטימה ובעלה , ו 7 ילדייהם .

באשקלון מנגד אני רואה את שי.ז אישתו וילדיו . ועוד אזרחי מדינת ישראל .

ומה לעשות , הם אזרחי מדינת ישראל משפחתו באחריותי , לילדיו אני אמור לתת ביטחון ואיכות חיים .

בעזה - שידאגו לעצמם , עם "מזוודות הכסף" לפיגועים , שיקנו בהם מכונות חריטה ל מוצרי השוק הכלכלי .

ולא מחרטות ליצור קאסמים - למוצרי הטלת שוק עלייך , ועליינו .

הכל בעייני המתבונן - המסכנים בעזה , מעדיפים להקיז את דמך , בתקווה שיום אחד הם יקבלו את הרכב הבית ושטחך - כן זאת התורה הנלמדת שם .

זאת גם גישה כלכלית - משקיעים היום בטרור - כאשר אתה תברח , הם ישיגו את המוצר .

ואנו - עובדים מתחייבים לוקחים הלוואות , קונים בית מכונית ובונים לאט לאט את חיינו .

ההשקעה שלנו , בעבודה בהשכלה בחינוך ( לא הולך הכי טוב ) מעמידה אותנו בקרב המדינות המערביות ( דמוקרטיות )

האם הם כאלה :?:

שאלתה את עצמך - האם הנורמות שלהם בכלל דומות לשלך , הם בכלל מבינים איזה עולם מושלם אתה מתכנן להם.

אבל עזוב - בשם האהבה לבני האנוש בעזה - לא שכחתה קצת את האנשים אזרחי מדינת ישראל בסובב עזה .

החוטפים רקטות ופצצות מרגמה , נפצעים מתים , רכושם נהרס ע"י בני האדם האנושיים בעזה ( כן אני יודע )

לא כולם בעזה כאלה - אה נכון , אז שוב שאלת תם , מדוע רובם ככולם בחרו ב "חמאס" , עבדו עלייהם :?:

שכחתי ה " חמאס "היא תנועת "שלום רדיקלית" האומרת נהרוס את מדינת ישראל ונקים מדינה טובה יותר ליהודים - הם כבר יעריכו את זה .ונדחוף אותם לים - מה פתאום - זה שיעורי שחיה , אנו מלמדים את היהודים לשחות :roll:

( מהדלפות ששמעתי - את הפורום החדש בקרספורום , הם ישדרגו ל " מנהרות בשטח " זה הפיתרון ל פקקי התנועה

ב " פלשתין הגדולה "כל התנועה תעבור למנהרות :wink: ויש להם נסיון .)

בקש מפאטמה בעלה ו 7 ילדייהם לרחם על ילדי הגן בישראל - הרם אליה טלפון וחזור ועדכן אותנו בתשובה - חביבי

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תגובות 189
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אייל, נראה לי שהויכוח הזה משבש עליך את דעתך. אתה מביא ציטוטים מהקוראן או ממקום אחר, שתף גם אותנו, כי המקור לא ברור.

מכל ההודעות שלך - לא הצלחתי להבין מה אתה מציע לעשות?

פורסם

אייל,

כבר בהודעה הקודמת שלך הבאת ציטוט שאני לא מבין מאיפה הוא ושל מי.

גם בהודעה הזאת אתה מביא ציטוטים שלא נהיר מאיפה הםץ

יכול להיות שאם אני אפסיק להגיב אתה תמשיך לנהל דו-שיח עם עצמך תוך ייצור ציטוטים למענה כנגד דעותיך?

עריכה, שמר הקדים אותי באותה תעלומה ודרך אגב , למה אתה לא מבין מה הוא מציע? הנה תקרא בעצמך, זה די (פחות או יותר) ברור כמעט לכל אדם מן הישוב:roll:

למחרת - אני אגרוף קמוץ :wink: חוטף בראש שני פצמר"ים ( פצצות מרגמה ) עדין וקל בעיר "מודיעין "

מה לעשות יוסי , שמר , מה לעשות - זה קל רק 2

להכניס צבא , לאן , לכסח את שכם , על מה 2 קלים , עזוב נעביר .

ויום למחרת - הופה קאסם ב " ראש העין " בטעות כיונו ל " פתח-תקווה " רק 1 - קליל . מה התשובה .

