Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיג'ו 205 פוראבר ואני רוצה להשתדרג לרכב חזק יותר מהיר יותר ומהנה יותר.

דפדפתי המון פה בפורום וראיתי שמדובר בהמון רכבים ואני לא הראשון שמחפש ובטח גם לא האחרון.

בגלל שדי הסתבכתי מהתשובות שראיתי בפורום אז פתחתי שרשור חדש בשביל לדעת על אחת מהמכוניות שאני רוצה בצורה יותר ברורה וספציפית ובצורה יותר מרוכזת (בשרשור אחד).

אז ככה, האפשרויות שראיתי הן כאלה (לפי הסדר שאני רוצה):

פיג'ו 205 GTI 1.9

פיג'ו 106 ראלי דור שני

פיג'ו 306 GTI

רנו קליאו ספורט/RSI (לא ממש יודע דגם ספציפי)

ואחרונה בגלל שאני לא יודע עליה מספיק היא פונטו HGT

רציתי לדעת מי מהן עדיפה מבחינת כח, תאוצה, סגירה, התנהגות כביש, אמינות, צריכת דלק, וטיפולים כלליים.

כמובן שאני יודע שזה לא זול ואני לא מצפה לזה אני רק רוצה לדעת הערכת מצב וכיוון לרכב.

כמו ששמתם לב הראשונות הן פיג'ו, כי היו לי פעם, אמנם רגילות (306 1.6 ו205 1.4 הנוכחית)

כנראה בגלל זה אני מעדיף פיג'ו, קצת יותר ספורטיביות אבל עדיין פיג'ו.

אשמח לקבל תגובות חיוביות ולא עוד סינון ונעילת נושא כמו שאני כבר רגיל.

ואני מקווה שהפעם פעלתי לפי כללי הפורום.

הסכום הכולל שאני מוכן להשקיע לקניית הרכב הוא בסביבות ה-35 אלף ש"ח.

תודה מראש

.Ta2.

פורסם

הבשלה מכולן 306GTI יתכן שתמצא אחת שכנס בדוחק לתקציב, נדירה יחסית ועוד יותר נדיר למצוא אחת שמור .

ה 106 יותר נפוצה ויותר תזזיתית אך חלשה מה 306.

ה 205 כבר מתיישנת ואיכות הפלסטיקה בעייתית ,אבל תיתן יחס הספק משקל מכובד ולמצוא אחת מטופחת קשה .

פורסם

-פיג'ו 205 GTI 1.9 - מהנה מאוד וחזקה אבל כבר מיושנת כמו שכבר צויין, רכב ספורטיבי בן כמעט 20 שנה עם כל המשתמע מכך, אחזקה תיהיה יקרה מאוד עקב המון בלאי, לא בטיחותית.

-פיג'ו 106 ראלי דור שני - מהנה מאוד, קטנה וספרטנית, לא הכי חזקה, לא קל למצוא אחת שמורה.

-פיג'ו 306 GTI- קשה מאוד למצוא, במיוחד בתקציב.

-רנו קליאו ספורט/RSI (לא ממש יודע דגם ספציפי) - הקליאו ספורט לא בתקציב, ה-RSI ישנה יותר והרבה מתחת לתקציב.

-ואחרונה בגלל שאני לא יודע עליה מספיק היא פונטו HGT -מעט פחות מהנה מהצרפתיות בגלל הגה לא הכי מתקשר, חזקה יחסית, אחזקה הכי זולה מבין הספורטיביות, אמינות טובה, צריכת דלק שפויה.

פורסם
מה עם יפני ?

הונדה האצבק .

מיצובישי קולט .

וכד'

הבחור ביקש רכב ספורט - אני לא מוצא מה ספורטיבי ברכבים שציינת.

הרכבים שציינת הם "רכבי צעירים" בעיקר, אשר עברו ידיים גבוהות, תאונות ונקרעו ע"י הבעלים, שחשב שזה איזה פורמולה 1.

המנועים גם לא מספקים כזאת עוצמה. בקולט, אחרי שנת 97' ההספק ירד ל-90 כ"ס.

פורסם

הוא מחפש רכב ספורט.:?

מבין הרשימה הייתי הולך על הפונטו HGT (במידה וניתן למצוא אחת בתקציב),הגם שהיא לא מהנה כמו האחרות היא הכי מודרנית,הכי יפה,וגם זולה לאחזקה.

קליאו ספורט ו-306 GTI נדירות מאוד וגם חורגות בהרבה מהתקציב.

turboy

פורסם

אם יונדאי קופה היא רכב ספורט, כדאי גם לשקול איסוזו טרופר :loco:, שתיהן ספורטיביות באותה המידה, ואין שום קשר בין רכב פוזה לבין צרפתיות "מתנהגות".

לא מסכים עם הקביעה כי הפונטו היא המודרנית מכולן, הקליאו יותר מתקדמת מבחינה טכנולוגית, יותר מאובזרת אבל גם יותר יקרה (בפועל) והרבה יותר נדירה. אבל בכל זאת אני מאמין שבתקציב הנ"ל תוכל לרכוש hgt 2001 ואולי אפילו 2002 והיא מציעה תמורה מעולה ביחס למחיר ואחזקה זולה מאוד.

פורסם
--ואחרונה בגלל שאני לא יודע עליה מספיק היא פונטו HGT -מעט פחות מהנה מהצרפתיות בגלל הגה לא הכי מתקשר, חזקה יחסית, אחזקה הכי זולה מבין הספורטיביות, אמינות טובה, צריכת דלק שפויה.

יש כאן קצת יותר מתקשורת הגה,

והיא גם לא הכי זולה מבין הספורטיביות שהוא ציין,

ה-106 ראלי דור שני זולה יותר לאחזקה.

אבל ה-HGT היא אופציה מודרנית נחמדה בהחלט :-)

רציתי לדעת מי מהן עדיפה מבחינת כח קליאו, תאוצה קליאו, סגירה קליאו, התנהגות כביש 306/106, קליאו טיפה אחריהן, קצת פחות מאוזנת ומדויקת וקצת יותר פראית וגסה ועדיין מאוד מתקשרת, אמינות, ראלי דור שני,אבל כיום הן מזדקנות וזה תלוי גם באחזקה, צריכת דלק, 106 קליאו ופונטו וטיפולים כלליים.

כמובן שאני יודע שזה לא זול ואני לא מצפה לזה אני רק רוצה לדעת הערכת מצב וכיוון לרכב.

במסגרת התקציב שלך אבל הקליאו לא רלוונטית, תצטרך להוסיף לפחות 10.

לכן, אם אתה מחפש ניהוג נטו אבל מוכן להתפשר חזק בבטיחות ומודרניות, ה-106 בשבילך.

אם אתה רוצה רכב מודרני תקנה את ה-HGT.

.Ta2.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

לירן אני ממש לא חושב שה-106 זולה יותר לאחזקה. יש בה הרבה יותר בלאי מהיותה ישנה יותר. צריכת הדלק די זהה, אפילו אגרת הרישוי בפונטו רק 970 ש"ח.

בתקציב ניתן למצוא HGT 01, אקזמלפר שמור וטוב יעלה קרוב יותר ל-40K.

• תוכן חדש...