Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סובארו ג'אסטי מודל 91'.את הרכב קיבלתי מסבתא שלי שנהגה עליו.

מאז שקיבלתי אותו היית צריך לבצע מספר דברים באוטו(בכל זאת,רכב ישן).בזמן האחרון הופיעו לי מספר דברים חדשים,חלקם תוקנו,בנוסף אליהם ישנה בעיה שמציקה מאוד מאז קבלת הרכב.

הבעיה היא במד הדלק.מד הדלק לא מדוייק,בערך ב100 הק"מ הראשונים של התדלוק(פול) המחוג נשאר תקוע על הפול ובק"מ הבאים אחריו הוא יורד מה-פול כלפי מטה עד החצי,בקו החצי זה אומר שבעצם נשארו לי כ-5 ליטר במיכל הדלק,וכעט אני צריך להתחיל לחשוש.כמו מעין "מנורת הזהרה".זאת כמובן אני יודע מהפעם הראשונה שזה קרה לי כאשר קיבלתי את הרכב.לא ידעתי את הדבר ופשוט,נגמר הדלק!

זה מציק מאוד,כאמור המידע מגיע עד לוח השעונים,אך הבעיה היא במידע עצמו שמגיע כנראה ששגוי.

מכאן אני רוצה לשאול,האם מישהו נתקל בבעיה ויוכל להגיד לי דרך,זולה כמובן,לתיקון הבעיה והחזרת המחוג למצבו התקיני?

הבעיה יכולה להיות במליון דברים,מהמצוף ועד למחוג בלוחה שעונים,אני מדוע למצב.אבל כל עדו המידע מגיע.אני לא יודע מה הבעיה,בבקשה עזרה.

הבעיה השניה,אשר קרתה עם הזמן שהאוטו אצלי היא שהרצועה מתחילה להחליק.אני שומע את ההחלקה שלה בזמן הורדת הילוכים כאשר הסל"ד עולה ולעיתים גם כאשר אני נוסע בנסיעה רגילה או התחלת נסיעה.

האם זוהי הרצועת טיימינג או רצועה אחרת?מה הסיכונים בנסיעה כאשר הרצועה מחליקה?היא עלולה להיקרע?

אשמח מאוד אם תוכלו ליעץ לי בנושאים הנ"ל.

אני אשמח לדעת גם על ביצוע עצמי של החלפת הרצועה עם צריך ותיקון מד הדלק.אם ישנה אפשרות פשוטה לבצע את הדבר.

בזמן האחרון בזבזתי המון כסף על האוטו,ולא הייתי רוצה לזרוק עוד כסף.

אני מתגייס בעוד חודש.

בתודה

גיא יצחק

Justy For Ever

תחת פרוייקט קוסמטי "קטן",בקרוב תמונות!

• תוכן חדש...