Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אני יודע שהמנהלים קצת יתעצבנו על הכותרת, אבל אני בבעיה:

אני חוזר מעולם הדו"ג אל מכוניות, הפעם באופן סופי לצערי הרב.

יש ברשותי 50K שנשארו אחרי האופנוע, ומחוייבות לרכב אוטומטי.

כבר כמה ימים שאני יושב בבית ומשוטט לי ביד2, לא מצאתי שום דבר שווה קניה, מלבד סוזוקי ג'ימיני 99-2001, שקשה מאוד להשיג.

אני לא אוהב להיות מקובע לרכב ספציפי ולכן הייתי שמח לקבל מכם עוד רעיונות.

דרישות:

אוטמט כאמור

חייב להיות רכב אמין !

לא רוצה אוטו יפני רגיל, דוגמאת מאזדה לאנטיס וכד', אם בכאלו עסקינן, אני אקח כבר פוקוס 2003.

היה לי מחשבה לגולף שנת 2000-2001 מנוע 1800 או 2000, אבל ויתרתי.

אשמח אם מישהו יכול לתת עוד רעיונות :)

ולא חשוב לי אם רכב קומפקטי או משפחתי, רק שיהיה אוטו אמין, ונוח בגדר הנורמה (אני יודע שיש כאן כמה אנשים שירימו גבה על הנוחות של הג'ימיני אבל הבנתי שאחרי בולמים היא בסדר סה"כ, מעבר לזה שזו הפשרה בג'יפ.)

תודה :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני ממליץ לך לבדוק אופציה אחרת של סוזוקי - ויטרה:

http://www.yad2.co.il/Cars/4X4.php?AreaID=&ModelID=98&SubModelID=606&FromYear=1996&UntilYear=&Auto=1&EngineTypeID=&fromPrice=&untilPrice=&fromHand=&Hand=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&fromKM=&KM=&Info=

הרכב אמין, לא יקר לאחזקה יחסית לג'יפ, עם יכולת לא רעה בשטח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האם יאריס תענה על הדרישות?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בשלב זה אני חושב שמיותר לי רכישת רכבים בדמות היאריס וכד'.

יש לי בבית קיא פרייד, מבחינתי כל הקומפוקט האוטומטיות המשעממות הינם אותו הדבר.

אני מנסה להגיע למצב שאני קונה רכב שיהיה לי גם לפאן, שאני ארגיש בכיף לנסוע איתו לירושלים או כל מקום אחר.

פורסם

אם כבר "ננעלת" על ג'יפים ונמאס לך לחכות לג'ימיני אתה בהחלט יכול לשקול ג'יפים אוטומטיים נוספים - טראנו, טרופר, פג'ארו או קאיה ספורטאז'. לכולם אופציה אוטומטית נפוצה מאוד, אמינות טובה, ביצועי כביש טובים יותר מאשר הג'ימיני ויכולת שטח טובה (מי יותר ומי פחות). מצד שני, כל אחד מהם לא יהיה חסכוני במיוחד בבנזין (בניגוד לג'ימיני).

לגבי הויטארה - לדעתי בתקציב כזה יש אופציות טובות יותר.

עריכה: סליחה. אף אחד מהם הוא לא באמת ג'יפ. ההגדרה הנכונה היא רכב שטח או SUV לגדולים יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אלירן

את כל מה שהצעת אני לא רוצה מהסיבה של הדלק, אם כבר משהו בין האופציות זה הספורטאג'.

כל הקטע בג'ימיני זה שהוא ממש חסכוני, ונותן פאן רציני :)

תודה

פורסם

ספורטאז' עושה משהו כמו 1:6 בעיר. אין הבדל משמעותי בינו לבין הכלים הגדולים באמת. אז אם כבר התפשרת על הספורטאז', ההבדל לא רציני במיוחד.

חוץ מזה - שמעתי שיש בימרים אוטומטיים או מיאטות שיכולות להכנס בתקציב. גם בגרסה האוטומטית יהיה אפשר להפיק מהם הנאה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מיאטה, ביום שתמצא לי בתקציב, קניתי בלי למצמץ, בתנאי שהאוטו נקי מתאונות שלדה.

בימרים יש כמו זבל, גם סדרה 5 מהדגם בין 96-00 וגם סדרה 3 על דורותיה, לא מעניין כרגע.

ותודה על המידע לגבי הספורטג, אני אוותר עליו בשלב זה.

פורסם
יש לי בבית קיא פרייד, מבחינתי כל הקומפוקט האוטומטיות המשעממות הינם אותו הדבר

אם יאריס קופסה משעממת, למה אתה מחפש שרייד/סיריון?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לאחותי, לי כבר יש את הקופסא, כמו שהבנת.

אגב, גם את זה אני לא מחפש, בסוף היא החליטה להתפשר על גיר רגיל ותקבל סוויפט 2001 עם 80K :)

פורסם

לאחר שקראתי המון בפורומים אני התעניינתי בניסן אלמרה או פורד פוקוס.

קניתי בסופו של דבר פורד פוקוס ויש לי גם סוזוקי ליאנה 5 דלתות שגם עליה אני יכולה להמליץ.

הסוזוקי אמינה, נוחה, מאובזרת ב- 4 כ"א, האוטו גבוה ומרווח יחסית לאחרות. מזגן תותח, מנוע מאיץ ממש יפה. הבעיה היחידה היא הבולמים שלו לא הכי נוחים לנוסע. אני רגילה לזה.

הניסן אמינה מאוד רק שהבנתי שלא הכי פופולרית בארץ.

הפוקוס - נו בטח כבר קראת על הפוקוס, מומלץ בחום בכל פורום.

הבעיה הגדולה - למצוא מכונית עם קילומטראז' נורמלי! לי זה לקח חודש וחצי פלוס. ממש מתיש!

מאחלת לך בהצלחה!

• תוכן חדש...