Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

שוב יש לי בעיות עם הקסרה שלי - HDI אוטומט 2002

הפעם הכנסתי את הרכב לטיימינג כשהוא במצב מעולה וללא נורות אזהרה דולקות. עובדה זו חשובה להמשך.

לאחר סיום העבודה ואחרי שראיתי חלק מההחלפה (למרות שאני לא מומחה), הגיע השלב של ביצוע נסיעת מבחן.

הנסיעה בוצעה בנוכחותי על ידי בעל המוסך.

במהלך הנסיעה נדלקה נורת התראה של המנוע, והורגשה בעית סחיבה שלא היתה לפני הטיפול.

כשחזרנו למוסך, האוטו כבר בקושי הניע, וחיבור לסורק תקלות הראה תקלות (שאני כרגע לא זוכר איזה) שלא התאפסו.

התחושה היא כאילו הטורבו לא עובד, ומה שיותר מדהים / מדאיג הוא זה - בסלד סרק המנוע נשמע פיקס, סלד קבוע.

ברגע שלוחצים גז עד הסוף, הסלד עולה רק עד 3000 סלד ולא ממשיך מעבר לכך.

ברגע הזה בעל המוסך התחיל לספר סיפורים - מדובר באיזה חיישן שבצירוף מקרים הלך באותו זמן, ובכל מקרה לא מדובר בטיימינג שהוא עשה הרגע.

הבחור הורה לעובד שלו לפתוח את הטיימינג שוב על מנת לוודא שהרצועה הורכבה על פי הסימונים. נראה היה שאכן כך, אולם המצב לא השתנה.

הרכב הועבר לחשמלאי, שלאחר בדיקות מרובות, הופיעו לו בסורק 3 תקלות, שלטענתו הוא בטוח שלא באמת קיימות, מה שאומר שכנראה הבעיה היא במחשב ניהול מנוע.

מחשב המנוע ברכב זה דורש קידוד - יש אימובילייזר פנימי.

המחשב נשלח למעבדה במרכז - אני מהצפון, קומפיוקאר למי שמכיר, שמכירים טוב את המחשב הזה.

הם הגיעו למסקנה שלא ניתן לתקן את המחשב הזה ושלחו אחר במקומו. מפה לשם ובקיצור, לאחר ההחלפה עדיין מופיעות אותן 3 תקלות - אחת בנוגע לווסטגייט, עוד אחת בקשר לפליטה( Exshaust), ועוד אחת שאני לא זוכר. כולן לא מתאפסות.

הרכב הועבר היום חזרה למכונאי שביצע את הטיימינג, שגן לכל אורך הדרך התעקש שלא הוא אחראי לכל העסק, אולם אני הבהרתי לו שאני רוצה לקבל את הרכב כמו שהכנסתי אותו אליו.

האם יש למישהו תובנות כלשהן?

• ספונסר פורום
פורסם

באם תרשום את קודי התקלות שהופיעו במחשב הרכב,יהיה לנו קל יותר לסייע לך.

ועוד שאלה,המכונאי שהרכיב את הטיימינג,הינו מוסך מורשה\מתמחה לרכבי סיטרואן? הטיימינג שם מצריך ידע מוקדם והכרת הדגם.

אורן

פורסם

קודי התקלה לא יועילו, הרי לפני שהוכנס הרכב לתיקון לא היתה בעיה.

לדעתי, יש להוריד את רצועת הטיימינג ולבדוק אם היא בכלל מתאימה לסוג המנוע הזה.

או שהיא לא מונחת נכון, למרות שהמכונאי בדק שוב. כבר היו דברים מעולם.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

תודה לכל העונים

הרכב הועבר למוסך מורשה סיטרואן, אשר גילה ככל הנראה את התקלה - קצר באחד מחוטי צמת החוטים המרכזית

היום אני מקווה שהרכב ישוחרר

תודה שוב

פורסם

drsubaru אמר "ושוב הוכח שהזול יוצא יקר וגם עולה בעצבים וזמן.

בסיטרואן מטפלים במורשה סיטרואן."

אל תעשה ממוסכי השירות של היבואנים מקצוענים ומושלמים.

היו פה בפורום מספיק סיפורים גם על מוסכי השירות של היבואנים.

אבל מי שרוצה תיקון כמו שצריך צריך לפתוח את הארנק וגם את הראש.

היום יש מוסכים שהם לא מוסכים שירות של היבואנים שעובדים עם AUTODATA והרמה שלהם מאוד גבוהה אפילו יותר ממוסכי שירות של יבואנים.

• תוכן חדש...