Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקרה שלי המדובר היה בשני בני תשחורת (אנוכי ורעי) שנסעו מס' פעמים לכבישים הנידחים של נמל חיפה על מנת לבדוק בדיוק את הספים ואופן הפעולה של מערכת הABS בקוואליר. בחיי שאין לי מושג איך הצמיגים לא נפחו את נשמתם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אצלי זה היה פשוט כי בשנותי הראשונות על הכביש נהגתי בעיקר ברכבים ידניים (פז'ו 505 מנוע 2,000 סמ"ק ידנית, חיפושית מתפרקת וטנדרים למיניהם).

גולת הכותרת היתה טנדר כרמל דוכס בעל מנוע טריומף (1500 או 1600 סמ"ק. כבר לא זוכר שהיה משודך לגיר קצר להפליא) שכל 450 הק"ג שלו היו מרוכזים בפרונט (כדי לחנות בים במקומות צפופים הייתי נכנס באלכסון ואז היינו מרימים אותו מאחור ומישרים אותו בחנייה). גם במעבר בין שני לשלישי הצמיגים היו צווחים.

אח"כ הפז'ו הוחלפה בלנצ'יה פריזמה סימבול (מנוע 1.6 ליטר מוזרק) ואז עברתי מסתם דריפטים לנסיעה במהירויות מטורפות (בסביבות ה 170 קמ"ש בכביש גהה).

בקיצור, פלא שנשארתי חי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אצלי זה היה פשוט כי בשנותי הראשונות על הכביש נהגתי בעיקר ברכבים ידניים (פז'ו 505 מנוע 2,000 סמ"ק ידנית, חיפושית מתפרקת וטנדרים למיניהם).

גולת הכותרת היתה טנדר כרמל דוכס בעל מנוע טריומף (1500 או 1600 סמ"ק. כבר לא זוכר שהיה משודך לגיר קצר להפליא) שכל 450 הק"ג שלו היו מרוכזים בפרונט (כדי לחנות בים במקומות צפופים הייתי נכנס באלכסון ואז היינו מרימים אותו מאחור ומישרים אותו בחנייה). גם במעבר בין שני לשלישי הצמיגים היו צווחים.

אח"כ הפז'ו הוחלפה בלנצ'יה פריזמה סימבול (מנוע 1.6 ליטר מוזרק) ואז עברתי מסתם דריפטים לנסיעה במהירויות מטורפות (בסביבות ה 170 קמ"ש בכביש גהה).

בקיצור, פלא שנשארתי חי.

אל תיתפלא ידידי היקר.

אף פעם לא תפסו אותך נוסע במהירות כזאת?

ואם היו תופסים אותך אתה באמת לא הייתה חיי,הייתה רואה את גדול הקנס והייתה מתאבד מרצון חופשי !

יש עוד מלא כמוך שעברו את 200+ ועוד בחיים.

שלא נדבר על האופנוענים,הם לפעמים עוברים גם את ה300 ..

:)
פורסם

למרבה הפלא לא נתפסתי.

אני מודע היטב לזה שהייתי צעיר ומטומטם כי כביש גהה באותה התקופה (שנת 86') היה 2 נתיבים לכל כיוון והיה בעל תנועה די ערה. הבעיה עם מה שעשיתי היא לא המהירות אלא המהירות ביחס לתנאי הדרך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ראיתי בעבר את הסרטון עם האופניים ותהיתי איך הוא עשה את זה ?

חשבתי על גלגל שיניים מאוד גדול בפדלים וגלגל שיניים מאוד קטן בגלגל האחורי, היתכן ?

מישהו יכול להאיר את עיניי ?

בתודה מראש, אבי.

אכן, הוא מעביר את המשקל לפרונט ומפדל במהירות, נשמע ואפילו נראה הגיוני.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תוכן חדש...