Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחרונה החלו קפיצות בסל"ד סרק כאשר המזגן פועל וההילוך משולב D.

זה קורה רק שהמנוע בטמפ' עבודה, המחוג של הסל"ד יורד ל 0 ומיד עולה בחזרה ל 800.

אם מקרבים את האוזן למפלג אז באותו רגע שהסל"ד נופל נישמע ניצוץ כזה בתוך המפלג בורח, החלפתי מכסה מפלג ואין שינוי.

שנגעתי במכסה מפלג כאשר המנוע היה פועל חטפתי ניצוץ חזק ביד.

השאלה היא מה הבעיה ומה צריך להחליף?

פלאגים ומכסה מפלג הוחלפו.

הכוייל נימצא בתוך המפלג כך שיוצאים מהמפלג 4 חוטי הצתה.

בדקתי התנגדות לחוטי הצתה ובכולם ההתנגדות מתחת ל 5K אום.

מאזדה לאנטיס 1997 מנוע 1.8 קוד מנוע BP.

פורסם

תנסה להחליף חוטים

כי אולי הבריחה היא מהחוטים.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

הגיע הזמן להחליף מפלג.

אצלי הייתה אותה הבעיה שהופיע רק לאחר שהמנוע הגיע לטמפ' עבודה רגילה.

גש לפירוקיה ותקנה מפלג ב-300 ש"ח, מומלץ לעשות זאת כמה שיותר מהר אחרת זה יהרוס לך את חיישן למבדה ואת הממיר הקטליטי.

פורסם

גיורא האמת שאני גרמתי לבעיה הזו לחזור.

פעם החלפתי רוטור וזה הסתדר.

לפני שבוע ניסתי לפתור איזה בעיה שיש תגובה מאוחרת בדוושת הגז, ז"א אני לוחץ על הגז ורק לאחר כמה שניות המנוע מגיב.

פתחתי את המכסה מפלג, ומאחורי הרוטור יש את המכסה הפנימי הזה, היה עליו סדק(כמו שהיה אצלך בדיוק), לא מצאתי מכסה פנימי כזה, אז החלטתי להדביק את הסדק הזה עם אפקוסי, ומאז הבעיה הזו חזרה לי.

ניסתי לפתור בעיה ועל הדרך הבאתי עוד בעיה.

• תוכן חדש...