Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

תופעות מוזרות פוקדות אותי בזמן האחרון כפי שאתם שמים לב.

החלפתי את הקלריון שלי לקיקר - עליתי מ4 כפול שישים לערוץ (וגם זה בקושי נראה לי) ל4 כפול 90 וסביר להניח שזה כמעט 120

החלפתי את הרוקפורד 160A2 (הרוקפורד עדיין שמור אצלי כמו גם הקלריון) לסוני שהוא חלש בחצי ממנו.

המגבר היחיד שנשאר אותו הדבר הוא המונובלוק של JBL שאני מאוד מרוצה ממנו.

התופעה - כל החוטים מחוברים אותו הדבר, בסאב לא השתנה שום דבר, אותן הפאזות, אותו הערוץ במגבר (זה מונו דו ערוצי) אותם הכוונים בHU בדיוק - שום דבר לא השתנה.

אבל עד היום בHU הפאזה האקוסטית של הסאב היתה הפוכה וככה הסאב היה בא קדימה - אם הייתי שם על נורמל הסאב היה נקבר עמוק מאחור.

המצב הנוכחי הוא שכשהפאזה בHU הפוכה הסאב מתפזר לכל הרוחות וכאילו שלא עובד בכלל ואילו במצב נורמל הוא שועט לעבר השמשה הקדמית כמו חיה מטורפת.

מה קרה כאן?

האם זה קשור לזה ששמתי צרכן יותר גדול מהמונובלוק (הקיקר) שלי ולכן הוא לוקח את רוב הזרם אליו וכשאני הופך פאזה למונו חסר כוח?

האם זה משהו אחר?

ברגע שהחזרתי את הקרליון - הסאב חזר להתנהגות הנורמלית שלו.

נא להתחיל להציף רעיונות ומחשבות מדעיים למכביר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

פאזה אקוסטית זאת פאזה שמשתנה בעט תזוזת נרמקול. נגיד ואתה שם רמקול רחוק יותר אז הפאזה משתנה נכון? טיים קורקשן זה כהילו כיוון פאזות אקוסטיות. פאזות חשמליות זה פאזות שאותם אתה משנה פיזית על רמקול עצמו. הפכת את הפלוס ומינוס פאזה חשמלית הישתנה ב 180 מעלות, ביחס למה שהיא הייתה אבל לא ביחס לרמקול השני.

על הדרך..

יכול ליהיות שהפאזה האקוסטית של הרמקולים זזה טיפה בגלל הספק גבוה יותר.

אל תישכך שהכיוון השמיעה ביותר הוא באזורים של 1KHZ עד 4KHZ.

אולי אני מבלבל משהו..

פורסם

אם כבר מדברים על פאזות - חשבתי לשאול שאלה זריזה.

בפרוססור - ניקח לדוגמא את ה H700 - שיש בו אופציה PHASE [משמע פאזות] - האם הפיכת הפאזה ב 180 מע' בפרוססור תתן את אותו האפקט כמו הפיכת הפאזה הפיזית?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני מדבר על הסאב ביחס לקדמיים.

ההתנהגות שלו השתנתה לגמרי ואני מניח שזה קשור לזה שהמונובלוק מסר את התפקיד של ה"ילד הרע" לקיקר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...