Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי שאוטומטת זולל דלק , איך הידני ?

האוטו אמין יחסית לאותם שנים ?

מתאים לנהג חדש עם הוצאות מוגבלות ( 800-900 שקל ) לחודש?

מהי צריכת הדלק של האוטו הנ"ל?

תודה רבה.

פורסם
שמעתי שאוטומטת זולל דלק , איך הידני ?

האוטו אמין יחסית לאותם שנים ?

מתאים לנהג חדש עם הוצאות מוגבלות ( 800-900 שקל ) לחודש?

מהי צריכת הדלק של האוטו הנ"ל?

תודה רבה.

הקפצה !

עשיתי חיפוש על הרכב הנ"ל ולא מצאתי.

פורסם

היה שרשור על אפלאוז לפני כשבועיים. אין סיכוי שלא מצאת. והיו עוןד רבים וטובים נוספים.

מכל מקום, צריכת הדלק של הידנית היא כ-10-11 ק"מ/ל' משולב. הרכב אמין ביותר, פרט לפגם אחד והוא רגישות למי ברז במערכת הקירור, אשר יכולים לגרור אף החלפת מנוע. אם לא ביקרו מי ברז במנוע והשתמשו בנוזל קירור ייעודי - הרכב יגלה אמינות מופלאה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
היה שרשור על אפלאוז לפני כשבועיים. אין סיכוי שלא מצאת. והיו עוןד רבים וטובים נוספים.

מכל מקום, צריכת הדלק של הידנית היא כ-10-11 ק"מ/ל' משולב. הרכב אמין ביותר, פרט לפגם אחד והוא רגישות למי ברז במערכת הקירור, אשר יכולים לגרור אף החלפת מנוע. אם לא ביקרו מי ברז במנוע והשתמשו בנוזל קירור ייעודי - הרכב יגלה אמינות מופלאה.

אז ככה איך אפשר לדעת אם השתמשו בנוזל קירור הזה ? ואם לא השתמשו ואני אתחיל להשתמש מעכשיו ?

אשמח אם טיפה תוכל בנוגע לזה...

פורסם
אז ככה איך אפשר לדעת אם השתמשו בנוזל קירור הזה ? ואם לא השתמשו ואני אתחיל להשתמש מעכשיו ?

אשמח אם טיפה תוכל בנוגע לזה...

כמה תיקונים:

*אשמל אם תוכל להרחיב טיפה בנוגע לזה.

צריך תשובה לפני שאני סוגר עם בן אדם ...

תסבירו לי את העניין עם הקירור בבקשה יום טוב.

פורסם

קודם כל, אם השתמשו במי ברז ועכשיו תתחיל להשתמש בנוזל קירור זה לא יעזור- הנזק כבר נעשה.

איך אפשר לדעת? אני לא מכיר דרך בטוחה, וגם אם הבעלים הנוכחי השתמש בנוזל קירור, יכול להיות שאלה שלפניו השתמשו במי ברז. בכל מקרה, אפשר להסתכל במיכל העודפים ולראות אם יש שם נוזל קירור או מים רגילים. אם יש מי ברז- להתרחק. אם יש נוזל קירור- קשה להגיד.

"ai motoare capul doare"

פורסם

חברה אני די טיפש בכל מה שקשור למכוניות אז סליחה אם אני משגע אותכם .

אם הראש מנוע בסדר אז האוטו לא נפגע מהמי ברז ?

פורסם

עד כמה שאני יודע זה נכון, אבל יכול להיות שמי הברז גורמים לנזקים נוספים (אני לא יכול להגיד לך בבטחון של 100%). אולי מישהו אחר יוכל להגיד בבטחון.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...