Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד ישבו שוטרים עם ממל"ז בסופי שבוע בכניסה להוד השרון כ- 500מטר מצומת קניון מרגלית לכיוון רמתיים (כביש שמוגבל ל- 50קמ"ש, וניתן לסוע בו גם 100קמ"ש בלי להרגיש), תמיד שאני עובר שם אני רואה 2-3 מכוניות עומדות בצד ליד השוטרים, אחלה קופה לסופ"ש.

כנראה שהשוטרים החליטו לגוון קצת בכביש הזה (הכנסה מצויינת, מכרה זהב!), ועכשיו הם העמידו הונדה אקורד לבנה סמויה (המפורסמת..) בצד השני (של אותו הכביש) ביציאה מהוד השרון כ- 200מטר לפני צומת קניון מרגלית ומה שהולך שם חבל"ז! כמעט כל רכב שעובר מצולם (כביש מוגבל ל- 50קמ"ש), לפי בדיקה שלי המצלמה מצלמת מ- 70קמ"ש.

מה שהיה יפה אתמול בערב בדיוק שעברתי שם צולם רכב משטרתי (מסחרי), אני נסעתי על 50קמ"ש והוא נסע לפחות על 80קמ"ש (עקף אותי וצולם לבד) :D

אחרי שהשוטר שנהג ברכב המשטרתי התעורר והבין מה קרה הוא עצר בצד, חזר לכביש ועשה פרסה בצומת הראשונה (מעניין למה :mm_tongu: ).

בכל מקרה שימו לב לרכבים חשודים בצדדי הדרך.

Finger's gonna kill me.

פורסם

בכלל , יום שישי הוא לא יום טוב לנסוע מהר, גם אתה מצוייד במיטב הלוחמה האלקטרונית...

אתמול בנתניה היו פזורות עשרות ניידות וגם בדרכים צפונה ודרומה...

יש יותר מדי אנשים בני 50 פלוס שאין להם מה לעשות בערב שבת ולכן הם הולכים להתנדב בללכוד אנשים תמימים...

מזכיר לי שראיתי אתמול בתוך העיר רכב עם פנס אחד בלבד עובד , עובר את הניידת , ואז הניידת עצרה רכב עם בחורה צעירה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לפעמים צריך קצת מזל בחיים

בירידה מכביש 443 ל 444 כלומר לכיוון ראש העין ולא לכיוון כביש 1 יש שם שיקיין נחמד מאוד שאפשר לקחת אותו במהירות תלת סיפרתיות מאוד נחמדות, כיף לשמוע את ההד של הצמיגים מהמנהרה.

אני לא זוכר פעם אחת שנסעתי שם כחוק, אני אפילו לא יודע כמה מותר שם, אבל בקו נהיגה נכון אפשר עם אוקטביה דיזל לצאת מהסיבוב ב 140 150

אתמול לראשונה נסעתי שם לאט, 90 וביציאה מהמנהרה 3 ניידות אחת מהן מצויידת בממל"ז והשתיים אחרות מוכנות למרדפים.

הזהרו!!!

I don't drive fast, I fly low

פורסם
לפעמים צריך קצת מזל בחיים

בירידה מכביש 443 ל 444 כלומר לכיוון ראש העין ולא לכיוון כביש 1 יש שם שיקיין נחמד מאוד שאפשר לקחת אותו במהירות תלת סיפרתיות מאוד נחמדות, כיף לשמוע את ההד של הצמיגים מהמנהרה.

אני לא זוכר פעם אחת שנסעתי שם כחוק, אני אפילו לא יודע כמה מותר שם, אבל בקו נהיגה נכון אפשר עם אוקטביה דיזל לצאת מהסיבוב ב 140 150

אתמול לראשונה נסעתי שם לאט, 90 וביציאה מהמנהרה 3 ניידות אחת מהן מצויידת בממל"ז והשתיים אחרות מוכנות למרדפים.

הזהרו!!!

אני בהחלט מכיר את המקום (אנחנו שכנים אם זכור לך) והסיבה היחידה שאני לא לוקח אותו מהר היא בגלל שאני מכיר טוב טוב את המארבים שיש שם, לעיתים של משטרה אזרחית אך לפעמים גם של מ"צ. ראה הוזהרת, זה היה בהחלט מזל, אבל בתור אחד שמסלול מודיעין-רמלה שלו עובר כמעט תמיד שם, אני מציע לך, את החריקות תשמור לפניה אחרת.

פורסם

אני אכלתי ביום שישי בערב (יותר נכון שבת לפנות בוקר) פלאש עצבני באיילון צפון :( הוולנטיין התריע מאוחר מדי... יש לי חשד שהוא נדפק :?

ואכן בחישוב סטטיסטי נתפסתי הכי הרבה בשישי בערב... אבל זה גם בגלל שכמו הרוב כאן אני עושה יותר קילומטרז' "מסוכן" בסופי שבוע, את הנסיעות לעבודה וחזרה בימי חול אני עושה בקצב שפוי, וזה בכלל בתוך העיר אז אין יותר מדי איפה להרביץ...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

עם מצלמה ניידת.

הרכב לפני קיבל את הפלאש יפה.

טוב שהתחלתי לנסוע לאט בכבישים כאלו ...

את האדרנלין אני שומר למפותלים החביבים שלי (-:

• תוכן חדש...