Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בבית 2 סטים כאלה שמורכבים ביחד מ4 מידבאסים ו4 טוויטרים,

ורשום באתר החברה שזה 70W RMS, אבל לא מוזכר אם זה 70 וואט RMS למידבאס+טוויטר, או 70 וואט RMS רק למידבאס או שאני לא יודע.

מישהו יכול לשפוך אור על הנושא?

אני יודע שהשאלה טיפשית, אך אני זקוק לזה מפני שאני לפני רכישת מגבר,ואני צריך את הנתונים האלה על מנת לבחור מגבר מתאים.

תודה לעוזרים,

לירן.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

כשכותבים באופן כללי על הסט הספק כלשהו הכוונה היא להספק עבור כל הסט דרך הקרוס המקורי שלו.

בחיבורים שונים המצב שונה ואם אין פירוט על הרכיבים עצמם או ברשת אז אין דרך לדעת בדיוק.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תודה רבה עופר.

כנראה שהכוונה היא באמת לכל הסט (70W RMS לכל מיד+טוויטר דרך קרוס).

אגב, אם יש 4 כאלה של 70W RMS, מגבר 4 ערוצים שמוציא 104W RMS לכל ערוץ יתאים לסט? (JBL 75.4)

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

• תוכן חדש...