Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש ברשותי כ 1000 ש"ח + - יש לי קומפוננט קידמי טוב של HERTZ 120RMS אם אני לא טועה ורמקולים אחוריים של PIONER לא משהו מיוחד....

אני רוצה להוסיף סאב ומגבר בתקציב שיש לי, אני יודע שאיכות לא יהיה לי אבל עוצמה זה מה שאני מחפש יותר, הייתי רוצה מגבר שיפתח לי את הקומפוננט הקידמי, ואת הסאב כמה שאפשר.

זה האפשרות שחשבתי, סאב של Pioneer TSW307D2 ( http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=523095)

והמגבר ,Pulse Audio BA2900 .

ביחד זה יוצא בידיוק התקציב שלי וגם לפי תגובות ב ZAP האנשים אומרים שזה אחלה, אני יודע שהמגבר לא ממש יפתח לי את הקומפוננט ו הסאב אבל אין מה לעשות, מה לדעתכם כדי לקנות בתקציב הזה ?

בקשר לשאלה, מה הנפח הכי טוב לסאב, כי ראיתי שיש בחירה של 3 נפחים של קופסא, 28.5 , 48.5, 70

מה כדי לקנות ומה האבדל, גם כתוב ש ה 28.5 זה SEAL אין לי מושג מזה השמח להסבר...

תודה.

פורסם

הפולס הנ"ל (BA2900) גרוע וחלש

הBA4400 זה סיפור אחר לגמרי ומומלץ הרבה יותר,מחירו האמיתי הוא 500 ש"ח (ולא 700 בזאפ) ואפשר לרכוש במחיר הנ"ל אצל היבואן ברוקס בבניין פנורמה בת"א או בתחנה המרכזית

סאב - לא להתקרב לפיוניר,תריץ חיפוש על סאבים זולים ומומלצים

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

מחזק את דבריו של אלעד

בחרת במוצרים על הפנים

הייתי מציא לך לחסוך עוד כמה מאות שקלים ואז לקנות משהו נורמאלי

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

המגבר הBA4400 יקר בזאפ איפה אני מוצא כזה בתל אביב ? בתחנה המרכזית החדשה יש בטוח שם ? איך קוראים לחנות ואיזה קומה... ?

פורסם
הפולס הנ"ל (BA2900) גרוע וחלש

הBA4400 זה סיפור אחר לגמרי ומומלץ הרבה יותר,מחירו האמיתי הוא 500 ש"ח (ולא 700 בזאפ) ואפשר לרכוש במחיר הנ"ל אצל היבואן ברוקס בבניין פנורמה בת"א או בתחנה המרכזית

סאב - לא להתקרב לפיוניר,תריץ חיפוש על סאבים זולים ומומלצים

אלעד

גם ביבואן הוא עולה 750 אפשר להשיג אותו בתחנה המרכזית ב 500 שקל

http://www.lanzar.co.il/sg_product~BA4400~9~20.htm

פורסם

אז בוא אני אגלה לכם סוד

לך ליבואן ותגיד ששמעת שאפשר לקנות דרכו את המגבר הנ"ל ב500 ש"ח

חבר שלי לעבודה שלא מבין במערכות וחי על מכרזים של "וואלה" הלך וקיבל את המגבר ב500 ש"ח ללא ויכוח

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...