Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם. אני ביקרתי לפני כמה ימים במוראל, בנס ציונה.

ונוכחתי לגלות שנשאר להם עוד 2 יח של הסאבים ה 15 אינץ, השחורים הגדולים והישנים.

הם רוצים על אחד 450 ש"ח(ללא תיבה כמובן) אני חושה שזה מחיר טוב מאוד, וגם אחלה של סאב, למי שיודע לבנות לו תיבה מתאימה.....

באמת מי שאוהב את את הסאונד של ה15 אינץ אז שילך על זה....:wink:

בהצלחה חברה....

פורסם

למורל בטוח יש המלצות יצרן לגבי התיבה, אני אומר את זה כי היה לי את הסאב הזה והוא הגיע עם דף הוראות לבניית תיבה.

בעקרון הנפח של התיבה שאני בניתי היה 75 ליטר נפח פנימי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני הייתי מגדיר את הסאב הזה כגרוע.

בכל הזדמנות ששמעתי אותו (המון) הוא פשוט נשמע גרוע גם בתיבות שנימכרו כמקוריות וגם בבניות.

יש לו עוצמה כמו סאב של 150W והוא בכלל לא יורד נמוך.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אז חבל שלא שמעת אותו אצלי...

אם כי הוא לא סאב SQ וגם לא סאב SPL

אבל אפשר להוציא ממנו תוצאות חביבות מאוד, היתה לו תוצאת SQ נעימה לאוזן אצלי ואני לוקח בחשבון שהוא ישב על פורט בקוטר של 12 ס"מ על אורך של 35 ס"מ (וואחד פורט).

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=userpictures.asp&uid=924

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ברור שיהיה.

זו תשובה דיי ארוכה כי זו תיאוריה דיי גדולה ולכן לא ינראה לי שתבין משהו באמת מתשובה על חצי רגל.

תקרא את כל תוכן 2 האשכולות שנעוצים בראש הפורום ותיעזר באפשרות חיופש כי סך הכל נטחנו פה כבר כל התיאוריות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הסאב הזה יורד נמוך מאוד!

הוא לא חזק במיוחד, חזיק מספיק בשבילי.

הוא לא מדוייק במיוחד.

אבל הוא ממש יורד נמוך.

Pioneer TS-X150

פורסם

דבר אחד חשוב!! הוא נשרף כמו כלום!

טיפה יותר מדי כוח. והוא מת!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...