Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה שהכי משעשע הוא שרוב המדענים הרוסים בין אם זה ברוסיה ובין אם זה בעולם היו יהודים 8)

גאוניי הכלכלה, גרעין, נשק, טכנולוגיה.. הכל היו יהודים.

המבחן הוא טריטוריאלי ולא איכותי :wink:

הכול היו יהודים, אבל ארץ שלנו לא קיבלה 25 מטוסים חינם, שלמה מחיר מחירון.

ולגבי יצור כסף, בכלל כסף נוצר רק בגלל בעית השווה, ולא להפך, לכן יצרן קובע את תנאי שוק, ולא לקוחות (בהנחה של מונופול)

פורסם
אל תזלזל ברוסים, אם הם היו רוצים לייצר HU הכי טוב, הם היו מייצרים אותו מזמן, לא סתם לרוסים יש נשק הכי טוב בעולם בכול פרמטרים ובכול סוגים, ומה זה לייצר HU בשביל להם, זה בדיחה (משחק ילדים).

איך זה שבמדינה עם טכנולוגייה מאוד מיתקדמת מייצרים דברים פשוטים מאוד מאוד אני מדבר לא רק על ה-HU הזה {לא יודע אם הוא פשוט }למשל כמו רכבים {מישהו אמר לאדה}

רוסייות אה? :-D אהבתי

מי לא

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אני מאמין שאין להם בעיה לייצר מכשיר כמו שנאמר בפורום הכי טוב,רק שלא נראה לי שהם מתישהו יתעסקו עם זה,זה יותר דומה ל:"גם אנחנו יודעים לייצר רדיו דיסק"וכמו שנאמר פה,אז פעם המערכות ביתיות שלהם היו ברמה גבוהה בעיקר המגברים

למשל ה CERWIN VEGA זה נוצר ע"י מהנדס רוסי JINN שזה בעצם יבגני CHERWINSKI,שעבד בארהב

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

אני חייב לציין שהדבר המרשים היחיד בת'רד הזה הוא רוסיות.

:-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
איך זה שבמדינה עם טכנולוגייה מאוד מיתקדמת מייצרים דברים פשוטים מאוד מאוד אני מדבר לא רק על ה-HU הזה {לא יודע אם הוא פשוט }למשל כמו רכבים {מישהו אמר לאדה}

לא הבנתה, זה לא משתלם להם, הם לא חשבים על יופי ונוחות, להם חשוב שליטה, כוח, והם לא מתעסקים בשטויות. כמו שאומרים, " יש שליטה וכוח-יש הכול "

אני חייב לציין שהדבר המרשים היחיד בת'רד הזה הוא רוסיות.

:-D

ואני חייב לציין ש"מערבות ישראלייות" הרבה יותר פוטנציאליות מכול אחרות.

פורסם
לא הבנתה, זה לא משתלם להם, הם לא חשבים על יופי ונוחות, להם חשוב שליטה, כוח, והם לא מתעסקים בשטויות. כמו שאומרים, " יש שליטה וכוח-יש הכול "

שליטה וכח מרוכזים שם רק אצל יחידי סגולה. העם הפשוט סובל. לכן הם (ובפרט האדם הפשוט, שרוצה לחדש דברים) לא משקיעים בכלום - כל מי שעלול להצליח ישר מסומן ע"י השלטונות וכדאי מאוד שהוא ישתף פעולה. נו אתה יודע, דיקטטורה..

HU: PRS

FRONT: Morel hybrid 5

SUB: Focal 27A

AMP: Bazooka EL460

פורסם

אני בכלל חולה על יפניות - וכל מה שבא מיפן!

לגבי הHU המדובר - נראה לי שכולנו משום מה שמענו בארץ את הHU באותו הרכב...

תנו לי לנחש - מדובר ברכב אם אני לא טועה - אלפא אדומה - נכון?

עם מידבאסים של אילייט שמותקנים ברצפה - מכוונים בכלל כלפי הגג של הרכב.

אם כולנו מדברים על אותו הרכב - סימן שממקור השוואה אחת, אי אפשר להסיק מסקנות.

אם אותו הדבר גם אכן רשום לגבי הHU הזה, שהצליל שלו סגור, בפורומים בחו"ל - בבקשה תקנו אותי ותנו לי לדעת.

אחרת, צריך לתת צ'אנס נוסף לכל העניין כי אולי מדובר בהרכב של רכיבי מערכת שלחלוטין לא מתאימים אחד לשני והURAL לא אשם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...