Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

בעיית אלטרנטור?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מיצובישי קולט 1999, 110K ק"מ.

בחודש האחרון קיימת תופעה לפיה במהלך נסיעה נורית הטעינה נדלקת ל- 5-20 שניות ונכבית מעצמה. התופעה מתרחשת באופן בלתי צפוי, אחת למספר ימים. לא הצלחתי "לתפוס" את התופעה כאשר הרכב עומד כדי לבדוק טעינה כאשר הנורית דולקת. כאשר הנורית כבויה הטעינה 14.3 .

אתמול שמתי לב שכאשר התופעה מתרחשת בעת נסיעה עם אורות, אורות החזית מתחזקים כאשר הנורית נדלקת (קצת מוזר, אם נורית דולקת = אין טעינה הייתי מצפה שהאורות דווקא יתעמעמו).

כאמור התופעה מתרחשת לעתים מאז כחודש. אין בעיות התנעה, גם לא בבקרים קרים.

למישהו יש מושג? האם הבעיה באלטרנטור? קצר בנורית הבקרה או משהו אחר?

בתודה מראש.

פורסם

כנראה בעית טעינה באלטרנטור,עדיף שתבדוק את הנושא,ואל תיתפס בהשערות,

כדי שלא תיתקע לילה אחד ואז תאמר,ידעתי שזה האלטרנטור.

פורסם

יש לבדוק "על חם" , בכל אופן, אם התאורה במצבה הרגיל פועלת כאשר האלטרנטור מספק 14-14.5 וולט, ולפתע היא מתחזקת, משמע שיתכן ויש טעינת יתר לפרקי זמן שהאור חזק יותר.

 

אם היה לפני את שרטוט מעגל הטעינה ובקרת נורית הביקורת(או אפשרות לבדוק את הרכב בפועל - כשהתופעה היתה קוראת), הייתי יכול ליתן תשובה מפורטת יותר, אך לא זה המצב , ונתתי לך כיוון מחשבה אחד, אפשרי מתוך כמה.

 

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

 

×
×
  • תוכן חדש...