Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק בשביל לסבר את האוזן - אני קניתי מצבר ורטה 55 אמפ' לפוקוס שלי באחת מה'חשמליות' בהרצליה, עלה לי 550 ש"ח

וגם שם נמחק הכיתוב של כוח ההנעה מהמצברים של ורטה. ששאלתי למה, הסביר לי העובד שהורטה מדורג שונה בכוח ההנעה והם נדרשים למחוק את הכיתוב ע"מ לא להטעות את הקונים, ולמרות שהדירוג המספרי שונה הורטה עדיין ייתן יותר כוח הנעה מספארק.

בסופו של דבר זה היה שיקול של מחיר,שם מותג והנסיון הטוב שלי עם החברה הספציפית הזאת..

פורסם
רק בשביל לסבר את האוזן - אני קניתי מצבר ורטה 55 אמפ' לפוקוס שלי באחת מה'חשמליות' בהרצליה, עלה לי 550 ש"ח

וגם שם נמחק הכיתוב של כוח ההנעה מהמצברים של ורטה. ששאלתי למה, הסביר לי העובד שהורטה מדורג שונה בכוח ההנעה והם נדרשים למחוק את הכיתוב ע"מ לא להטעות את הקונים, ולמרות שהדירוג המספרי שונה הורטה עדיין ייתן יותר כוח הנעה מספארק.

בסופו של דבר זה היה שיקול של מחיר,שם מותג והנסיון הטוב שלי עם החברה הספציפית הזאת..

לדעתי כאן נמצאת הסיבה למחיקה ולא כל מיני תאוריות קונספירציה על מצבר זה או אחר, חבל שלא שאלת במקום למה הכיתוב מחוק במקום לקפוץ למסקנות. אני די בטוח שזה מה שיענו לך בסניף שהיית בו.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אני קניתי וארטא באוטו-דיפו. הוסבר לי שהערך נמחק בהוראת מכון התקנים, כיוון שלא עמד בנתון המוצהר על המדבקה.

אין לי מושג אם נכון, נכון חלקית, או אגדה.

פורסם

לא מאמין בדברים הללו, במידה ומכון התקנים היה מוצא לנכון דבר כזה הנושא היה מפורסם, ובאותה נימה גם היבואן\יצרן היה נדרש להנפיק מדבקות חדשות.

ישנה חובה של להציג את הנתונים על גבי המצברים, החסרה של נתון היא העלמת מידע.

בכל מקרה אני מקווה לבדוק את הנושא מול "טלרון" הם היבאונים של VARTA בארץ, אני מקווה למצוא תשובה הולמת.

under construction..

פורסם

עוד נקודה אחת קטנה בעניין 'אוטו-דיפו':

ניתן לשלם שם בתווי קניה לפי ערך של 100%. את תווי הקניה רוכשים בהנחה שנעה בין 15%-23% (תלוי מהיכן רוכשים - יש מקומות עבודה שהוועד מוכר את התווים בהנחה היסטרית).

במקרה כזה הרשת הופכת לזולה מאוד כיוון ש: מבצע + תשלום בתווים = מחיר מנצח.

פורסם

לכל רוכשי המצברים שימו לב, קיימות שתי שיטות לרישום זרם התנעה:

Cold Cranking Amps רשום גם כ CCA זה השיטה המקובלת שמציינת את יכולתו של מצבר לספק זרם מדוד למשך 30 בטמפ' של אפס מעלות סלזיוס כאשר המתח של המצבר לא יורד מ7.2 וולט.

ככל שערך ה CCA גבוה יותר יכולתו של המצבר גבוה יותר וכך גם עמידתו ואורך חייו!

לרכב פרטי מקובלים מצברים של לפחות 400CCA אך מכוון שאנו מדינה די חמה ומספר הימים שהטמפ' יורדת לאפס היא אפס (ברוב איזורי הארץ) גם מצברים של 300CCA יעשו את העבודה די טוב.

שיטה נוספת שמבלבלת את רוכשי המצברים היא Cranking Amps שנקראת גם CA, שיטה זו פחות מקובלת כי היא מדברת על טמפ' יותר גבוהה והערך שלה תמיד יותר גבוה מערך ה CCA.

שמו לב לכיתוב על המצבר ואם רשום ערך בצורה זו 500CA הערך האמיתי יהיה 390CCA. לצורך המרה חלקו את CA ב1.28 ותקבלו את ערך ה CCA.

מוגש כשרות לצרכני המצברים - מהפורום הטכני של CF...

פורסם

למי שלא גר ברמת הגולן זה אמור לשנות בכלל?

ובכלל, למה מחירי המצברים הוכפלו בשנתיים האחרונות? פעם היה אפשר להשיג מצברים (של ספארק למשל) ב-200-300 שקל באוטו דיפו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כי העופרת (שממנה עשויים לוחות המצבר) התייקרה מאוד.

לאור כל הדיווחים בשבועות האחרונים על צעצועים מסין שהורדו מהמדפים כיוון שהכילו עופרת, אתה יכול להבין מי קונה אותה ומעלה את מחירה.

• תוכן חדש...