Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אודה על עצתכם:

לפני כשנה קניתי פיאט פונטו 2004, ידנית מסוחר רכב (היא הייתה בת 3 שנים בזמנו, יד ראשונה מליסינג). הקילומטראג' היה 59,000 ק"מ. לפני שבוע, לגמרי במיקרה, חבר שלי התחיל לעבוד באותה חברת הליסינג שהרכב שקניתי היה בבעלותה. הוא הריץ את מס' הרכב, וגילה שכבר לפני שנה וחצי האוטו עבר טיפול 80,000 וא"כ טיפול 100,000! כלומר הסוחר "שיחק" עם הקילומטראג'b.gif

אני רוצה לתבוע את הסוחר או לפחות לפנות למישטרה, הבעיה היא שאין לי איך להוכיח שכאשר קניתי את הרכב הקילומטראג' הראה 59,000 ולא מעל 100,000 (נכון להיום הוא 102,000 ק"מ כך שהסוחר אולי יוכל להגיד שכך הרכב ניקנה ופשוט כמעט לא נסעתי בו...). אודה מאוד על עצתכם כיצד עלי לפעול במיקרה הנ"ל.

פורסם

יש לך טופס בדיקה שעשית לרכב במעמד הקנייה?

יש שם קילומטראז'.

עשית איזשהו טיפול לרכב בזמן הזה? יש קבלה מהמוסך?

יש שם קילומטראז'.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כשאתה הולך למוסך מורשה, שואלים אותך מה הקילומטראז'. אם היית בטיפול כלשהו ונרשם שהקליומטראז' מתחת ל100 אלף, לא תהיה לך בעיה להוכיח, אם הלכת יותר מפעם אחת למוסך ונרשם שם כמה פעמים שהקילומטראז' נמוך מ100 אלף- מה טוב.

מלבד זאת, רשום לך בכתב עם חתימה שהסוחר הבטיח 59 ?

(אם התשובה כן) יצאת מסודר

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
כשאתה הולך למוסך מורשה, שואלים אותך מה הקילומטראז'. אם היית בטיפול כלשהו ונרשם שהקליומטראז' מתחת ל100 אלף, לא תהיה לך בעיה להוכיח, אם הלכת יותר מפעם אחת למוסך ונרשם שם כמה פעמים שהקילומטראז' נמוך מ100 אלף- מה טוב.

מלבד זאת, רשום לך בכתב עם חתימה שהסוחר הבטיח 59 ?

(אם התשובה כן) יצאת מסודר

לא הייתי נסחף עם היצאת מסודר הזה, לך תתחיל להלחם בשביל לקבל 3000 שקל. הזמן והכסף שתשקיע בזה יעלו לך יותר.

פורסם

רק חסר דבר אחד להוכחה

כיצד בדיוק הוא ישיג את רישומי החברה בלי לסבך את החבר

ומה מבטיח שהם לא ישנו את התעוד במקרה תביעה

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני בתור אדם שחינכו אותי להגינות הייתי מתפטר. אם זה היה סרט הייתי מוריד את כל החברה(אבל למי יש אומץ בחיים האמיתיים).

חוץ מזה חבר טוב יתן קצת מעצמו.אם יפטרו אותו המצב כיום מאפשר למצוא עבודות אחרות.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
אני בתור אדם שחינכו אותי להגינות הייתי מתפטר. אם זה היה סרט הייתי מוריד את כל החברה(אבל למי יש אומץ בחיים האמיתיים).

חוץ מזה חבר טוב יתן קצת מעצמו.אם יפטרו אותו המצב כיום מאפשר למצוא עבודות אחרות.

כן ולא.

השאלה כמה הוא מרוויח כיום.

אם המשכורת שלו יחסית גבוהה מהמקובל, יהיה לו קשה למצוא עבודה עם שכר דומה, אם הוא מרוויח מינימום כמו הרבה אחרים, יהיה לו קל יותר למצוא.

השאלה היא עד כמה הוא מוכן להסתכן שלא יהיה לו מאיפה לשלם את המשכנתא עד שימצא עבודה.

בחיים לא הכל שחור/לבן.

ומי אמר שבעלי המגרש הם אנשים נחמדים, שיעברו על זה כך סתם לסדר היום . יש גם כמה סוחרים שהם לא האנשים הכי נורמטיביים., ויש להם בעיות של תזוזותיות יתר בשרירי הידיים.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
מה התנפלתם על חברת הליסינג?

לא החברה עשתה את השינוי קילומטרז' אלא הסוחר הרכב,ככה שאין מה להתפטר ולהפיל את החברה.

אולי חברת הליסינג לא כל כך תמימה ויודעת מה עושה הסוחר?

אבל בלי שום קשר לסוחר - אילו אני מנהל בחברת ליסינג, ושומע שעובד זוטר שלי הדליף פרטים ללא אישור, הוא היה מפוטר מיד, ולו רק מההיבט האמינותי של עובד כלפי החברה.

אם מישהו רוצה לברר פרטים על הרכב, שיפנה בצורה רשמית, ינמק את בקשתו, וההנהלה תשקול את תשובתה.

לפני מספר שנים, כמעט ורכשתי מכונית יקרה מליסינג. לאחר בירורים אחדים, התברר לי שהרכב עבר תאונה, אבל הם לא טרחו לספר זאת. רק לאחר שידעתי שהרכב עבר תאונה, חזרתי לבדוק אותו שוב ושוב ולחפש את עקבות התאנה - רק בעיון מדוקדק הצלחתי למצוא קצת אי התאמה ולהעלות את הענין שהרכב עבר תאונה.

איש המכירות שלא ידע על מה אני מדבר, אמר שילך לבדוק בספר רכב. חזר אחרי מס' דקות ואמר שהבוס שלו אכן אומר שהיתה תאונה אבל הם גם מוכנים לדבר על המחיר וזה לא המחיר שהוא אמר לי.

מדובר בחברה די גדולה בפריסה ארצית שגם נותנת אחריות לרכבים, כך שהם די מפתים אותך שלא צריך בדיקה כי יש אחריות ולא לדאוג. (להוביל אותך שלא לבדוק כדי שלא תדע שהיתה תאונה).

• תוכן חדש...