Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש סיבה שלא לתדלק בשירות עצמי?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כשתהיה עם חור בין הרגליים + עקבים 12 ס"מ + ציפורניים 5 ס"מ + ליפסטיק אדום + חצאית מיני + גופיה ללא בד + קרמים בכל מיני ריחות ואיזורים בגוף, לא תתדלק בשירות עצמי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

תתפלאה יש כאלו שמצליחות.:lol:

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

כן אבל זה עומד על 90% לעומת 10%, מה גם שמרבית הנשים בכלל לא יודעות לפתוח את מיכל הדלק, שלא נדבר על סוג הדלק שהן צריכות, או על העובדה שיש לאוטו מנוע בכלל.

אגב, יש לי שאלה למי שעבד פעם בתחנת דלק:

האם קרה לכם שהגיעה בחורה למלא דלק, היא פתחה את החלון ושאלה "איפה החור שלי ?"

(אתם יכולים לנסות לנחש מה הייתה התשובה)

פורסם

רציני זה מה שענית לבנות שהגיעו לתדלק אצלך? :shock::lol:

אני תמיד ממלא בשירות עצמי וגם אמא שלי (לימדתי אותה איך), הפעם היחידה שהתלבטתי היכן הפתח תדלוק אצלי ברכב היא ביום שלישי שעבר, שנכנסתי עם הפאביה בפעם הראשונה לתחנת דלק. בסוף הימרתי ונכנסתי לאותו מסלול כמו עם האונו, והסתבר שקלעתי מצויין, הפתח באותו צד :-)

בשבוע שעבר ביום שלישי היתה הפעם הראשונה שתדלקתי 95.

פורסם

תדלוק עצמי כבר שנים.

ושישמרו את שאלת ה"לבדוק לך שמן מים" למישהו אחר... :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קונדסון, יצא לך למלא פעם בפז ?

המתדלקים שמושפעים מהבונוס, יבואו אליך לשירות עצמי לשאול את השאלה.

(תדלק פעם בפז כיכר הדמעות, תראה מה יקרה)

פורסם

בתחנות "פז" ככלל אני לא ממלא.

את התחנה המדוברת אני בכלל לא אוהב, איכשהו התחנה תמיד מבורדקת, מילוי האויר אף פעם לא עובד,

ופעם אחת כשממש מיהרתי ורציתי לתת להם צ'אנס - המשאבה של ה- 98 לא עבדה.

אגב, גם בתחנות אחרות לרוב כשאני בשירות עצמי ניגשים "לבדוק שמן מים",

ואני מחייך בנימוס ומבקש שישאירו את עצמם הרחק מהמנוע שלי...

בתחנה ה"קבועה" שלי כבר יודעים להגיד "שלום" ולא לבדוק לי "שמן מים"... :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני תמיד מתדלק בפז בשירות עצמי, כל פעם באים אליי עם שאלות: "לבדוק לך שמן מים אחי?"

אני תמיד עונה להם בפליאה: "איך אתה רוצה לבדוק שמן ומים אם המנוע חם"?

בתגובה אני מקבל שתיקה מופלאה. רק שאני ממש ממהר/ עייף אני אומר "לא תודה".

פורסם

בתור מתדלק לשעבר אני מכיר את כל השטיקים הללו, עבדתי בתחנה חודש והיה בא לי למות.

לראות איך מתדלקים נדחפים בכוח על ידי מנהל התחנה למכור שמנים ומוצרים יקרים שללקוחות בכלל אין צורך בהם ואף הם גורמים לנזק בשביל כמה גרושים!? פשוט גועל נפש.

מאז אני מתדלק בתחנה קבועה בשירות עצמי במזומן לרוב, החברה שעובדים שם וכבר מכירים אותי מברכים כל פעם בשלום ומעולם לא הציעו לי לא שמן ולא מים.

לרוב אני משתדל לתדלק רק בתחנה ההיא למעט מקרים נדירים וגם בהם אני מתדלק רק כמה שאני צריך ומסיים בתדלוק שם כדי לא ליפול על כל מני נוכלויות דלק מהול וכד'.

סתם בשביל הרקורד, נפלתי פעמיים בדלק מהול עם רכב הליסינג שמתדלק בתחנות פז שונות ומשונות ברחבי הארץ.

אבי.

פורסם
האם קרה לכם שהגיעה בחורה למלא דלק, היא פתחה את החלון ושאלה "איפה החור שלי ?"

לידנו יש חנות למוצרי תינוקות בשם "מוצצים".

כל יום 59 אנשים לפחות נכנסים אלינו לשאול איפה זה.

היום שאל אותי מישהוא "איך אני מגיע למוצצים?"

התשובה הייתה :"מתקשר לטלפון שעל הניאגרה"

...

:lol:

אה, אור:

אני יודע שאני הייתי עונה:

"אני מוכן לעזור לך למצוא אותו בתמורה לאחוזי-שימוש".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
תדלק פעם בפז כיכר הדמעות, תראה מה יקרה

נתקעתי פעם לא רחוק מהכיכר עם האוטו בלי דלק (סונומה, ביום השני שהייתה אצלי)

לקחתי איתי ג'ריקן והלכתי לתחנה הזאת. הלכתי לשירות עצמי והתחלתי למלא את הג'ריקן.

בא אליי המתדלק ושואל אם לבדוק שמן מים, צחקתי שעה מהפרצוף שעשה כאשר ראה שאין בכלל אוטו בעמדה. :lol:

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
גיא, אני עדיין לא רשמתי מה עניתי, זו הייתה השאלה, אחרי שינחשו מה הייתה התשובה שלי, אני ארשום.

אז לפי דעתי התשובה שלך היתה קיצונית משהו והיא: "אצלך בין הרגליים" :lol:

• תוכן חדש...