Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קפוץ לסוכנות סקודה לפני שאתה הולך על הפורסטר. עם הכסף שתחסוך תוכל לאבזר את הרכב בכל התוספות שקיימות (ריפודי עור, סאנרוף, חיישני רוורס, מערכת שמע וכו').

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הקשקאי מדהימה ועכשיו היא במבצע של 156K ש"ח המאובזר הכסא שלה מתכוונן לגובה ולכן 1.90 ס"מ נכנס בקלות

כמוכן יש מבצע ב דודג' - ג'יפ מדגם ספורט גם בכ 160K עם הנחות,

מרווח גחון במונדיאו ובאוקטביה הוא 15 - 17 ס"מ

אם אתה מחפש הגדלת מרווח גחון לך על C5 אתה יכול להגביה לאיזה גובה שתרצה ( במגבלת מהירות כמובן)

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

עידכון קצר:

ביררתי את המרווח גחון של המונדאו: 14 ס"מ - זה נמוך מאוד. לכאורה זה נמוך מה B4 שהמוכר אמר לי שהיא 15 ס"מ, אבל יש לי הרגשה שהוא לא ממש ידע ו"זרק" מספר.

שאלה לגבי הדודג' ג'רני - איך הרכב מבחינת אמינות, שמירה על ערך, ובאופן כללי - אני חושב שהיום אני אקפוץ לסוכנות להתרשמות. עושה רושם של רכב גדול ומרוחב, וכנראה במסגרת התקציב שלי.

תודה

פורסם

כמו שציינו לפני הניסן קשקאי בהחלט אופציה מעולה מה גם שיש שתי גירסאות האחת רגילה ועדיין הרכב גבוהה והשנייה היא ה-4*4 ובנוסף יש לך את הקיה ספורטז שעולה 145K בילבד ובנסוף אפשר לקבל עוד איבזור ולחסוך עוד אלפי שקלים נוספים!

הדודג גרני הוא בהחלט אופציה מעניינת ,אבל הכל עיניין של מיקוח כי המצב של תעשיית הרכב האמריקאית הם מוכנים לתת הנחות מפליגות והעיקר לימכור ואני מניח שגם היבואן בארץ מקבל הנחיות לימכור לימכור ולימכור לכן כדאי לנסות !

http://www.motocar.co.il/article/9728.aspx

:fadein:
פורסם

טוסון עם מנוע 2.7 ליטר בנזין ותיבה אוטו' 4 הילוכים עושה 1:10 ?,קדחת!.

יש לי כמה רכבי טוסון שאני מכיר מקרוב (משפחה וחברים).

אני דחקתי בהם שלא יתקרבו אך מקדם הפוזה היה חזק יותר וכעת הם מצטערים שקנו.

תצרוכת הדלק נוראית בתוך העיר 1:6 ברגוע,מחוץ לעיר התוצאה טובה משמעותית ונעה לכיוון 10+ ק''מ לליטר.

חוץ מזה הרבה תלונות על איכות ההרכבה ועל נוחות המושבים.

המחיר מפתה אבל תערוך נסיעת מבחן ותראה האם באמת מתאים לך.

זה כמובן מומלץ לעשות לגבי כל רכב שתקנה.

פורסם

כאשר לוחצים על מצערת בטוסון רגילה ניתן לשמוע צלילי לגימות.

1:6 ואפילו פחות.

בCRDI -דיזל החדש המצב שונה לגמרי אבל הוא רועש.

פורסם

כמו שציינו כאן ! ניסאן קשקאי,קיה ספורטז,יונדאי טוסון יש את שלוש הרכבים גם בגירסאות ללא 4*4 והן גבוהות וייעשו את העבודה.

פורסם

תודה על התגובות.

לגבי C5 - לא נמכר כרגע. בסוכנות מחכים לדגם בשנה הבאה, סוכן אמר לי שכרגע לא ברור מתי הרכב יגיע.

חשבתי לחכות לסקודה החדשה או לחלופין לחכות להנחה \ חילוף שנתון בסובארו פורסטר החדשה.

לא רואה כרגע דגם אטרקטיבי לקנייה.

תודה שוב!

פורסם
תודה על התגובות.

לגבי C5 - לא נמכר כרגע. בסוכנות מחכים לדגם בשנה הבאה, סוכן אמר לי שכרגע לא ברור מתי הרכב יגיע.

חשבתי לחכות לסקודה החדשה או לחלופין לחכות להנחה \ חילוף שנתון בסובארו פורסטר החדשה.

לא רואה כרגע דגם אטרקטיבי לקנייה.

תודה שוב!

משום מה ידוע לי שעל קיה ספורט'ג יש מבצע חוץ מי זה שהוא עולה 145,000 אלא אפשר לקבל איתו, גם אביזרים. ולגבי הסובארו פורסטר ישנו הנחה שסובארו כביכול לוקחת "על עצמה" שהיא 20,000 ש"ח פחות מהמחיר מחירון של הרכב לא משנה איזה רמת גימור כדאי, לך לברר יותר פרטים על הרכב כי עכשיו אתה יכול להוציא הצעות אטרקטיביות מאשר בעוד כמה חודשים בהצלחה.

יניב

פורסם

לאור המיתון אשר חוגג לו בחוץ, אני ממליץ לך לעבור על יד 2, ישנם הרבה רכבים למכירה, מכל הסוגים והדגמים, חלק מודל 2008 עם מ"ס ק"מ מועט, לחץ פיזי מתון ואתה עם רכב במחיר טוב מאוד שמגלם כבר את ירידת הערך, לעניות דעתי עדיף מללכת לסוכנות ולרכוש חדש.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...