Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כל הדבורים פה על ייבוא קסנון מארהב והזמנות למינהן מאייביי של דמוי קסנון וקסנון ופילפיס ואמטק כבר באמת שהשתגע לי המוח באמת ניסיתי לעיין בפורום וחפשתי וראיתי טרדים שלמים על הנושא הזה אבל פה אני רוצה את זה קצר ומתומצת..

ממי שיודע ויש לו נסיון: איזה מנורות שנותנות אור לבן כחלכחל ובטיחוטיות יש פה בארץ? מה הכי מומלץ? ומה המחיר?

(אני שולל רכישה מאיביי רק כי אני לא קונה עם אשראי ברשת)

ועל אותן נורות האם הם מחזיקות זמן?

תודה

נ.ב-אני באמת מצטער ויודע שנושא זה נטחן אבל משום מה כל פעם כל טרד על זה הפך לסלט ירקות שלם והתפתח לאלפי נושאים לא קשורים

אחת ולתמיד--דמוי קסנון הכי אכותיוטוב שיש ומאיפה משיגים??

תודה

פורסם

יש לך אוסרם קול-בלו שנותנות אור לבן יחסית, לא לבן פלורוסנט אבל גם לא צהוב - ואם יש לך עדשה זה אפילו יראה קצת כחלחל. (4500K).

יש פיליפס בלו ויז'ן שהן אפילו כחולות יותר.

הכל אפשר להשיג בארץ.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

או קיי אז לפי ההודעה של האוסרם הזה לא משהו אני ילך על הפיליפס

הוא נותן אור לבן כחכלל או רק לבן צלול?

וכמה עולה זוג?

פורסם

אין על קסנון אורגינל.

דמוי קסנון לא מתקרב לזה בגרוש ראיתי את הקול בלו ולי בפג'ו מותקנות הסילברסטאר של אוסרם לא דומה לא מזכיר ולא מתקרב לקסנון. אם כי יותר חזקות ממנורות סנטנדרטיות

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

נו מה הכי טוב

מטק? או פיליפס?

ושמעתי גם על כאלה שמוסיפים לד לתוך הנורה אבל זה נראה לי מסבך את העיינים לא?

פורסם

נראה כי אתה בעצמך כבר הופך את השרשור לסלט ירקות קצוץ דק. הנושא באמת נטחן יופי ומי שזה ממש חשוב לו יוכל לדלות מידע חיוני משרשורים קודמים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...