Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני רוצה להחליף צבע לאוטו מסגול לשחור

השאלה שלי מה אני צריך לעשות עם הרשיון והאם זה מוריד לי אחוזים מערך הרכב?

והאם כדאי לי בכלל לעשות את זה?

אם יש למשהו רעיון איפה לעשות בי-ם אני ישמח!:-P

תודה לכל העוזרים מראש למרות שאני מאמין שהנושא חרוש! דיפדפתי

ולא מצאתי את הנושא.. תודה!

:twisted:HONDA:twisted:

JUST DO IT

פורסם

תעשה חיפוש, כבר טחנו נושא הזה יותר מפעם אחת.

באופן כללי רק אדגיש ששינוי צבע ברמה גבוהה יידרוש פירוק של כל האוטו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בנוסף לעלות, יש המון אנשים שמפחדים לקנות אוטו צבוע, מחשש לתאונה.

בדבר ירידה אמיתית במחירון, אני לא יודע, אבל לא נשמע לי הגיוני.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

tal89, העלת נקודה מאוד חשובה.

מצד שני, אם הרכב ישן יחסית, נניח בן 15+, זה סביר שאת הרכב צבעו אם הוא ניראה במצב חיצוני טוב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עלולים לחשוב שהרכב עבר תאונה, תהיה לרכב ירידת ערך קלה של 3 אחוז כמדומני (על הגג)

בכל מקרה, בשביל שזה מקצועי וטוב, יש צורך בפירוק של כל הרכב והוצאה של לפחות 15-20 אלף שח.

פורסם

הוצאה של 15-20K? איך אתה יכול לקבוע עלות לפני שאתה יודע באיזה רכב מדובר...?

חוץ מזה שזה נשמע לי גבוה להתמיהה, אני יודע שעל C5 שצבענו (אם כי באופן חלקי-רק חצי מאחד הצדדים), כולל פחחות של אותו אזור, לקחו לנו 1000 ש"ח, עבודה מצויינת ויחס סימפטי ביותר, מקום מומלץ מאוד (שאני אפיץ המלצה עם שמו ברגע שאני אמצא אותו).

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

זה המחיר לרכב משפחתי ממוצע, תחשוב שצריכים לפרק את כל החקים לחלוטין ולצבוע אותם משני הצדדים, לפתוח את הדלתות ולפרק אותם, את הכנפיים, לפרק לחלוטין את המנוע, הגיר וכל המכלולים, להוציא את המנגנונים מהדלתות לשם צביעה פנימית, לפרק גם פנססים, להביא את הרכב למצב שהוא ערום לחלוטין, ממש ממש שלד, אחרי זה לשייף את הכל, משני הצדדים, פחחות באזורים בהם יש צורך, צבע יסוד וצבע, ואם מדובר במטאלי אז גם לקה לצד החיצוני של כל החלקים, צריכים שלא יהיה שום זכר לצבע הישן, ועוד אחרי זה להרכיב את הכל בצורה טובה.

זה המון עבודה, וזה יכול לעבור בכיף 20 אלף שח, אם רוצים את זה ממש יסודי ומקצועי.

פורסם

הוצאה של 15-20K? איך אתה יכול לקבוע עלות לפני שאתה יודע באיזה רכב מדובר...?

חוץ מזה שזה נשמע לי גבוה להתמיהה, אני יודע שעל C5 שצבענו (אם כי באופן חלקי-רק חצי מאחד הצדדים), כולל פחחות של אותו אזור, לקחו לנו 1000 ש"ח, עבודה מצויינת ויחס סימפטי ביותר, מקום מומלץ מאוד (שאני אפיץ המלצה עם שמו ברגע שאני אמצא אותו).

מה שאתה מדבר עליו זה צביעה באותו הצבע- אין צורך לפרק הרבה כי מבפנים כבר יש את הצבע הנכון, ולכן זה יחסית זול.

שצריך להחליף צבע בכל האוטו, אם לא מפרקים הכל אז זה יראה ממש לא ברמה, כמו מכוניות גנובות שמחליפים להם את הצבע מהר מהר...

כי תחשוב שאם נגיד האוטו אדום וצובעים אותו בכחול אז אם לא יפרקו את המנוע אז בתא של המנוע יהיה עדיין אדום, ואם לא יפרקו גומיות של חלונות אז כל פעם שתנקה מתחת אתה תזכר שהאוטו שלך היה בצבע אחר.

אם זה אוטו שכבר לא שווה כלום ורק רוצים לעשות פוזה לסוף החיים שלו אז זה סביר לצבוע בצבע שונה בלי לפרק (לא שאני הייתי עושה את זה), לאוטו שעוד תצתרך למכור מתישהו, ממש לא כדאי.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

שבוע טוב לכולם תודה על העזרה !!

ויצחק 15-20 אלף שקל??!! בסכום כזה לא יצא לי להתקל..

ואם מישהו בכל זאת יודע אם זה מוריד מהערך מוזמן להגיד תודה..

נ.ב

הרכב הוא סיוויק 94

:twisted:HONDA:twisted:

JUST DO IT

פורסם

במרצדס S קלאס חדשה זה יוריד את הערך.

בסיביק 94 - זה דווקא יעלה את הערך.

למה לך לעשות את זה ? מתכנן למכור ולהעלות את ערך הרכב ?

אם כן - לא משתלם - מכור אותו כמו שהוא.

ואם אתה לא מתכונן למכור - מה אכפת לך מה ערכו ?

אם אתה משקיע בו, וצובע אותו - תהנה ממנו. בעוד X זמן, כשתמכור, תדע עם זה הקל על המכירה או הקשה. עכשיו זה סתם ניחוש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
במרצדס S קלאס חדשה זה יוריד את הערך.

בסיביק 94 - זה דווקא יעלה את הערך.

לא ממש נכון, אם אתה צובע S קלאס בצבע מיוחד כמו זיקית, כרום, או גוונים מיוחדים בצביעה איכותית ברמת דיטלינג זה יכול להיות גם יעלה את הערך או פשוט לא ישנה כי גם ככה הערך של הרכב צונח מדקה לדקה.

S2000

• תוכן חדש...