אני קצת טיפש ולא חכם :oops:

זה ממש לא אתה, זה אני שכנראה לא חכם כי אני בכלל לא מבין מה כתוב פה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אייל, נראה לי שהויכוח הזה משבש עליך את דעתך. אתה מביא ציטוטים מהקוראן או ממקום אחר, שתף גם אותנו, כי המקור לא ברור.

מכל ההודעות שלך - לא הצלחתי להבין מה אתה מציע לעשות?

הציטוט - זה השימוש הקל שלי להדגיש את הכתוב :lol: הכל כאן בשמי (כל הזכויות שמורות)

וסליחה אם נראה אחרת .

התוכן הוא העיקר - אל תתפסו "לקוצו של יוד" התיחסו בכבוד גם לדעות ולמציאות שאחרים רואים .

ו "שמר" אני בדעתך , רשמתי לפקודתך בהודעה הקודמת , רק את הטסט , בצע ב"עזה" , בבקשה תחילה :wink:

כי כשתחטוף כמה פצצות מרגמה קלות bagira יגיד - לא רציני , לא שווה להכניס בשביל זה לשכם - יש כמה סוגים של דם

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

יש לך מגוון אמצעי המחשה בעורך של הפורום, BOLD, ITALICS, UNDERLINE, שינוי צבע, שינוי פונט וגודל.

דווקא בציטוט בחרת
? :?

את ה"טסט" בעזה ניתן יהיה לבצע אחרי שתקום שם מדינה עצמאית, מנותקת ממך לחלוטין (אם זה יקרה).

פורסם

כי כשתחטוף כמה פצצות מרגמה קלות bagira יגיד - לא רציני , לא שווה להכניס בשביל זה לשכם - יש כמה סוגים של דם

אני אגיד?

הממשלה שלך אומרת את זה בצורה גלויה כבר 60 שנה!!!

כמה חרה אכלו מהמסתננים עד שהתחילו פעולות התגמול(וכבר אז אפשר היה להבין מי זה אריק שרון,אותו אחד מסברה ושתילה)?

כמה חרה אכלו תושבי הגבול בצפון עד 67 שכבשו את הגולן?

כמה חרה אכלו תושבי אצבע הגליל עד למלחמת שלום הגליל?

ועוד הרבה חרה יאכלו תושבי שדרות/אשקלון/אשדוד עד שיעשה משהוא בנידון.

זה חשבון קר,מגעיל וחסר מצפון לחלוטין (חשבונאית וכמובן גם פוליטית)אבל לצערנו הוא מאוד תקף והוא אומר: "טוב 6 הרוגים אזרחים בשנה מאשר פעולה להפסקת ירי הקטיושות שבה ימותו 50 חיילים ולא בטוח שתעזור בהפסקת הירי".

פורסם
יש לך מגוון אמצעי המחשה בעורך של הפורום, BOLD, ITALICS, UNDERLINE, שינוי צבע, שינוי פונט וגודל. ? :?

את ה"טסט" בעזה ניתן יהיה לבצע אחרי שתקום שם מדינה עצמאית, מנותקת ממך לחלוטין (אם זה יקרה).

אתה מזכיר לי את המערכון של הגשש החיוור , דרישת האוהדים להקמת מועדון חדש במקום זה שהם שרפו ,

נכון - ניתן להם מועדון/מדינה - כדי שיהיה לנו מה לשרוף .

אתה חושב ש bagira ירשה לנו :lol:

דווקא בציטוט בחרת

כן , זה הכי קל , אני עסוק בדיוני נפיצות רומו של עולם .:wink:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

עד עכשיו לא שרפת כלום, מכסימום כתבת כמה כתובות נאצה על הדלת של המועדון. אתה מפחד לשרוף, כי המועדון נמצא עדיין אצלך בתוך הבית.

מה שאני מציע, הוא פשוט לשים קיר אש בין הבית שלך לבין המועדון. אתה לא חייב לשרוף את אותו מועדון, אבל אם הוא יפריע לך - תוכל לעשות זאת בלי להזיק לעצמך.

פורסם
למה מרגמה? זה לא יעיל, תביא שורה של D9 ונדחוף את כל הרצועה לים :x

טבח בחפים מפשע תעשה בבקשה על חשבון המצפון שלך, לא שלי!!![/quote

תחושתי היא שעכשיו מצפונך שקט. שלי לא.

