Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש קומפוננט 5.25" בתחום ה500 שקל (אפילו טיפה יותר אם ההשקעה כדאית), הסתכלתי פה ושם בזאפ לא מצאתי כל כך הספקים מעניינים בגודל ובמחיר הזה ודיי התבלבלתי, אני מחפש משהו שייתן לי עוצמה כמה שאפשר אבל שיהיה לו איכות, המוזיקה שאני שומע זה בדרך כלל זה מוזיקה אלקטרונית אבל אני גם שומע לפעמים עוד כמה סגנונות.

מורל פולס יתאים לדרישות שלי ?

השאלה השניה שלי היא כזאת, הרכב שלי הוא 4 דלתות, הבגאז' כולו סגור ואין אפשרות להוריד מושבים אחוריים, יש אפשרות לחתוך את הפח באמצע המושב (איפה שיורד החלק הזה באמצע המושב), כדאי לעשות זאת ? זה יבליט את הסאב בתוך תא הנוסעים יותר ? (יש לציין שעוד לא הרכבתי מערכת ברכב, השאלה היא כדי לסדר את הראש פחות או יותר)

תודה לכל מי שיוכל לעזור.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

עוד שאלה קטנה שיש לי, קיים טמפו 5.25 ? שווה להוסיף את התוספת בשבילו במקום הפולס ?

שוב אם תוכלו לעזור לי עם השאלות שלמעלה זה יכול מאוד לעזור לי.

תודה,

אבי.

פורסם

לי יש את הטמפו מקבלים 85 וואט ואני נהנה מכל רגע.

לדעתי אחלה קומפוננט במחיר טוב.

אפשרי להשיג ביותר זול מהאינטרנט תבצע חיפוש.

יוגב.

פורסם

ההודעה שלך קצת לא מובנת, השאלה שלי במה הוא שונה מהפולס,

הכוונה שלך שאפשר להשיג את הטמפו בזול דרך זאפ או ביותר זול מהפולס ?

עריכה: אני יודע שפה ממליצים על בחירת רכיבים לפי שמיעה והכל, אני כנראה שלא קונה דרך חנות ככה שאין לי איך לשמוע, אני אוסף המלצות ומנסה להתמקד פחות או יותר כי אני הולך למכר שיש לו מחסן ושם אני יוכל להביא חלקים בהנחה משמעותית (אלא אם לא יהיה לו את מה שאני ירצה ואז אני יצטרך לחפש בחנויות).

בכל זאת אם תוכלו לעזור לי בשאלות הנ"ל ולכוון אותי מה הכי יתאים לחובב מוזיקה אלקטרונית מושבע שמעדיף עוצמה אבל עדיין לשמור על איכות נורמלית, כמובן כמה שניתן לשחק בזה בתקציב הזה שהוא נמוך יחסית.

פורסם

אל תחתוך את הפח מאחורי המושבים.

נזק בלתי הפיך ולא הגיוני לרכב.

כל סאב שתשים יישמע היטב ברכב.

לא שומע מספיק חזק?! תשים סאב חזק יותר, זה יותר זול ויותר נכון מאשר לעשות חראקירי לרכב.

פורסם

מהניסיון הדל שלי, כששמעתי ברכב כשהורידו את המושביםהאחוריים ובלי התוצאה הייתה משמעותית, חוץ מזה זה לא שאני הולך להכנס לבגאז' עם דיסק ולהתחיל להתאבד, זה הכנה כזאת, עם מספרי פח או אפילו עם מכה קצת חזקה זה יוצא, לפי מה שהבנתי היה אפשר לבקש להוריד את זה בחברה, זה כדי שמגלשי סקי (לפי ספר הרכב) יוכלו להכנס. בכל זאת, חור בגודל של בערך 40-50 על 30 יהווה הבדל משמעותי ?

• תוכן חדש...