Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין כמו טאיטו והמשפטים ההזויים שלו... "הצבא שלי"... למה הצבא שלו?

כי הוא מספיק שנים בצה"ל כדי שזה יהיה שלו, וגם הרמטכ"ל עבר תחתיו, אז... הצבא שלו. לטענתו.

ממליץ לך בחום לא להיכנס לתאקל איתו, ותמיד תמיד תמיד - לשים כומתה על הראש, כמו שהוא רוצה (ואל תשאל אותי למה).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

טאיטו אחד האנשים החביבים בבה"ד1. כל עוד אתה לא צוער. :)

בכל מקרה,

מסתבר שזה מקום ששורפים בו דגלים -

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3527471,00.html

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

גם אם אתה צוער ואתה לפי הכללים, תצדיע לו והכל בסדר. סתם הילה, בסה"כ הוא בסדר גמור.

לא עשיתי מעוז כך שאני לא יודע בוודאות גמורה אבל ממה שראיתי וממה שחברים שהיו איתי בהשלמה ועשו מעוז אמרו זה כמו נחשון, רק שרצים יותר עם האפוד במקום בלי...

לפי דעתי מעוז זה מסלול מיותר לחלוטין.

אין לך מה לחשוש, בה"ד 1 זה מקום שהלוואי וכל הצבא היה מתנהל כמוהו (מבחינה ערכית לפחות). הדבר הכי חשוב זה מה שהם קוראים לו אמינות. אם עשית דבר החל מהקטן והשטותי ביותר וכלה בהפקרת נשק תדוח מייד. לא יעשו לך בסופו של דבר כלום. לעומת זאת אם תיתפס על שלא דיווחת אתה עף על טיל.

פורסם

לגבי מעוז, 2-3 מד"סים בשבוע אם אתה כ"מ אז אתה מבצע מד"סים בהליכה , 5-6 צוערים בחדר, תנאים טובים אחלה אנשים, אם אתה מחפש ת"ש יותר טוב תיהיה בפלוגת בנים (מקבלים זמן תפילות בנוסף הם ישנים במבנה נפרד- כלומר אתה מסתובב לך עם תחתונים בזמן החופשי, ושקטטטטט!

בהמשך לכל הטיפים שקיבלת בנוגע לטאיטו, הם לא צוחקים, תמיד כומתה על הראש, תצדיע לכל אחד שעובר, אל תירדם בשיעורים, ותסיים את הספרא(שכחתי איך קוראים לזה- עבודות במהלך הקורס) בשבוע הראשון.

בקיצור, בכדי לסיים את הקורס רק אל תעשה שטויות, אם בהצטיינות חפצה נפשך תלמד ללקק, ותדאג שהלשון תיהיה רטובה כל הזמן.

הדבר הכי טוב בקורס קצינים, אלו האנשים!

זה נכון

פורסם

הצבא שלו. לטענתו.

אם הרמטכ"ל,שר הבטחון וראש הממשלה רואים לנכון להצדיע לו (ואני ראיתי את זה במו עיניי בטקס הסיום שלי)-אז הצבא שלו, ולא רק לטענתו.

טאיטו אחד האנשים החביבים בבה"ד1. כל עוד אתה לא צוער. :)

טאיטו זה אחד האנשים החביבים בבה"ד 1,וכל עוד אתה לא מטומטם אז הוא אחלה גם עם הצוערים.

הדבר הכי טוב בקורס קצינים, אלו האנשים!

בכללי זה נכון,אבל לא תמיד,בקורס שלי,וגם בקורסי קצינים (חי"ר) נתקלים לא מעט פעמים בצוערים ששמים רגליים לצוערים אחרים מהחטיבה שלהם על מנת לזכות בדירוג גבוהה יותר.

לא יודע כמה זה יהיה רלוונטי במסלול של פותח השרשור,אבל בקורסי קצינים של חטיבות החי"ר בפירוש יש תחרות,ויש כאלה שלא בוחלים באמצעים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

tomcar, קודם כל תודה רבה!

כמה המד"סים?

ומה לגבי בר אור\בוחן מסלול - מה הן דרישות המינימום?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

המד"סים בסביבות 2-3 ק"מ, המרחק הוא לא העניין אלא הקצב, זה הדבר האחרון שצריך להדאיג אותך, ואם עברת גיבוש טיס, תיהיה בראש שקט.

מבחינת בר-אור,יש לך 3 בר-אורים בכל הקורס( בר-אור פתיחה,אמצע ומסכם) בבה"ד 1 חשוב מאוד לראות השתפרות, הם "מחייבים" אותך להשתפר בכל בר-אור, אז אם אתה לא רוצה להשקיע בבוחן כניסה לבה"ד תגיע לציון עובר ובבר-אורים הבאים תשתפר. תעשה את החישוב שלך בעניין.

לגבי בוחן מסלול- מתחלק ל-2 חלקים, 1. 3 ק"מ ריצה. 2. זחילה של 10 מטר וממשיכים לספרינט 100 מטר לתוך מטווח וביצוע ירי לאחר מאמץ. בין 2 החלקים יש מנוחה של5-10 דקות.

בקיצור, חלק הכושר במגמת "מעוז" הוא שטויות.

אתה מעוניין להצטיין בקורס או לעבור אותו?

יותם

זה נכון

פורסם

קודם כל - תודה רבה על המידע, אתה באמת עוזר לי מאד!!

שמע, כל אחד רוצה להצטיין :)

השאלה היא מה זה דורש ומה התמורה..

(אצלי הכל זה שיקול עלות-תועלת :)).

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
בשיעורים, ותסיים את הספרא(שכחתי איך קוראים לזה- עבודות במהלך הקורס) בשבוע הראשון.

ספרא וחפרה...

ידידי תהיה רגוע, זה הכי חשוב. זה הרבה הרבה הרבה פחות נורא מאיך שזה נראה ונשמע מהצד וכל ההילה שעושים סביב זה. אתה לוקח את זה בהליכה. תאמין לי- ראיתי אילו אנשים שהיו איתי בפלוגה סיימו.

פורסם

טוב חברים, אני הולך לישון, מחר מתחילים.

אני רוצה להודות לכל מי שעזר לי, ונתראה עוד שבועיים :).

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...