מעניין מה דעתך על הירושימה ונגסאקי ? - פשע מלחמה שהרג חפים מפשע וצריך להעמיד לדין את אופנמהיימר,טרומן ופול טיבטס וכל מי שביניהם , נכון ?

כאן אנו חלוקים. צריך לתת להם פרס נובל לשלום על חיסכון בחיי מיליונים.

ולהבדיל ,ובקטן צריך אותה גישה בעזה. הכל שאלה מספרית. אם אפשר לחסוך הרבה חיים משני הצדדים- צריך להרוג פחות ,גם אם ביניהם ביודעין חפים מפשע. ובעברית- אם היינו מוחקים את כפר/חמולת הילד הראשון שהרים אבן על חייל צהל בתחילת אינתיפאדאת 87 היו נחסכים הרבה חיים משני הצדדים והרבה משקעים ,מריריות,שנאות ותחושות נקם שממשיכים להצטבר ויקשו להגיע לשלום אי פעם.

אבל תראה לי מנהיג אמיתי אצלנו שייקבל החלטה להוריד פצמ"רים על לוויה של מחבל /אוהל אבלים/מסגד מפיץ תרעלה/בית חולים/בית ספר שמשמש מחסן טילים....עם כל הייתרונות בכך.

אני ארגיש אז טוב עם מצפוני-נחסכו חיי יהודים חפים מפשע.החברה המגוננת ומעודדת מחבלים שילמה.

פורסם

ועל זה נאמר - מה שלא הולך בכח, הולך בעוד יותר כח...:?

להזכירך - מדובר היה על לוחמה בין שתי מדינות אויבות, לא בין מדינה כובשת לטרוריסטים שבתוכה.

להזכיר לך הפצצות נפל"ם בתוך ויטנאם? הוייט-קונג ממש רצו החוצה ונכנעו ברגע שהאמריקאים רק המריאו מבסיסם.

באנגלית יש ביטוי, "אם הכלי היחיד שיש לך הוא פטיש, כל בעיה נראית כמו מסמר".

עוד לא נמצא צבא אחד שנתן פתרון לטרור שגם יחזיק מעמד שנים, אבל אנחנו חייבים להיות אובר-חוכמים.

פורסם

וכבר אמר מישהוא חכם מכולנו ש :"עם חרבות אפשר לעשות הכל חוץ מלשבת עליהן".

פורסם

אבל תראה לי מנהיג אמיתי אצלנו שייקבל החלטה להוריד פצמ"רים על לוויה של מחבל /אוהל אבלים/מסגד מפיץ תרעלה/בית חולים/בית ספר שמשמש מחסן טילים....עם כל הייתרונות בכך.

מנהיג אמיתי?

אם אני נובר עמוק בזכרוני בהיסטוריה אז המנהיגים האמיתיים שלך שהעיזו לעשות כאלה דברים הם היטלר, מוסוליני, לנין, קאסטרו, פוטין ובטח גם איזה כמה מנהיגים מטורפים דרום אמריקאים ואשריינו שאף אחד מהם לא משמש דוגמא למנהיגים שלנו.

עריכה - אה, היה לך דוקא מנהיג אמיתי שכזה, הדביל עם ה "מכה קלה בכנף" וברוך השם שהוא לא בפוליטיקה.

פורסם
מנהיג אמיתי?

אם אני נובר עמוק בזכרוני בהיסטוריה אז המנהיגים האמיתיים שלך שהעיזו לעשות כאלה דברים הם היטלר, מוסוליני, לנין, קאסטרו, פוטין ובטח גם איזה כמה מנהיגים מטורפים דרום אמריקאים ואשריינו שאף אחד מהם לא משמש דוגמא למנהיגים שלנו.

עריכה - אה, היה לך דוקא מנהיג אמיתי שכזה, הדביל עם ה "מכה קלה בכנף" וברוך השם שהוא לא בפוליטיקה.

תראה במלחמה צריך להתנהג כמו במלחמה,

תרשו לי לנסות להאיר לכם כיוון חשיבה קצת שונה , אני יודע שהרבה עכשיו יתחילו להתקומם על מה שאני הולך לכתוב אבל בא נעזוב את הרגש בצד לכמה דקות, וננסה לחשוב אובייקטיבת מיתוך עיניו של השליט, ונצא מתוך הנחה שמין הסתם רוצה לטובת עמו.

