Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם אני דיי חדש ורציתי להתייעץ לפי מה שאני קורא פה יש פה אנשים שמבינים במערכות ברמות טוב יש לי בעיה יש לי מגבר של לייטינג אודיו קומפוננט של מורל פולס מקדימה מאחורה אם בי קוורט 50 אר אם אס רדיו דיסקמובנה של הרכב(מאזדה 6)שפעם קורא דיסק ופעם לא וסאב פיוניר 1000 שומעים נחמד הבעיה היא שהטוויטרים קורעים לי את האוזנים לאיזה טוויטרים כדאי להחליף אין בעיה תקציבית אשמח עם תעזרו לי תודה

פורסם

סימני! ניקוד.!

למה? לא לימדו אותך להשתמש בפסיק?!?, אתה יודע איזה מעצבן זה לקרוא פסקה בלי שום עצירה בין דבר לדבר?

טוב אז ככה אתה צריך להבין שקנית את אחד הסטים הקדמיים שנותנים תמורה הכי טובה לכסף ודווקא פולס מתאפיין בטוויטרים מאוד עדינים ומאוד נעימים לאוזן שהם לא צורמים בכלל אתה צריך לגשת למתקין שלך ולבקש ממנו להוריד את הגיין במגבר כי הטוויטרים האלה לא צריכים לצרום בשום פנים ואופן תדאג לכבות במערכת שלך את כל הבאס בוסטים למיניהם LOUD תכבה אקולייזר שנותן דחיפה לטרבל או לבאס תוריד לאפס ותדאג שהוא גם יכוון לך את שאר המגברים והרכיבים ככה שהכל ישמע רגוע יותר ובשיא הווליום עדיין לא יהיו לך עיוותים ברור?

נכון שזה לא נעים?

טוויטרים של פולס לא צריכים לצרום.

תבדוק שבאמת אתה לא מוסיף בHU (רדיו דיסק) טרבל, כי אז הדבר הראשון שיקרה זה שהטוויטרים יהרגו אותך.

אחרי זה תבקש מהמתקין לכוון את הגיינים במערכת בצורה יותר עדינה אחרי שכיבית LOUDNESS ובאס בוסטים ברדיו דיסק ובמגברים - זה סתם דוחף עיוות ורק הורס.

אחרי זה תשקול את הניתוק של הטוויטרים של האמ בי קווארט, הם מאוד צורמים ומאוד לא נעימים לאוזן ברוב המקרים.

ואחרי זה תוודא שאתה יכול להגביר לפחות עד 80 אחוז מהווליום של הHU שלך בלי לקבל עיוותים בצליל.

אתה תראה שיהיה לך יותר נעים - ובאמת, תכתוב כמו בן אדם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה פשוט מאוד מתי צריך לשים סימני ניקוד - זה קורא כשאתה קורא בכל רם ואתה מרגיש שנגמר לך האוויר... זה בגלל שפספסת איזו נקודה בדרך :-P

או כשאתה קורא תוכן מסויים ונהיה לך סלט - זה בגלל שפסיקים לא הפרידו לך בין נושא אחד לשני (גם נקודות) 8)

ולא, אני לא כועס או משהו כזה - זה פשוט שקשה מאוד להבין אותך ככה וגם קשה מאוד לעזור לך.

ואם אתה עדיין לא יודע להשתמש בסימני ניקוד, אז לפחות יפה מאוד שיש לך את האומץ להודות בזה וכל הכבוד - באמת.

סליחה אם פגעתי בך, אבל אתה חייב להתחיל להתאמן על זה. אם אתה יודע לכתוב, אתה גם תדע להשתמש בסימני פיסוק - תתאמן.

ותגיד לי אם ייצא לך ליישם חלק מהדברים שרשמתי לך לגבי המערכת.

אל תלך לזרוק כסף נוסף על החלפת רכיבים כי לא שם הבעיה, זה רק עניין של כוונים.

מתקין טוב! - זה קריטי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...