Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דובר על זה רבות בפורום, אבל מצאתי רק מידע כללי שלא ממש עוזר לי...

כמו כן, נתקלתי באשכול הזה -

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=23893

שממנו הבנתי שזה דיי נאיבי לצפות שיוותרו לי על 500 ש"ח, אבל אני רוצה לנסות בכל זאת.

המקרה הוא כזה -

חניתי אתמול באחד הרחובות שקרובים לכיכר רבין (לא זכור לי שם הרחוב במדוייק, כשאסיים לעבוד אכתוב כאן באיזה רחוב בדיוק זה קרה) אחרי שחיפשתי במשך קרוב לחצי שעה חנייה מותרת ולא הצלחתי למצוא.

חניתי בפינת רחובות, במקום שבו המרחק בין גב של כמה חנויות לקצה המדרכה הוא בערך 4.5 מטרים (כך שכשהחנתי את הפיז'ו הקטנה שלי שם לא הפרעתי לשום הולך רגל, אפילו אוטובוס יכל לעבור במרחב הזה) כאשר נצמדתי עם האוטו לגב החנויות.

אציין במכתב שאני עושה שירות לאומי בתל אביב בעוד שאני בא מדימונה, אני כאן רק חודש וקצת ועדיין אינני התרגלי למצוקת החנייה הנוראית הזו ואני צריך לשבור את הראש כדי להחזיק את האוטו כולל כל היוצא בזה + להתקיים ממשכורת של 900 שקל בחודש.

למי אני צריך לשלוח מכתב כזה? מי בעצם המען של פניות כאלו?

בנוסף, האם בזמן שאני מחכה לתשובה אני יכול לחכות עם התשלום, או שעלי לשלם אותו במועד בכל מקרה גם אם עדיין לא קיבלתי תשובה?

תודה רבה לעוזרים!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

עיריית ת"א דורשת מפקחי החנייה שלה לצלם את הרכבים שמקבלים דו"חות חנייה.

לפיכך, תבקש לראות את התמונה, ותראה בבירור שבעקבות חנייתך על המדרכה לא נגרמה הפרעה להולכי רגל (במידה ואכן כך הדבר).

אאל"ט, יש הבדל בסעיף בין חנייה על המדרכה שמפריעה להולכי רגל לבין כזו שאינה מפריעה.

ואז יהיו בידיך 2 אפשרויות.

האחת, לבקש את ביטול הדו"ח כליל כיוון שלא ביצעת את העבירה עליה קיבלת את הדו"ח.

השניה, לבקש הפחתת הסכום המצויין בדו"ח לסכום הקבוע בחוק לעבירה אותה כן ביצעת (אאל"ט, 250 ש"ח).

לבקש מעיריית ת"א לבטל לך את הדו"ח חנייה בגלל שאתה מבצע שירות לאומי ומרוויח רק 900 ש"ח לחודש, לעניות דעתי, לא יעזור והדו"ח לא יבוטל (מקסימום, אולי, יפרס לתשלומים).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא ברור, איפו בדיוק חנית, אבל אני מניח, שזה היה על המדרכה.

למה שיבטלו לך את הדו"ח ?

זה שחיפשת חניה 4 שעות, וכל התירוצים האחרים לא מעניינים אף אחד.

יכולים לבטל דו"ח רק במקרה והוא לא מוצדק, ובמקום המדובר החניה מותרת.

לא הגיוני ולא סביר לבזבז 1.5 שעות לחיפוש חניה, אין מנוס מלהיכנס לחניונים בתשלום.

ובכל זאת, על גבי הדו"ח שקיבלת רשומה הכתובת למשלוח עירעורים

אם אכן חנית במקום אסור, שלם את הדוח, חבל על הזמן שלך.

פורסם

לבקש מעיריית ת"א לבטל לך את הדו"ח חנייה בגלל שאתה מבצע שירות לאומי ומרוויח רק 900 ש"ח לחודש, לעניות דעתי, לא יעזור והדו"ח לא יבוטל (מקסימום, אולי, יפרס לתשלומים).

+1, לא חושבת שזה מה שיגרום להם לוותר לך על הקנס.

