Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!!

לפני הטסט אני מעוניין להכניס את ה205 שלי לטיפול 10 היא משנת 94 מוזרקת ועברה 170K. הרכב עבר בסביבות ה 2,500 ק"מ מהטיפול הקודם לפני שנה.

פילטר שמן מקורי רכשתי מג'אן חלפים ב40 ש"ח.

לגבי שמן מנוע שאלתי היא, האם לתת למוסך למלא את מה שהוא נוהג או לספק לו שמן מנוע כראות עיניי?

וכאן מה לדעתכם מומלץ? ראיתי שמוכרים באייס לדוגמא שמן מנוע של חברת ESSO שהבנתי שהוא מומלץ ואיכותי מאוד אך האם הכמות שהם מספקים 4 ליטר תספיק או בהחלפת שמן ופילטר שמן צריך 5 ליטר לחילופין יש שמן מנוע מתוצרת פרסטון שככל הידוע לי את השמן הנ"ל החליפו לי לפני שנה האם יש חברות אחרות מומלצות?

כמו כן אני יודע שהצמיגות המומלצת היא 10/40 חצי סינטטי.

כאמור בנוסף כמובן יפורקו 4 צמיגים לבדיקת בלמים ויבדקו פילטר אוויר ומזרקים.

תודה רבה.

פורסם

לפני מספר ימים היתה המלצה דומה לרכב 205 של חבר פורום, אתה יכל לעיין בלינק המצורף:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=195003&highlight=%D7%A9%D7%9E%D7%9F+%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2+205

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כמו שנאמר לי בשרשור שם, עדיפות לשמן עם צמיגות 20\50 ואפילו לא חצי סינטטי...:shock:

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

בפירוש המליצו על שמן 10W40 חצי סינטטי מחברה איכותית.

ואין כל ספק ששמן חצי סינטטי הרבה יותר בריא למנוע מאשר מינרלי.

רק אם יש בעיות כמו נזילות ושריפת שמן מוגברת אז כדאי לעבור למינרלי 20W50 שהוא סמיך יותר.

ESSO מומלץ מאוד אם כי קצת יקר , כמות השמן שצריך למלא במנוע הנ"ל היא בערך 3.4 ליטר, כלומר ישאר לך עוד קצת שמן להוסיף בין הטיפולים. אם המנוע במצב סביר זה צריך להספיק.

פורסם

כן המנוע עבר לפני שנתיים החלפת פקונג ראש ויישור קו מקיף, כאמור מאז הוא עבר בערך 5K. ולא נראו בו בעיות מיוחדות.

המון תודה לך דני על ההבהרות!!

• תוכן חדש...