Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יכול ללכת לתחנה המרכזית בת"א לציון הוא מחזיק שם גם פאנלים של פיוניר וקנווד, אין לי מושג מאיפה זה אבל יש לו אני מציא שתתקשר עליו(יש לי את המספר בה"פ עם אתה רוצה)

שאל אותו על הדגם שלך ספציפית. אני מקווה שיהי לו בשבילך.

אבל לפני זה אני גם מציע שתנסה ליבש אותו.

לפעמים קורים ניסים.

פורסם

אז ככה: תודה רבה רבה לכולם על ההצעות והפאנל עובד כרגע אבל המסך לא. כל הכפתורים עובדים והגלגלת והאורות!

בנתיים אבא שלי חושב על או להשאר ככה או לקנות מכשיר חדש.

עידן

פורסם

לפי חוקי הכימיה, אם אתה שם את הפאנל במים מזוקקים זה אמור לפתור את הבעיה.

הרי מהו הגורם שגורם לקצר, זהו המלח במים ומים מזוקקים סופחים את המלח מהמכשיר ואז אין בעיה.

אתה מוזמן לשים סתם מכשיר חשמלי שאתה לא צריך במים רגילים ואז אחרי כמה דקות לשים במים מזוקקים

כמה דקות ולנסות להפעיל וזה יעבוד כמו שצריך.

מיקי.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

רעיון מעניין. יש מישהו שחולק על הרעיון? בגדול אין לי מה להפסיד. אין כל כך איך להשתמש במערכת בלי מסך אבל האם הרעיון יחזיר את המסך לחיים?

• תוכן חדש...