עיריית ת"א מאוד קפדנית בנושא של אכיפת התנועה לגבי חניה, כך שלהחלץ מהקנס לדעתי יהיה סיכוי קלוש ביותר.

לדעתי אם יש לך אפשרות לעבור לקטנוע 50 סמ"ק ולהתנייד בתוך העיר עימו, תחסוך לך הרבה דוחות מיותרים, זמן מבוזבז עבור חניה וכסף של דלק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה בהחלט מה שאני מתכוון לעשות, אבל קודם כל אני צריך למכור את הרכב (אני רוצה לקנות 250 סמ"ק כך שאוכל לחזור איתו לדרום בסופי שבוע).

לבוקי - במקום שבו הייתי החניה בתשלום הכי קרובה הייתה במרחק הליכה לא הגיוני בעליל של איזה רבע שעה לכל כיוון כשאתה צריך בסה"כ להיכנס לחנות כדי לקחת משהו ולצאת.

אני אף פעם לא מתחשבן על חניה בתשלום כשקיימת כזו, עדיף לי לשלם 20 שקלים גם אם בשביל כמה דקות כדי להיות בראש שקט ולא לדאוג אם אקבל קנס או שיגררו לי את הרכב - הפעם לא נכנסתי לכזו בגלל מרחק ההליכה הגדול כשיש לי עיסוקים של בסה"כ 5 דקות.

נחזור לעניינינו -

ממי אני יכול לבקש את התמונה? למי אני צריך לשלוח מכתב כזה?

בקנס רשום בפירוט העבירה "חנייה עם 4 גלגלים על המדרכה", לא מצויין אם הפרעתי להולכי רגל או לא וכמו כן לא שום פרט אחר.

תודה רבה לכולכם!

DOESN'T WORK HARD

פורסם

אני חושבת שכאן יש תשובות לנושא:

http://www.tel-aviv.gov.il/Hebrew/Transportation/ParkingEnforcement/Tickets.asp

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
הפעם לא נכנסתי לכזו בגלל מרחק ההליכה הגדול כשיש לי עיסוקים של בסה"כ 5 דקות.

במידה ונכנסת לחנות כלשהי, ויש לך קבלה, אתה יכול להגיש צילום שלה לעירייה, להגיד שהעמסת מטען לרכב, וכיוון שלא היה בקרבת מקום איזור "פריקה וטעינה", נאלצת לעמוד עם הרכב על המדרכה במשך מספר דקות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

זה קצת בעייתי מכיוון שנכנסתי לחנות תקליטים שנמצאת במרחק חצייה מהכביש מהמקום בו חניתי - לכן לא נראה לי שזה ישכנע כלכך, אם זו הייתה הסיבה לא הייתי מחנה ממש בסמוך לחנות?

DOESN'T WORK HARD

פורסם

תתפלא, אבל חבר שלי בא לעיריית ת"א לאגף הדוחות, ודיבר איתם פיזית, שהוא סטודנט, ואין לו כסף "וותרו לי" וכהנה וכהנה, ובסוף וויתרו לו. שמעתי בסביבה שלי גם על עוד כמה מקרים כאלו שוויתרו לחיילים\סטודנטים. לכן לא יזיק לך לנסות את האופציה הנ"ל. מקסימום יחזירו תשובה שלילית ואז תחזור לנקודת המוצא.

ROOONEEYY

פורסם

מניסיון, כמו לדבר עם הקיר,

רכב של תושב העיר, החנה בכחול לבן[בחנייה מתחת לבית], ללא תו[הפאשלה היחידה שלו], חטף דוח של אי אלו זוזים,

וכבר 4 חודשים מפקסס מכתבים ודורש לבטל את הדו"ח.

לטענתם, בגלל שמדובר בחנייה בכחול לבן ללא תו[הלווו, תושב] הוא חטף דו"ח.

ומינסיון של חבר אחר, אם תגיע עם תעודה של שירות כלשהו[צבאי/לאומי] הם דיי יחשבו איך לעגל פינות.

לסיכום, פיפטי פיפטי.

----

• תוכן חדש...