Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבריי פורום שלום,

בא לשכונה בחור חדש ..

לאחרונה רכשתי סיאט איביזה שנת 200, אוטו', מנוע 1600, מגנזיום חתך נמוך

גלגלי r14

ברצוני לקבל תשובה ברורה מה לחץ האוויר התקין שאני נידרש למלא בצמיגים שלי ??

מדובר בצמיגים חדשים .. הרכב הינו 5 דלתות ורוב הזמן בנסיעה לא נמצאים עליו יותר מ-2 אנשים.

עזרתכם,

תודה

פורסם

חפשאת המדבקה, היא נמצאת באחד משני המקומות הבאים בד"כ:

על חלקו הפנימי של מכסה מיכל הדלק, או על הקורה של דלת הנהג, ליד התופסן של המנעול (כלומר, פתח את דלת הנהג, תסתכל מתחת למרפק השמאלי שלך על הקורה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שיחקת אותה, אכן מצאתי ת'מדבקה המיוחלת.

היא נמצאת על המכסה של תא הדלק. לפי הדרישה - 33 בקידמי, 36 באחורי

העניין הוא, שהבעלים הקודם שם צמיגים חדשים. r14 .. אני מקווה שאני לא מעמיס.

יש להתייחס אחרת לצמיג חדש ? אולי לתת פחות לחץ אוויר או משהו ??

בכל אופן, תודה

פורסם

14 זה קוטר הג'אנט באינצ'ים R אומר שהצמיג רדיאלי (לא נכנס לזה עכשיו) מעבר לזה יש לצמיג עוד מידות, רוחב וחתך. במידה והמידה שרשומה על הצמיג תואמת למידה שרשומה על המדבקה - אין זה משנה מאיזה חברה הצמיג.

לידיעתך - יש בפורום הרבה מאוד מידע על צמיגים, תקרא אתה תלמד הרבה, וזה עלול להציל לך את החיים (רמז, יש צמיגים אוחזים יותר ואוחזים פחות, וצמיגים זה הדבר היחיד שמחבר לך את האוטו לכביש).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...