Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי במיצובישי סופר לנסר 97 אוטומט, אני מתניע את האוטו ומתחיל נסיעה עזבו שכל העברת הילוך הוא נותן דפיקה כאילו " קיק דאון " ,אני נגיד מגיע לכיכר וצריך לעצור. ואז אני רוצה להתחיל נסיעה אני נותן גז האוטו מתחיל להידרדר וכאילו המנוע עומד על n .ואז פתאום הוא נותן מכה חזקה בגלל שהוא נכנס להילוך ונותן לי פתיחה עם פירפור קבוע כל פעם, ואחרי איזה חצי שעה נסיעה הכל טוב ויפה חוץ מהקטע של הדפיקה בהעברת הילוך יכול להיות חסר שמן גיר ?? או שיש בעיה אחרת??

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם

בדוק כמות וצבעו של שמן גיר , על מנוע חם.

כמה ק"מ עבר הרכב?

לפי מה שאתה אומר, יכול מאוד להיות מדובר בגיר לא תקין

כידוע , הגיר אוטומתי זה לא החלק החזק ברכבים מסוג הזה :-(

בהצלחה

פורסם

יותר משהגיר הזה בעייתי, הוא מיושן ונוטה להתחמם, אני כמעט בטוח שברכבך יש קולר לגיר כי היבואן כבר התקין אותו בעצמו, עקב בעיות חוזרות ונשנות עם הגיר הנ"ל. בכל מקרה, הגיר שלך לא תקין, ישנם מס' גורמים, או שהוא בכל זאת מתחמם כי הקולר לא תקין, פילטר/שמן גיר שלא הוחלף כבר הרבה זמן, בלאי טבעי של הגיר בגלל מס' ק"מ גבוה.

עדיף שתלך למכון אבחון תקלות בגיר, ולא לסתם מוסך.

בהצלחה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

סים לב שמדובר בפילטר שמן גיר!

והשמן נמצא בגיר, בדוק אותו על מנוע חם

אם אני לא טועה, מדיד עם ידית לבנה, בצד שמאל עם הפנים למנוע

בהצלחה

פורסם

בדגמים הראשונים של Super Lancer היה קולר שמן קטן שלא התאים לתנאי האקלים בארץ. מומלץ להחליפו לקולר גדול יותר אם כי במקרה שלך הנזק לגיר כבר נגרם ככל הנראה. תקלות בגיר הן מחלה מוכרת בדגם זה.

פורסם

גש למכון להילוכים אוטומטיים לבדיקה וקבלת הערכה מה יש לתקן, עלויות וכו'.

כאן אנחנו רק יכולים להצביע לך על כמה אפשרויות, כפי שנעשה כבר, אך לא מעבר לזה.

אם תכתוב מהיכן אתה בארץ, אולי ניתן יהיה לכוונך למכון מתאים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

המדיד של הרכב הנ"ל נמצא מתחת לרווח בין המצבר לקוייל, ידית לבנה קטנה עגולה שנוטה קצת לכיוון המנוע.

קודם בדוק האם יש מספיק שמן ובאיזה צבע הוא.

גיר זה מחלה מאוד מעצבנת ברכב הזה, זבל של גיר, לא קולר ושום דבר לא עזר לי והחלפתי פעמיים גיר ב"סופר" לנסר שהייתה לי.

ולקומנדר... איזה קולר בדיוק, רק בדגמי 97 לחלק מהן הצמידו קולר גיר, הרכב מגיע ללא קולר, ומקבל קירור גרו מהרדיאטור, הקולר הזה שהוא בעצם עוד דיאטור קטן בהרבה אמור לקרר את הגיר, אבל גיר הזה נשבר מכל דבר, הוא עדין מאוד.

פורסם

חברה הייתי כרגע במוסך שאני מתקן בו את האוטו כבר הרבה זמן בעכו, ועכשיו הוא אמר לי וזה גם ידעו לי שצריך להחליף שני תושבות מנוע שמתחת לאוטו, מחזיר שמן שבתוך הגיר יש גם נזילה שם, הד יוניט , ומחזיר שמן של ההד יוניט, כמה כל זה צריך לעלות.? אתם חושבים

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם

ולקומנדר... איזה קולר בדיוק, רק בדגמי 97 לחלק מהן הצמידו קולר גיר, הרכב מגיע ללא קולר, ומקבל קירור גרו מהרדיאטור, הקולר הזה שהוא בעצם עוד דיאטור קטן בהרבה אמור לקרר את הגיר, אבל גיר הזה נשבר מכל דבר, הוא עדין מאוד.

היה לי דגם 93 GLXi סטיישן שבו הוחלף (לאחר שיפוץ הגיר) הקולר המקורי שהיה משולב ברדיאטור בקולר עם שטח פנים גדול יותר שהוצמד לרדיאטור. הגיר של הסופר לנסר זכור לי לרעה גם כשהיה תקין , ההספק התיאורטי של המנוע (112 כ"ס) לא בא לידי ביטוי בעליות והיה צורך להשתמש בכפתור ביטול overdrive החשמלי וגם בהילוך 3 - דבר שגרר עליה משמעותית ברעש בתא הנוסעים. גם התנהגות הכביש בהשוואה לאירופאיות, במיוחד על משטח רטוב או ברוח צד - לא הוסיפה להרגשה הנוחה.

פורסם
היה לי דגם 93 GLXi סטיישן שבו הוחלף (לאחר שיפוץ הגיר) הקולר המקורי שהיה משולב ברדיאטור בקולר עם שטח פנים גדול יותר שהוצמד לרדיאטור. הגיר של הסופר לנסר זכור לי לרעה גם כשהיה תקין , ההספק התיאורטי של המנוע (112 כ"ס) לא בא לידי ביטוי בעליות והיה צורך להשתמש בכפתור ביטול overdrive החשמלי וגם בהילוך 3 - דבר שגרר עליה משמעותית ברעש בתא הנוסעים. גם התנהגות הכביש בהשוואה לאירופאיות, במיוחד על משטח רטוב או ברוח צד - לא הוסיפה להרגשה הנוחה.

113 קודם כל.

ונכון ברוב המוסכים לאחר טיפול גדול תמיד הומלץ לרכבים האלה להרכיב קולר חיצוני, אתה צייינת שהדגמים של הסופר לנסר באו כבר עם הקולר ולכן תיקנתי אותך.

בחלק מהדגמים של 97 יש כזה קולר ש או בא מהחברה למרות שקשה לי להאמין או שבוצע בהתקנה מקומית בטיפול1000, בכל מקרה ללקוחות בזמנו זה לא עלה שקל.

אבל כל שאר דבריך חקוקים בסלע, רכב פשוט מגעיל, מכל הבחינות.

• תוכן חדש...