Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה רדיו-דיסק באיכות גבוהה?

יש מערכות שמע בשווי כמה אלפי שקלים - עליהם סביר להוסיף כסף בקנייה (אם אתה מעוניין בה).

יש רדיו-דיסק איכותי שעולה 600 ש"ח. כמה כבר שווה להוסיף על דבר כזה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מה זה רדיו-דיסק באיכות גבוהה?

יש מערכות שמע בשווי כמה אלפי שקלים - עליהם סביר להוסיף כסף בקנייה (אם אתה מעוניין בה).

יש רדיו-דיסק איכותי שעולה 600 ש"ח. כמה כבר שווה להוסיף על דבר כזה?

מסקרן אותי- אם מורכב באוטו רדיו דיסק בשווי X ש"ח, אפשר להוסיף למחיר האוטו את מחיר הרדיו דיסק? או שדברים לא הולכים בדרך הזו?

פורסם

רדיו דיסק זה דבר טריויאלי. אני מבין אילו הייתה מותקנת מערכת DVD עם מסכי LCD בשענות ראש.

מילא, לפחות אם יש לך רדיו דיסק DVD עם מסך LCD, על זה מוצדק לבקש קצת תוספת וגם רק אם הרכב זול.

בקצב כזה אפשר לבקש תוספת על רדיו טייפ, שטיחי אוטו דיפו, כיסוי מושבים, כיסוי הגה, פח אשפה וכד'.

תחשוב שאתה קונה, בא לקנות את הרכב ומוכר אומר לך "תוסיף לי 3000 ש"ח ואני משאיר לך רדיו טייפ איכותי שעלה פעם 1000ש"ח, שטיחים, כיסויי מושבים וכד'". זה פשוט מעליב. מצד שני, בתור מוכר, אם קונה רוצה להוריד מחיר, אתה יכול לתרץ למה לא - כי יש תוספות שעולות כסף.

יש גם כאלה שקונים ג'נטים סיניים ח#א ורוצים עליהם תוספת מחיר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

** נמחק ציטוט מיותר. אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך**

אני מעדיף לקנות רכב עם רדיו דיסק בלאי, ולבנות מא' ועד ת' את המערכת שאני רוצה, ולא להסתמך על מערכת שמישהו כבר חרש עליה ועוד הוספתי עליה כסף.

פורסם

טעות לחשוב כמה משהו שווה, מה שנכון זה לחשוב כמה הוא שווה לך.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...