Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במדריך הנפלא הזה נתקלתי בעיתון בסוף השבוע, וכעת אני רואה שהוא עלה גם לנט.

 

ניסיתי אגב לעשות חיפוש בפורום ולא מצאתיו, אני מקווה שזה אכן לא פורסם כאן בעבר.

 

מעיון במדריך עולה כי ישנה פירצה מעניינת במיוחד בחוק, הקורצת מאד לנהגים חדשים, והיא מאפשרת בעצם לבעל הדוח לפנות בכתב אל המשטרה (בתוך תקופת התשלום), ולהצהיר כי הדו"ח המקורי אבד- ואו אז, עם הגעת העתקו של הדו"ח המקורי, מתקבלת בד בבד אורכה של כ-6 חודשים עד למועד האחרון לתשלום ולהפעלת הנקודות. וכפועל יוצא נהנה הנהג החדש ממספר רב של חודשים "נקיים", ובמקרים רבים מאד, אפילו עד תום תקופת הנהג החדש וקבלת הרשיון הקבוע, שאז כידוע הנקודות ייצברו כפי שקורה לכל נהג רגיל וותיק, מבלי להפעיל את הסנקציות הקטלניות השמורות לנהג החדש בלבד.

 

השאלה היא רק, האם כל זה נכון, או שמא אינה אלא הלצה מפרי מוחו הקודח של אי מי שחומד לצון.

 

http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?topic_id=2087014&forum_id=771

פורסם

אנשים, הדבר הזה עובד! מנסיון! אני אישית פעמיים נעלמתי להם בדרכים אלו ואחרות. כל הכבוד על הכתבה, כל הכבוד ככה אני אוהב :-D

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

×
×
  • תוכן חדש...