Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וויל, תודה על התשובות - הבעיה בעלייה היא שעלייה + להצמיד את הרכב לקיר זה לא נוח. התרגלתי וזה לא באמת מציק לי (רק כשאני מאד עייף), אבל זה לא נוח.

הבעיה היא שאני לא ממש יכול לבקש להתחלף, כי יש יותר מבן-אדם אחד שחולק את החנייה.

אבל נראה מה אפשר לעשות - אני אתפוס את ועד הבית לשיחה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם כל כך לא נוח לך להצמיד את הרכב לקיר , פעם הבאה שים בלטות או אבן ממש גדולה בתור מעצור לרכב, כך שגם אם תכנס בכמה קמש"ים אקסטרא, הצמיג יפגוש בבלטות והרכב יעצר בדיוק איפה שרצית :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הבעיה היא שהחנייה שלנו היא צרה, נמצאת בעלייה קלה והכי גרוע, מתאימה באורכה ל205 מה שגורם לבגאז' להישאר בשמש (ולהתקלף). החנייה המשותפת ליד, לעומת זאת, מאכלסת בכיף את האאודי A6 של השכן שמתאצל לחנות בחנייה (העוד יותר גרועה) שלו.

מאחר ואינני יודע בדיוק את כל הפרטים מסביב (האם מדובר בבניין חדש ואתם הדיירים הראשונים בדירה, האם בדקת בטאבו מה שטח החניה שלך וכד') אני מציע שבשלב ראשון תוודא שהחניה שלך היא אכן החניה שלך (בטאבו) ומה הגודל שלה (פיזית) מבחינת אורך, רוחב ומיקום בחניה.

שים 10 שקלים, באמצעות כרטיס אשראי, ותוך דקה אחת בלבד תוכל להוציא את הנסח טאבו ולראות מה שטח החניה שלך (לרוב בסביבות 10 מ"ר, שזה בחישוב פשוט כ-2 מטר רוחב ועוד 5 מטר אורך).

בנסח טאבו תקבל את המידע בגין שטח החניה ומיקומה (תחת סעיף "הצמדות") אך ללא המפה של האיזור לא תוכל לוודא את המיקום המדוייק את החניה (בנסח טאבו יתואר לך ע"י סוג הצבע במפה היכן החניה שלך. למשל: "צבע בתשריט: כחול. שטח במ"ר: 10 ".

אם אתה מעוניין לבדוק את השטח באמצעות השיטה הנ"ל, כנס לאתר של מנהל המקרקעין, הקש את הכתובת שלך, קבל את מספר הגוש והחלקה ומשם תתקדם הלאה.

במידה ואינך יודע באיזה תת-חלקה הדירה שלכם יושבת, יש אפשרות להוציא נסח טאבו על כל הדיירים בבניין (זה עולה אותו הסכום בין אם אתה מוציא על דירה או על בניין) ולפי זה תקבל את כל הפרטים על כל הדיירים ותראה אם יש הבדלים בשטח החניות לרעתך או לרעת מישהו אחר שאולי עשה עליך קומבינה.

אל תיבהל, בנסח טאבו של כל הבניין תמצא הרבה פרטים שאולי לא תזדקק להם (פרטים של כל בעלי הטאבו בדירות בבניין, כולל מספרי תעודות זהות, כולל משכנתאות - אם יש להם, כולל הסכומים ושמות הבנקים המלווים) לכן כבד את צנעת הפרט.

בהצלחה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, מדובר על בניין בן 30. אנחנו גרים בו כ10 שנים.

החנייה המדוברת קצרה פיסית משאר החניות, אני מצרף שרטוט +-, אצרף גם תמונה מחר.

אני אכן אשתמש בטיפ שנתת לי ואברר מה רשום בטאבו.

parking.JPG

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
מאחר ואינני יודע בדיוק את כל הפרטים מסביב (האם מדובר בבניין חדש ואתם הדיירים הראשונים בדירה, האם בדקת בטאבו מה שטח החניה שלך וכד') אני מציע שבשלב ראשון תוודא שהחניה שלך היא אכן החניה שלך (בטאבו) ומה הגודל שלה (פיזית) מבחינת אורך, רוחב ומיקום בחניה.

