Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפלאוז מגמגמת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי אפלאוז 93 אוטומטית עם קרבורטור

לאחרונה צצה לי תופעה חדשה, לאחר הנעה בבוקר האוטו מגמגם כ-10 דקות ולאחר מפסיק בצורה הדרגתית לגמגם,ללא קשר למזג האויר- זה קורה גם בחורף וגם בקיץ, הרכב עשה 102000 ק"מ, החלפתי את ארבעת הפלגים בחדשים לפלגים של NGK והתופעה לא נעלמה.

לפני כשנתיים צצה לי תופעה אחרת שבהנעה המנוע הפסיק לעלות לטורים גבוהים כ-1300 סל"ד והחשד שלי היה שהצו'ק האוטומטי לא תקין אולם חייתי עם התופעה של הנעה בסלד של 1000 והרכב לא גימגום.

הוצאתי את בית המסנן אויר שהמנוע קר וראיתי את המצערת העליונה כימעט סגורה (קרוב ל-180 מעלות), הנעתי את הרכב וחכיתי שיתחמם והמצערת אט אט הגיע למצב כימעט אנכית (קרוב ל-90 מעלות) - האם זה המצערת של הצ'וק האוטומטי ? אם כן מדוע הרכב לא עולה לסל"ד גבוהה ?

מדוע הרכב מגמגם בבוקר בהנעה ולאחר שהמנוע מתחמם הגימגום הולך ונעלם ?

קניתי את הרכב עם קילומטרז של 18000 קילומטר ולעולם הרכב לא עבר טיפול במערכת ההצתה והדלק, האם יש חלקים שיש להחליפם במערכת ההצתה והדלק לאחר 102000 קילומטר ?

דורון

פורסם

דורון שלום רב!

לאור הסברך הממצה, בסבירות גבוהה שבעייתך קשורה לקרבורטור.

נקוי שפוץ וטיפול וכוון הצוק האוטומטי, יבטל את כל תופעת הלוואי שציינת, וכבונוס, גם תצרוכת הדלק והתאוצה תשתפר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה שלום,

ראיתי שיש 3 ברגי כיוון בקורברטור - איזה בורג שולט על העלאת הטורים בצו'ק האוטומטי (המצערת תקינה - היא ניסגרת כאשר המנוע קר וניפתחת כאשר המנוע חם).

פורסם

הלכתי לאיש קרבורטורים, מסתבר שיש בוכנה בקרבורטור שמעלה את הטורים שהמנוע קר, והיא היתה לא בסדר - איש הקרבורטורים שיפץ את המיכלול עלה לי 289 שקל.

אעקוב לראות אם אין יותר גימגומים בבוקר.

האם יש למישהו מושג היכן ניתן למצוא שירטוט חלקים של הקורבורטור או שם היצרן ?

• תוכן חדש...