Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכון בדיקה רישוי שנתי מקל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

איזה מכון בדיקה במרכז נחשב מקל ולא מחמיר

באזור ראשון, חולון, אזור, בת ים תל אביב רמת גן גבעתיים

תודה

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האם אתה בטוח שדווקא בטסט, שבודק את מכלולי הבטיחות ברכב בו אתה נוסע אתה רוצה מכון מיקל? כזה שלא יכריח אותך להחליף דברים שחייבים להחליף?

פורסם

אם אתה מחפש מכון בדיקה ש"מחפף" (עד כמה שאפשר לחפף בכאלו דברים)

לך ל"מכון הדרום" ליד בלומפילד בת"א... בוא נגיד ששם לא נכנסים לזוטות.

תצחקו, תגידו שהן לא עובדות, עדינות, אי אפשר למכור אותם..

דבר אחד אני יודע- לפחות לאירופאיות אפשר לקרוא "מכונית".

פורסם
האם אתה בטוח שדווקא בטסט, שבודק את מכלולי הבטיחות ברכב בו אתה נוסע אתה רוצה מכון מיקל? כזה שלא יכריח אותך להחליף דברים שחייבים להחליף?

צודק מאה אחוז !!

לא מבין למה להסתכל על הטסט כאילו זה דבר רע, ולמה להסתכל על מכון שבאמת בודק כעל "מחמיר" למה לא באמת להביא רכב תקין לטסט ולצאת ממנו עם רישיון בתוקף

פורסם

כל אלה שעושים את הבדיקות במכונים החאפרים הם אלה שגם נוסעים עם אורות מסנוורים, צמיגים מלפני עשר שנים ועוד

בנושא הזה עדיף לא לשחק לרוב כי רוב הטסט זה בטיחות ולא רק סדיקת מדבקות ועוד...

פורסם

כבר דובר רבות בפורום על נושא הרישוי...

אף אחד לא מתווכח על חשיבות בדיקת מערכות הבטיחות ברכב אלא על איכות הבודקים והאינטרסים שפועלים מאחורי הקלעים.

פורסם

שמתי פעמי כמזה עשרות שנים למכון הדרום אולם הבוחן הכשיל אותי בין היתר על ידית שבורה לדלת מיותר לציין שהידית תפקדה היטב הן מבפנים והן בחוץ אולם היתה שבורה בחלקה. הרב בוחן עמד על כך שאחליף את הידית העובדה שהצגתי בפניו תוצאות בדיקה של שנה הקודמת בהם הוא אישר את הידית לאחר שהבוחן פסל לא סייעו בעניין כמו גם הטענה שלפני שלש וארבע שנים

הבוחן לא פסל אותי כלל על הידית. כלומר מקץ ארבע שנים הידית המתפקדת היטב מהווה סיכון בטיחותי טוב נאלצתי להפרד מ528 ש"ח לחינם.

מעבר לכך בבדיקה הראשונה הורה לי הבוחן להחליף נורה שרופה וכך עשיתי חזרתי ולפתע צצו עוד שתי נורות שרופות שגם אותם נאלצתי להחליף מעבר לטרטור שברשלנות הללו בחוצפתם דרשו שאשלם 19 ש"ח גם על הבדיקה הנוספת פרי רשלנות הבוחן אולם סופו של דבר ויתרו.

ממכון הדרום כנראה נפרדתי ואני בחיפוש אחר מכון שאינו מכון הדרום ואינו קומפיוטסט.

פורסם
שמתי פעמי כמזה עשרות שנים למכון הדרום אולם הבוחן הכשיל אותי בין היתר על ידית שבורה לדלת מיותר לציין שהידית תפקדה היטב הן מבפנים והן בחוץ אולם היתה שבורה בחלקה. הרב בוחן עמד על כך שאחליף את הידית העובדה שהצגתי בפניו תוצאות בדיקה של שנה הקודמת בהם הוא אישר את הידית לאחר שהבוחן פסל לא סייעו בעניין כמו גם הטענה שלפני שלש וארבע שנים

הבוחן לא פסל אותי כלל על הידית. כלומר מקץ ארבע שנים הידית המתפקדת היטב מהווה סיכון בטיחותי טוב נאלצתי להפרד מ528 ש"ח לחינם.

