Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יצא לנהוג עליהם לא מעט, אוגוסט ברמה בתא נהג, צריח סגור, שכפ"ץ וג'נטקס.

פשוט למות!!! כבר לא יכולתי לראות מרוב זיעה בעיניים.

כנ"ל.

באחד האימונים בחודשים החמים הנגמ"ש שלי (נגמ"ש מ"פ מפקדה. מוגף כמו שלך) חנה ליד נגמ"ש שנהג בו חבר (סיור).

אני פותח צריח, מציץ החוצה ורואה אותו חצי מעולף. אז חייכתי אליו ואמרתי לו "אם לא היה לי מזגן, נראה לי שהייתי מת".

כמעט יצאו לו העיניים מהחורים..

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
טנק סנטוריון בנזין

תגיד, ,בני, זה נכון שהיה להם מנוע מרלין V12 כמו של ספיטפייר ? ועוד מנוע בנזין קטן לפקפק (גנרטור) ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אכן רולס רויס אבל לא מרלין אלא מטאור.

המטאור "זהה" למנוע המרלין למעט מספר שינויים:

1. אין יותר סופרצארג'ר.

2. ההספק הורד בכוונה ל 600.

3. אולי הכי חשוב, מאחר שבטנק אין חשיבות למשקל כמו במנוע של טנק, בגירסת המטאור, חלקים רבים שבמרלין מיוצרים מאלומיניום וסגסוגות קלות, מיוצר במטאור מפלדה, מה שגורם למנוע לשקול הרבה יותר.

סה"כ, אולי מנוע עם פוטנציאל אבל להסתכל עליו ולפנטז על מרלין זה בערך כמו להסתכל על אנה ניקול סמית בערוב ימיה ולפנטז על מרלין (אחרת). :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סופה 1, גפ"ס, לאנד קרוזר 110, לנאנד קרוזר 90, דיפנדרים למינהם, אביר, סופה ממוגנת, והיילקס לדורותיו כולם 4*4.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

לנו בחייל(משמר הגבול 97) בזמנו לא היו כל כך אפשרויות והגיוון היה דל ביותר.:roll:

סופה, סופה ממוגנת, לאנד רובר דיפנדר וטרקטורונים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
תגיד, ,בני, זה נכון שהיה להם מנוע מרלין V12 כמו של ספיטפייר ? ועוד מנוע בנזין קטן לפקפק (גנרטור) ?

לגבי מנוע המטאור ענו לך

אכן היה מנוע קטן של "מוריס 8" שהנעת אותו עם חבל.

היתה גם ערכה להכנת תה ואני דאגתי שבטנק של היחידה שלי יהיו ערכות כאלה והיו לנו מיים חמים גם בלילות החורף....

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אני כבר לא כלכך זוכר אבל אני אתחיל:

d500

ריאו קאמינס

אוטובוס d500

נ"נ לכל סוגיו

מעמיס מטוסים http://www.iaf.org.il/Templates/Journal/Journal.In.aspx?lang=HE&folderID=1168&subfolderID=1169&docfolderID=1171&lobbyID=50&docID=20651

מלגזות12 טון ומלגזות חשמליות כמו כן מלגזת שטח (טרקס)

ריקשות עם כידון והגה

ועוד שאני כבר לא זוכר

ירון מאיר

קיי לואדר.jpg

פורסם

מכל הרשימה שהצגת, האם בסיום השירות קיבלת רשיונות אזרחיים לתפעל כלים אזרחיים?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נ.נ. אביר (זה עם גיר אוטומטי ומנוע דיזל). אתם יודעים שזה סוגר 140, ונ.נ. רגיל סוגר 120(פחד אלוהים)?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מכל הרשימה שהצגת, האם בסיום השירות קיבלת רשיונות אזרחיים לתפעל כלים אזרחיים?

ל'

אכן כן

את מירב דרגות הרישיון נהיגה שלי עשיתי דרך הצבא.

שירתתי גם בקבע כך שלא היה בעיה להמיר את הרישיון הצבאי באזרחי .

למעט רישיון נהיגה על המלגזה שהייתי צריך לרוץ הרבה כדי להעביר לאזרחי.

ירון מאיר

פורסם

פורד F-350

האמר

סופה

International 4700 שגם הייתי חתום עליה והייתי איתה בכל מקום אפשרי. הרכב הכי כיף בצה"ל (חוץ מזה שהוא אוטומט).

פורסם

טנק מרכבה נחשב?

אין עוד כלי רכב מכל סוג שהוא הדומה ביכולות לטנק המרכבה שיכול לנוע כמעט בכל תנאי השטח(למעט טעלות נגד טנקים) מטפס על בולדרים ענקיים פשוט לא הגיוני משהטנק הזה מסוגל לעשות..

:mm_cool:

• תוכן חדש...