Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא, זה בהחלט KRAZ!!! וזה השני, שאני יודע, שקיים בארץ, ואני עוד לא ראיתי אף אחד מהם- פספוס בלתי נסלח!:roll: אם יש לו מספר ישארלי- זה כבר משהו! כי לשני אין, ככל הידוע לי!

עריכה: אני לא בטוח, שזוהי לוחית ישראלית. גם לפי השנתון משהו לא מסתדר לי- המשאית הרבה יותר חדשה, מהלוחית 5 ספרות בארץ! אם כי- נראה, שהאוטו עבד בכבישי ארצינו, כי הווינקרים על הכנפיים לא מקוריים, אז כנראה, שמישהו היה צריך אותם, ואין סיבה להרכיב ווינקרים באוטו, שמשמש ל"צרכים פנימיים" בלבד באיזה מפעל או משהו!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אמנון, הסופר-ביבר הכחול שלך- מאותה הסידרה, כמו שלי!:-) אותה התחלת המספר! אהבתי את המתקנים, שמרותכים- מוביל ברזלי בנייה "קלאסי", אני עוד זוכר כאלה מסתובבים בכבישים, עד יחסית לא מזמן!8) שלי היה בעבודה אחרת, לכן אין לי אותם.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

כן, את אלה אני לא מחשיב- כי אין סיכוי להוציא אותם משם לכביש... גם בבסיס הטירונות שלי (זיקים) היו פעם כמה, חלקם במצב "חדש"- אני די בטוח, שחלק מאלה, שבלטרון משם... וזה דווקא "ה"דגם, שמעניין אותי- 6X6! אבל שוב- אין כל סיכוי לעשות עם זה משהו...:x:cry::?

פורסם

משאית, כמו שלמדתי פעם!:cry: חבל, שנשרפה- אחלה משאית, מאד ידידותית! תודה- הארגז הזה ממש לא מתאים לי- ממש לא תואם את התקופה של הליילנד... אני עדיין מחפש ארגז באורך 5.56 מטר, עם דפנות עץ הנפתחות, לדעתי תוצרת "סילגי 2000" (שפעם היה להם שם אחר, אבל התוצרת שלהם לא השתנתה עם השנים8) )!

פורסם

דרך אגב, שכחתי לגמרי- לפני יומיים ראיתי בכביש מאק מוזר עם מנוף- קבינה "טלוויזיה", תלויה מקדימה, קצת דומה לליילמד-"בולדוג"! אני ראיתי כבר כאלה, איך הוא ניקרה מישהו יכול להגיד, וגם לספר קצת, מה זה בדיוק, ומה הסיפור שלו?:roll:

פורסם

לא זוכר את הדגם של מאק, אך מדובר בדגם שפותח לצרכים מוניציפליים, כגון פינוי אשפה, אך שימש (בארה"ב) גם כבסיס למשאבות בטון. עם אני לא טועה, מיוצר עד היום. בארץ שימשו חלקם משאבות בטון, כביות, וגם לשלב היו כמה.

Spirit In The Dark

פורסם

בהחלט ראיתי כאלה בסרטים האמריקאיים בתור משאית זבל עם המנוף למכולות מקדימה!:-)

פורסם
בהחלט ראיתי כאלה בסרטים האמריקאיים בתור משאית זבל עם המנוף למכולות מקדימה!:-)

גנדי שלום הדגם נקרא MR והוא מיוצר החל מסןף שנות ה70 ומחליף את הדגם הקודם שנקרא MB600 שהיה מאוד פופולרי פה בישראל בשנות ה70 ב-מטענים שלב סולל בונה עמק חפר ועוד.

פורסם

ראיתי שלשום בכביש אחת מהמשאיות המדהימות בעיניי, אין אותן לצערי בארץ, לפחות לא היה יבוא סדיר, ויש כל מיני "פליטים" בודדים מאום ומשרד הבטחון: GMC לבן גדול עם ה"אף"8), אני לא זוכר, איך ניקרא הדגם שלו, אבל זה היה מיוצר (וגם שברולט המקבילה) משהו בין שנות ה-70 ל-90. זה הספציפי היה כנראה מתחילת ה-90, ושייך ל"כוחות השלום" של האום. יותר על כך- זה היה עם סרן כפול מאחורה!:shock: אני אף פעם לא ראיתי כזה דגם- חשבתי, שהם קיימים רק בקונפיגורציה ה"קלה" בלבד! לצערי, לא הספקתי לצלם- הוא גם נסע לא לאט במיוחד!:twisted: שוב- זו אחת מהמשאיות היפות ביותר, שאני מכיר, כמובן, שזה אחד מהחלומות שלי (הרבים מדי, שי לציין:? ). נורא הצטערתי, כשראיתי כמה כאלה נימכרו כבר במכרז של צה"ל בצריפין (והן נימכרו "לכביש" דווקא, ככל הידוע לי!).:cry: למישהו יש מושג, איפה אפשר למצוא אחת כזאת?:roll::oops:

כזאת:

וללא כל קשר- בנוסף ראיתי "חבר וותיק", שכבר מזמן לא פגשתי- פרייטליינר "טלוויזיה" עם סרן כפול מקדימה, שחור ומפלצתי! נדיר מאד בארץ, ככל הידוע לי, לפחות עכשיו. חשבתי, שנעלם- מסתבר, שרק עבר למקום חניה אחר!:-) (אני לא אומר, איפה- משאית פעילה).

c71b_12.jpg

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...