מעבר לכך בבדיקה הראשונה הורה לי הבוחן להחליף נורה שרופה וכך עשיתי חזרתי ולפתע צצו עוד שתי נורות שרופות שגם אותם נאלצתי להחליף מעבר לטרטור שברשלנות הללו בחוצפתם דרשו שאשלם 19 ש"ח גם על הבדיקה הנוספת פרי רשלנות הבוחן אולם סופו של דבר ויתרו.

ממכון הדרום כנראה נפרדתי ואני בחיפוש אחר מכון שאינו מכון הדרום ואינו קומפיוטסט.

ראשית, גם אני לא רוצה אותך בתור לקוח אצלי במכון. אם רק תעז להניח סולית גומי על בטון המכון, בי"ס אעשה למכוניתך :evil:

איפה יש פה רשלנות של בוחן?!

האם לא יתכן שבפרק הזמן שעבר בין הבד' הראשונה לבד' החוזרת נשרפו להן(שומו שמיים) שתי נורות?

האם רכבך חסין לעולמי עד משריפת נורות?

גם אצלי במכון לא היית צולח את המבחן השנתי עם ידית פתיחה שבורה(גם אם בשנה שעברה "ויתרו" לך). אז "תעשה לי טובה" ואל תיתן לי להריח את גזי פליטתך!

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
ראשית, גם אני לא רוצה אותך בתור לקוח אצלי במכון. אם רק תעז להניח סולית גומי על בטון המכון, בי"ס אעשה למכוניתך :evil:

איפה יש פה רשלנות של בוחן?!

האם לא יתכן שבפרק הזמן שעבר בין הבד' הראשונה לבד' החוזרת נשרפו להן(שומו שמיים) שתי נורות?

האם רכבך חסין לעולמי עד משריפת נורות?

גם אצלי במכון לא היית צולח את המבחן השנתי עם ידית פתיחה שבורה(גם אם בשנה שעברה "ויתרו" לך). אז "תעשה לי טובה" ואל תיתן לי להריח את גזי פליטתך!

עמית נשמה יקרה שלי.. לא לקחת אישי..

זה די טריוויאלי שאדם ירצה לחסוך כסף (על דברים שניתן לחסוך כמובן) כמו שגם אתה תכעס אם חברת הסלולאר שלך תגבה ממך מחיר יקר או אינסטלטור שינסה לגרום לך לשלם על דברים שנראים בעיניך מיותרים ויש כהנה וכהנה דוגמאות.

פורסם
סע למכון אלן בחולון

מכון הדרום בת"א מחמיר. מאוד! עד רמה קטנה מאוד (תאורה שלא מאירה על כל הלוחית רישוי האחורית, ודרש הוספת מנורה נוספת, כשהרכב מגיע עם 1 באמצע במקור.).

מכון אלן, אם אתה מכיר את משה, אתה תסודר. אחרת, אתה נדפק, במיוחד בתור הארוך שיש שם על הכביש.

פורסם

מכון המרכז בנס ציונה מומלץ מאוד...חוץ מזה שהם אוהבים להחליף לוחיות רישוי בטענה שהישנות פגומות\דהויות,

הם לא מתייחסים לשטויות כמו שבמכון הדרום ברחובות פעם אמרו לי שאני לא עובר

טסט כי הריפוד קצת קרוע במושב הנהג בוולוו ישנה. טמטום שלא יאמן.

פורסם

תהרגו אותי (אם רק תמצאו אותי...) אני לא מבין איך אפשר להמליץ בכלל על מכון רישוי כזה או אחר, שמקל או מחמיר אם תרצו.

מבקרים שם רק פעם בשנה, לרוב הסיפור נגמר ב 10 דקות, הבוחן הוא רק בן אדם ועל מה שהוא הכשיל אתמול לא בטוח שהוא יקפיד על כך מחר, וזה שהמליץ לכם על מכון יכול להיות במקרה גם בעל הרכב הכי מלוקק באיזור.

בקיצור, ההמלצות לא מחזיקות מים.

והנה המלצתי האישית, כנסו למכון רישוי הקרוב למוסך המטפל שלכם, כך המקרה של הכשלה התיקון במוסך המוכר והטוב יהיה מהיר וזריז.

• תוכן חדש...