Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כמה חודשים יש זחילה של לחות של שמן שהתחילה מכיוון המפלג והיום זה בערך לאורך חצי המכסה. המצב רחוק מלהיות "נוזלי" אבל עדיין בולט על רקע האבק. האם כדאי לנסות להדק בעדינות את הברגים או שפשוט להתעלם. קראתי באיזה שהוא מקום שלא מומלץ להדק את ברגי המכסה כי בכל מקרה האטם כנראה סיים את תפקידו והתוצאה יכולה להיות בורג שבור. מה דעתכם.

פורסם

אפשר לחזק מעט את הברגים, התוצאה לא חייבת להיות "בורג שבור". זאת במידה שאתה מעט מיומן, ויש לך רגש בידיים.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

צריך לשים סיליקון בנקודות מסויימות מתחת למכסה שסתומים.

אתה מוזמן לצפות באשכול הנ"ל

http://www.mc-il.net/forum/showthread.php?t=310

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

זהו שמצד אחד, אתה יכול לחזק את הברגים. אבל אתה חייב בעדינות וברגש ביד.

ומצד שני אתה עלול לגזור את הברגים. ואז אתה כביכול בבעיה.

אישית, היתי ממליץ לך לא להדק, מכיוון שכפי שאתה מתאר את המצב הוא רחוק מלהיות נוזלי.

אז עדיף שברגע שתחליט /תצטרך סופית להחליף את האטם מכסה שסתומים, תדאג להידוק טוב של הברגים וזהו.

פורסם

לפותח האשכול

אסור להדק את הברגים, הם נגזרים בקלות רבה

צריך להחליף אטם מכסה שסטומים מקורי בלבד, ובנוסף את אטם המפלג גומיית O-RING

אטם מכסה שסטומים מקורי 220ש"ח

גומיית O-RING למפלג 20ש"ח

קנה רק מקורי.

את הברגים סוגרים בעדינות, לא חלש מידי אבל בטח שלא חזק.

את בחלקים תוכל לרכוש ממוסך מושה.

פורסם

או אם אתה מהמרכז מ"חזי דלאל" משווק חלקי חילוף מקורים מאזדה/פורד.

אני בזמנו ביצעתי החלפה של האטם הנ"ל,העבודה לא מסובכת כלל,יש לנקות את המשטחים לאחר הפירוק (ניתן להעזר בספרי קרבורטורים),את מכסה השסתומים עצמו ניתן לנקות מכל הבוצה והשמן השרוף אחרי הפירוק ע"י מסיר שומנים.

בהרכבה יש לשים סיליקון ב 6 נק' ולסגור את הברגים בסדר מסויים - שים לב לא לסגור חזק מידי כי הברגים הללו נגזרים בקלות (מניסיון).

אם יש לך עוד שאלות בכיף.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

המון תודות לכל המשיבים, אסתכל פעם נוספת במשולב עם העצות שלכם ונראה איך מתקדמים, בסופו של דבר שום דבר לא בוער -החיפזון מהשטן.

• תוכן חדש...