Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים

אני בעל אופל אסטרה 1.6 שנת 2001 עם 67000קילומטרים אחרי כימעת 7 שנים לדעתי איכות הבולמים ירדה וזה נהפך כבר לבלתי ניסבל וממש לא נוח..אני מרגיש בכביש פשוט כול בור ובור שלא לדבר על בורות טיפלה עמוקים שם אני מרגיש שהאוטו עוד שנייה נישבר.

לפני שנה וחצי הוחלפו הג'נטי ברזל בג'נטי מגנזיום באותה קוטר ומידה 14אינץ על 185/65.

חשבתי להחליף בולמים ואחרי חיפושים בפורום ראיתי שממליצים על בולמי MONORE או KYB שסך הכול עולים לא יקר יחסית ועושים עבודה מעולה ואפילו טיפה יותר טוב מבולמים מקוריים של הרכב.

אז יש לי כמה שאלות לאנשים שיכולים לעזור לי

1.על איזה בולמים אתם ממליץ לרכב אופל אסטרה משפחתי שמעוניין ביותר נוחות ולא סופר ספורטביות בתקציב של עד 1500?

2.האם החלפת בולמים יורגש שינוי משמעותי בין חדש לישן גם באיכות הנסיעה וגם באחיזה?

3.מה יותר טוב לרכב כמו שלי גז ?חצי גז?

4.האם מנורו או KYB יהבו שינוי לטובה ברכב משפחתי רגיל כמו שלי ויתנו תמורה למחיר?

5.מה המחירים היום בשוק ל4בולמים של חברות הנ"ל?(כדי שאם אני שואל ומקבל הצעת מחיר פה בצפון שאני ידע מה קורה במרכז כי לפעמיים הההבדל עצום)

קיפצים-פה יש לי גם כמה שאלות

1.צריך או מומלץ להחליף קפיצים ביחד עם הבולמים? אם כן אז איזה קיפיצים?

2.או להישאר עם המקוריים?

3.איך יודעים שהלכו הקיפצים בוודאות?

4.מה עלות של 4 קפיצים לרכב שלי(שוב לא מדובר בספורט ולא בדיח אלה קפיץ איכותי ושיהיה טיפלה טוב יותר ממקורי)?

**אם משהו יודע ויכול לכוון אותי בהודעה פרטית למקום שמוכר בולמים או קפיצים במחיר טובים אני יודע לו מאוד..

תודה רבה מראש לעונים

בכבוד

אדי

פורסם

לא גילו לך שצמיגים בחתך נמוך יותר מורידים את הנוחות של הרכב בהחלפת הג'אנטים למגנזיום?

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...