שים 10 שקלים, באמצעות כרטיס אשראי, ותוך דקה אחת בלבד תוכל להוציא את הנסח טאבו ולראות מה שטח החניה שלך (לרוב בסביבות 10 מ"ר, שזה בחישוב פשוט כ-2 מטר רוחב ועוד 5 מטר אורך).

בנסח טאבו תקבל את המידע בגין שטח החניה ומיקומה (תחת סעיף "הצמדות") אך ללא המפה של האיזור לא תוכל לוודא את המיקום המדוייק את החניה (בנסח טאבו יתואר לך ע"י סוג הצבע במפה היכן החניה שלך. למשל: "צבע בתשריט: כחול. שטח במ"ר: 10 ".

אם אתה מעוניין לבדוק את השטח באמצעות השיטה הנ"ל, כנס לאתר של מנהל המקרקעין, הקש את הכתובת שלך, קבל את מספר הגוש והחלקה ומשם תתקדם הלאה.

במידה ואינך יודע באיזה תת-חלקה הדירה שלכם יושבת, יש אפשרות להוציא נסח טאבו על כל הדיירים בבניין (זה עולה אותו הסכום בין אם אתה מוציא על דירה או על בניין) ולפי זה תקבל את כל הפרטים על כל הדיירים ותראה אם יש הבדלים בשטח החניות לרעתך או לרעת מישהו אחר שאולי עשה עליך קומבינה.

אל תיבהל, בנסח טאבו של כל הבניין תמצא הרבה פרטים שאולי לא תזדקק להם (פרטים של כל בעלי הטאבו בדירות בבניין, כולל מספרי תעודות זהות, כולל משכנתאות - אם יש להם, כולל הסכומים ושמות הבנקים המלווים) לכן כבד את צנעת הפרט.

בהצלחה

איציק

מהנסח אתה לא תוכל לדעת אם החניה שצמודה לדירה שלך (בהנחה שיש כזו) היא אכן החניה שאתה חונה בה אלא אם מדובר החניה הקטנה היחידה. אבל זו התחלה.

כאן תוכל למצוא את הגוש והחלקה של הבנין שלך לפי הכתובת:

http://israel.gov.il/FirstGov/TopNav/OfficesAndAuthorities/OAUList/ConstSurvey/firstGovGushcalculator/

ומכאן תוכל להזמין נסח של הבנין (זה נקרא נסח מרוכז):

http://ecom.gov.il/Counter/alternative/tabuNesach/Homepage.aspx?counter=10&catalog=1&category=tabuNesach&language=he

כדי לזהות את החניה שלך, הפתרון המעשי עבורך (אחרי שתוציא נסח מרוכז אתה צריך להוציא גם נסח רגיל של הדירה שלך) יהיה לגשת לטאבו רחובות ולהזמין שם את צו הבית המשותף, התקנון והתשריט (לצורך ההזמנה שלהם אתה צריך נסח של הדירה הספיציפית שלך ולא נסח מרוכז). בתשריט הבית המשותף תוכל לראות את המיקום של החניה המוצמדת אליך על השרטוט של הבנין. זה עולה רק 60 שקל וזה שימושי ביותר.

פורסם

מה שאני הייתי עושה:

1. בודק בבניין איזה חניה אני הכי רוצה.

2. הולך לבעל החנייה ומציע לו להחליף איתי חניות ותמורת ההחלפה אני יציע לו סכום כסף שנראה לי משתלם.

אין שום טעם לנסות לעשות קומבינות עם החנייה המשותפת.

זה סתם ייגרום לריבים בבניין ולשכנים אחרים לפתוח עלייך עיניים וסכסוכי שכנים.

אם תחליף עם שכן אחר, לאף אחד לא יהיה אכפת.

• תוכן חדש...