Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לבצע תיקון סדק/שבר בפגוש העשויי פלסטיק ונאמר לי שאפשר לישתמש בשפכטל לעץ ע"מ למלות את הסדק לאחר ההדבקה עם דבק 3 שניות כי זה חומר דומה למרק פחחים/קארקיט וניתן ללטש אותו בעזרת בד שמיר/נייר שיוף ולהגיע לתוצאה טובה ויפה לפניי שלב הצביעה, מה דעתכם החומר שמיועד לסתימת חורים ומילוי סדקים בעץ יהיה טוב וייתפס גם על פלסטיק או שחומר פחחים רגיל שמיועד לתיקוניי פח יהיה עדיף על פניו? האם החומר באמת דומה בתכונותיו לקארקיט וקל לליטוש/עיבוד סופי לפניי הצביעה? אם הפגוש יקבל מכות קלות החומר לא "ייפרד" ממנו ויתגלה שוב הסדק/שבר?

פורסם

דבק שפכטל לעץ - לא מתאים .הוא יתפרק .לא גמיש ולא חזק.

יש דבקים אפוקסיים לפלסטיק - ראה " בהום סנטר "

אפשרות שראיתי - אקדח חימום עם פלסטיק ( נמכר בהום סנטר )

בהצלחה - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

הכוונה היא לא להדבקת השבר, את ההדבקה עצמה כנראה שאני יעשה בעזרת דבק 3 שניות מכיוון שלא חסר שום חלק,החומר מיועד רק לטשטש את הפס/סדק שנשאר על פניי השטח ואז בעזרת נייר שיוף להכין את השטח לצביעה בצבע הרכב

חומר פחחים/קארקיט רגיל שמיועד לתיקוניי פח יהיה טוב?

פורסם

לא הכי קל לליטוש אבל מאוד מאוד חזק ( מונטאז ).

סיקפהפלקס הוא דבק חזק אבל גמיש , לדעתי יתאים לתיקון כזה של פגוש גמיש.

הבעיה בפילר לפח הוא שהגמישות שלו שואפת לאפס ובפגוש פלסטיק הנוטה לזוז הוא פשוט יסדק בקלות.

אני מציע לך את מונטז של BISON לפחות להדבקה , דבק מעולה ( לחשוב פעמיים לפני שמיישמים אותו על משהו , הוא פשוט לא ירד בלי התערבות מכנית AKA דיסק 4.5 ).

ניתן להשיג בכל חנות בנייה/עשה זאת בעצמך!

פורסם

אתה יכול לנסות אפוקסי פלסטלינה למילוי והדבקה החומר ניתן לעיבוד סופי ולהחלקה בעזרת אצבע רטובה יש לך כ5 דקות עבודה עד להתקשות ראשונית אם זה סדק צור לך בעזרת האצבעות "נקניק "דק ודחוף אותו לתוך הסדק תעבוד עם ידיים רטובות {ומידי פעם תרטיב את החומר} ואז אצבע רטובה והחלקה החומר בה בשני צבעים שחור או אפור ואז גם לא תצתרך לצבוע החומר ניתן להשגה בהום סנטר או חניות חומרי בניין זה חומר פלא ברגע שתלמד לעבוד איתו אתה תוכל גם להשלים חלקים חסרים .

אל תשכח לדווח בהצלחה!

פורסם

לצבוע אני אצטרך בכל מקרה כי הפגוש בצבע הרכב(לבן), אתה מתכוון לאפוקסי שבא בגליל בעל 2 צבעים שצריך ללוש אותם ביחד עד לקבלת צבע אחיד ואז להדביק וכעבור כמה דקות הוא מתקשה כמו אבן/ברזל?

כי נדמה לי שאפוקסי כזה יש גם מיוחד לפלסטיק שמתקבל בסוף צבע לבן/שמנת במקום האפור שחור שמיועד יותר לברזל/אלומיניום

פורסם

ה"פלסטלינה" גם מתאימה להדבקה וגם נוחה לשיוף,

אבל אתה לא פותר את בעיית הגמישות - אם כבר, אז סתם חומר פחחים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...