Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיל, אני חגרתי חגורות, גם מאחור, עוד לפני שיצא החוק. תקרא לי חנון, איך שאתה רוצה. הבעיה היא שכל נפגע גוף עקב תאונת עבודה נזקיו מכוסים מהכיס הפרטי שלי, שכן הוא מבוטח בביטוח חובה. אם כבר, אני בעד התרת איסור חגירת החגורות וגם חבישת הקסדה, כל עוד אותו אדם מוותר על כיסוי ביטוח החובה שלו עצמו ועל האפשרות של חברת הביטוח שלו לחזור לחברת ביטוח החובה של הרכב הפוגע ו/או לכל גורם שהוא.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תמצא איפה יש את "המשכנע" תתנסה בו. אח"כ תבדוק אם יאפשרו לך להתנסות ללא חגורה.

במקרה של "המשכנע" אתה מוכן לחבטה אבל במציאות החבטה פתאומית ולכן התגובה על הגוף תהיה קשה יותר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
גיל, אני חגרתי חגורות, גם מאחור, עוד לפני שיצא החוק. תקרא לי חנון, איך שאתה רוצה. הבעיה היא שכל נפגע גוף עקב תאונת עבודה נזקיו מכוסים מהכיס הפרטי שלי, שכן הוא מבוטח בביטוח חובה. אם כבר, אני בעד התרת איסור חגירת החגורות וגם חבישת הקסדה, כל עוד אותו אדם מוותר על כיסוי ביטוח החובה שלו עצמו ועל האפשרות של חברת הביטוח שלו לחזור לחברת ביטוח החובה של הרכב הפוגע ו/או לכל גורם שהוא.

אתה הראיה שלא צריך חוק כדי לחגור את כל נוסעי הרכב, אתה מעיד על עצמך שחגרת לפני חובת חגירה,זה מה שאני טוען-לאפשר את הנושא הזה לשיקול דעת של הנהג,אני מאלו שחושבים שהנהגים הם אנשים שיכולים לקבל החלטות קשות וגורליות על גופם ועל בני משפחתם.

כל נהג שנוסע ברכב הוא משלם את ביטוח חובה,וסביר להניח שחלק גדול מהנהגים שמשלמים ביטוח חובה אינם מקבלים תגמולי ביטוח לעצמם.

וכמו שכתבתי קודם-אני אשאר באותו דרך חשיבה שלך-למה אני ואתה נשלם את כיסוי ביטוח החובה של רוב נוסעי התחבורה הציבורית? האם יעלה על דעתך שהמדינה תפקיר כל כך הרבה אזרחים שנוסעים בתחבורה הציבורית? האם נוסע ברכבת לא זקוק לחגירה?

אני חושב שהתשובה היא-שמנוסעי התחבורה הציבורית-מדינת ישראל לא יכולה לחלוב כסף לאוצר המדינה,אבל מנוסעי הרכב הפרטי המשטרה מבצעת את החליבה לאוצר המדינה.

אם תשאל לדעתי-וטוב שאתה לא שואל..הייתי אומר שבסתר ליבם של אוכפי החוק הם מצפים ומתפללים שהנהגים לא יחגרו חגורות...תתאר לעצמך..אם כל נהגי ישראל יסעו לפי החוק...אתה יודע כמה כסף המדינה תפסיד מדוחות?

זה חלום בלהה של כל ממשלה וגורמי האכיפה!

תאר לעצמך איך ירגיש שוטר מלא מרץ שרוצה להיות יעיל ולעשות את עבודתו כדי שהמפקד יעריך אותו על עבודתו ואז הוא יוצא לשטח ולא חוזר עם אף דו"ח...הרי הוא יחזור הבית נדכא ועצוב,

שוטרים מחפשים את המרדף אחרי אופנוענים ואקשן עם איזה נהג פורשה....זה הופך אותם לסלב של חמש דקות....

פורסם

גיל ,

אולי יש מקום לשקול את הרעיון שלך בענין חגורה אבל בהסתייגות:

מי שרוצה לנסוע ללא חגורה, ידאג לשלם תוספת פרמיה.

יש מדינות שנהגי אופנוע יכולים להשתחרר מהקסדה בתוספת פרמיה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אוקי,אוקי. אתה ונוסע שאיתך נוסעים בעיר על 30. עזוב 20,30! נוסע כרגיל,פתאום קופץ לך ילד לכביש - דופק בלימת חירום,ובאותו זמן את האף של הנוסע שלצידך על הדש בורד\שמשה\מה שלא תרצה(וזה במקרה הטוב). וכל זה ב20 קמש.

עזוב,אני מעדיף לשבור תאף מאשר להיות חגור :roll:

תגובתך?

פורסם

זאת בפירוש דאגה עמוקה לפרנסתם שם מחלקות "פה ולסת" + "אף-אוזן-גרון" בבתי החולים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גיל, אתה הוזה ומקשקש.

חגורות בטיחות הן אחד מאמצעי הבטיחות היעילים והמוכחים ביותר לאורך שנים, נקודה.

אני מסכים אתך שהדלקת אורות במהלך היום בחורף זאת שטות, אבל היא לא קשורה לנושא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
ד''א

אני עדיין נהג חדש.

(הנק' היחידות שלי - עבר נקי :-))

מי ישמע איזה עבר יש לך, עדיין נהג חדש וכבר הבאת הביתה 6 נקודות :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
גיל, אתה הוזה ומקשקש.