אם ניקח לדוגמה את היטלר, הוא רצה בסופו של דבר לטובת העם שלו, גרמניה היתה מופסדת וכל העם הגרמני היה מדוכא , הם שילמו המון למדינות אירופה, המצב שם היה גרוע, היטלר עלה ואיחד את כולם תחת רעיון , לא משנה בכלל מה הרעיון הזה ואם הוא נכון או לא, אבל בפועל הוא הצליח לאחד עם שלם תחת אידאולוגיה (ולא ניכנס לוויכוח אם היא מטופשת או לא ,כי היא מטופשת לחלוטין) אבל בשורה תחתונה הוא הצליח לשקם את גרמניה. הוא היה שליט שכל העם העריץ הוא כבש חצי אירופה, הוא הצליח לאחד את כל העם ע"י שינאה לעמים אחרים ולהאשים את כולם ופשוט שטף להם את המוח.

נכון הוא היה מטורף ועשה פשעים מחרידים !!! שיזכרו לדורי דורות, אבל הוא הצליח לשקם את גרמניה ולכבוש את כל אירופה כמעט.

מה שאני בא להגיד זה שלפני שאנחנו צריכים להיות קצת פחות רכרוכיים כלפי הפלסטינאים, וצריך ללמד אותם שטיל כזה או אחר שיצא לכיוון ישראל יתוגמל פי מיליון,

אנחנו צריכים להתאחד , לא יכול להיות מצב כזה שבג"צ שופט חיילים כי הם ירו במחבל כפות או כי קצין הרג ילדה ערביה, אל תנסה להיות נאור ומעל לאוייב שלך כי אותו זה לא מעניין וזה רק מעורר התנגדות בעם שלך ומחליש את העם שלך , אתה צריך לתת לגיטימציה לכל פעולה של כל חייל . מלחמה זו מלחמה, האזרחים בעזה יכולים לעשות מהפכה אבל הם לא רוצים הם שמחים שיורים מיתוכם על ישראל והם מהווים הגנה "אסור לישראל לירות על מוקדי ישוב" , אה ולהם כן מותר...

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

מילים כדורבנות (לגבי היטלר, למרות ששימוש במונח "מטופשת" לגבי התורה הנאצית נראה לי, אעפס, מטופש לכשעצמו).

אם הבנתי נכון את מה שכתבת, אנחנו צריכים להתאחד מאחורי מנהיג מסויים, ולהשמיד את הפלסטינים, כי זה לטובתנו (גם אם זה כולל ירי בילדה). לא?

ואח"כ יאשימו אותי בשימוש יתר בהשוואה לנאצים ודומיהם... :roll:.

הערה אחרונה, ברשותכם - אכן, A la guerre comme à la guerre !

אבל, אתה לא במלחמה. אתה יכול להילחם במדינה. להילחם בטרוריסטים זה כמו להילחם בדנידין. תראה כמה פעמים האמריקאים כבר תפסו את בן-לאדן. :?

פורסם

רעיון לסרט-אפ פוליטי .

נריץ מהר לבחירות הקרובות מפלגה חדשה , שעל דגלה נחרות - מתן עצמאות לעזה .

במצע המפלגה ירשם , כי אנו בונים חומת מגן חדשה לעם בישראל .

ואז נתאמן על המדינה הזו - אם יהיו בסדר , 5-10 שנים , נאפשר מדינה שכנה נוספת ביהודה ושומרון .

( על בסיס עקרון - נהג צעיר + נהג חדש )

אם יעברו עברות , ישגרו רקטות וכו' - לא נכנס בהם , כדי לא לפגוע בחיילים שלנו

בפעם הראשונה - נגיש מחאות , גם בפעם השניה .

בפעם השלישית , יברחו לנו מספר רקטות ללא אבחנה , ,ובטעות נפיל טיל ממטוס , על עזה .

למחרת - אני אגרוף קמוץ :wink: חוטף בראש שני פצמר"ים ( פצצות מרגמה ) עדין וקל בעיר "מודיעין "

שני טילים ש"עקב טעות אנוש" התעופפו לתוך רמאללה.

ויום למחרת - הופה קאסם ב " ראש העין " בטעות כיונו ל " פתח-תקווה " רק 1 - קליל . מה התשובה .

טיל שהורכב לא נכון על F15 ונפל בדיוק כשעבר מעל קלקיליה (ה-GPS של הטייס התקלקליה).

יש לכם את הקול שלי

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...