חגורות בטיחות הן אחד מאמצעי הבטיחות היעילים והמוכחים ביותר לאורך שנים, נקודה.

אני מסכים אתך שהדלקת אורות במהלך היום בחורף זאת שטות, אבל היא לא קשורה לנושא.

מה שטות בהדלקת אורות ביום? גם בחורף וגם בקיץ!!! צריך להדליק אורות ככה רואים אותך הרבה יותר טוב!!!

אם היינו עם "נבחר" אז כולם היו מדליקים אורות בלי שום חוק...!!!

הבעיה שאנחנו מבינים הכל בדרך הקשה ודרך הכיס!!!

אין לי בעיה שאנשים ייסעו בלי חגורות בטיחות, אבל... שכל הטיפול הרפואי יהיה על חשבונם בלבד, באופן מלא ושלא יתפסו מיטות וטיפול של אחרים בבית חולים.

תחייה את החיים כי מחר תמות

פורסם

אין לי בעיה שאנשים ייסעו בלי חגורות בטיחות, אבל... שכל הטיפול הרפואי יהיה על חשבונם בלבד, באופן מלא ושלא יתפסו מיטות וטיפול של אחרים בבית חולים.

לי דווקא יש בעיה.

אם מישהו שנוסע איתי ברכב לא חגור, אז בעת תאונה הוא מתעופף לכל כיוון ובקלות יכול לפצח גם לי את הראש.

לפיכך, אם מישהו רוצה לנסוע איתי ברכב הוא חייב להיות חגור.

פורסם
תגובתך?

אפשרות קיימת,אבל אתה שוכח עוד אפשרות שאתה מדחיק,יתכן ולא הצלחת לעצור לילד שקפץ לכביש,והתוצאה תהיה יותר מאשר שבר באף...

מה שאני אומר שצריך לתת לנהגים את האחריות המלאה!כן,שנוסעים בכביש לא יוצאים למלחמה,אני נגד כל ההפחדות והסיסמאות שאומרים "נילחם" בתאונות בדרכים וכו' וכו'

מי שגולש כאן בפורום הוא הנהג שאתה פוגש מחר לצידך ברמזור,לא מדובר על עבמים, וברגע שהמדינה מטילה את האחריות על הנהג,הוא יקח זאת!

לעומת זאת ברגע שהמדינה אומרת שכל הנהגים הם לא אחראים,והם מטומטמים וצריך לקבוע כל דבר בחוק,זה גורם לנהגים לקיים את החוק כלשונו (במקרה הטוב)אבל לא להפעיל שיקול דעת באדם וכנהג.

חוקים ותקנות צריך וחייב להיות,אבל נושאים כמו החגורה,וכמו אורות בחורף,וכמו אפוד זוהר וכו' זה טרחני ומייגע,זה דברים שניתן להפקיד לאחריות האדם שמאחרי ההגה.

אני קורא על הצעיר שפגע בקיר ההפרדה באיילון,ופורסם היום שהוא עלה להגה שיכור,האם לדעתך ה"חוק" יכל למנוע מצב זה,או אולי הסברה וחינוך יכל להועיל יותר?

כל עוד המדינה מדברת בלשון מלחמות,שלא תתפלא שהנהגים מתנהגים בכביש כמו מלחמה.

פורסם
מה שטות בהדלקת אורות ביום? גם בחורף וגם בקיץ!!! צריך להדליק אורות ככה רואים אותך הרבה יותר טוב!!!

אם היינו עם "נבחר" אז כולם היו מדליקים אורות בלי שום חוק...!!!

הבעיה שאנחנו מבינים הכל בדרך הקשה ודרך הכיס!!!

ולמה לא להשאיר את הווישרים תמיד פועלים? ככה הראיה של הנהג תהיה יותר חדה.

ואם נמשיך כהצעתך-כל נהג לפני שיושב מאחרי ההגה יהיה מחוייב ללבוש אפוד זוהר!כי אם תקרה תקלה עד שהוא ילבש זאת הוא יאלץ לצאת לכמה שניות עד שילבש את האפוד,לכן כל הנהגים יחויבו ללבוש את אפוד הזוהר!

ורצוי שנהגי ישראל כדי שלא תיפגע להם האף מהתעטשות באמצע נסיעה,לנהוג עם כובע שמוצמד טישו לאף,כדי שחלילה לא יקרה מצב שנהג יאלץ לקנח את האף באמצע הנהיגה,ויש לי עוד המון תקנות שראויים לעם הנבחר ומשטרת ישראל תכולי המדים....

אתה גדול...

פורסם

גיל,

תעשה מה שאתה רוצה, אבל אל תבקש מהמדינה לממן לך את השיקום וגם לא לנוסעים בריכבך. תדאג שהביטוח שלך יהיה מספיק גדול בכדי לכסות הכל.

אני מניח שחברות הביטוח היו מייקרות פי 2 את תעריפי החובה.

העיקרון דומה לעישון - אף אחד לא אוסר עליך לעשן, אבל אם אתה מעשן, הפרמיה שאתה משלם גבוהה יותר.

.

פורסם

מכל השרשור הזה לא קיבלתי תשובה למשהו:

איך זה באוטובוסים ציבוריים - עירוניים אין חגורות ועומדים איזה 30 חבר'ה וזה תקין.

ובאוטובוסים בין עירונים גם אין חגורות/ לא היו בעבר וגם לפי החוק מותר שיעמדו 10 חבר'ה.

בזמן שברכב כולם חייבים לחגור.

• תוכן חדש...