Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צודק רון , ותודה על האיזכור .

יהודה אתה כלל וכלל לא מנג'ס.

כמו שרון אמר, אם תסתכל על טרמינל פשוט שניתן לקנות בכל מקום , אתה תראה שכל מה שהוא עושה, זה להעביר בצורה יפה, את הכבלים מתוך התיבה, לחוץ התיבה.

כלומר, אתה מושך חוטים מהסאב לטרמינל, והטרמינל "עוזר" לך לחבר את החוטים למגבר בצורה נוחה ויפה בעזרת קפיץ או הברגה כלשהי.

אני לא אוהב את הטרמינלים האלה, והם תמיד נשברים ולא מועילים.

אז פשוט עשיתי 8 חורים בתיבה בעובי 6 מ"מ , העברתי דרכם בורג 50 מ"מ , מבתוך התיבה, חיברתי לכל בורג בעזרת נעל כבל את חוטי ה + וה - מהסלילים של הסאבים [כל סאב בעל זוג סלילים = 4 סלילים = 8 ברגים סה"כ]

כלומר חיבור ישיר של כל קוטב מהסליל לבורג.

מה זה נותן לי?

במקום להתעסק עם גישורים\טורים\הקבלות\פאזות בתוך התיבה, כל האופציות שלי פתוחות ונגישות בקלות מחוץ לתיבה.

ה"פרסות" שאתה ראית, זה חיבור טורי של הסלילים של כל סאב ע"מ להעלות התנגדות לסאבים ולהראות למונו התנגדות של 1 אום.

זה כמו שאני אקח סאב, ואחבר + מסליל אחד ל - לסליל שני, ובכך מעלה את ההתנגדות שלו.

אני פשוט עושה את זה מחוץ לתיבה.

אטמתי את הברגים עם סיליקון מבפנים, השתמשתי באומים מבחוץ, וזהו.

שומדבר משוכלל , שומדבר מרשים, פרקטיות לשמה:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלי - 3 שבועות אני לא בארץ ואני רואה 2 סאבים מוכנים לפעולה. מרשים ביותר :-)

מקווה שאותך הם הרשימו (כי אותנו הם כנראה כן ירשימו).

אפשר לראות? אם כן - ה"פ. אם לא - גם ה"פ - אם בא לך :-P

מה הלאה?

גיא. (כן, חזרתי :-))

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני רואה שאתה עיקבי, 8 חודש לא ביקרתי בפורום ועדיין אתה בתהליכי בניית המערכת....

צוחק, תתחדש שמח לראות שסוף סוף יש התקדמות.

פורסם

אלי , תודה על ההסבר, אבל יש לי בעיה , מה יקרה אחרי כמה זמן שתשכח מה מחובר למה ואולי תגשר הפוך? או שתעשה טעותל אחרת ? ז"א זה נראה מקור לטעויות לא ?

אולי כדאי שתסמן בצורה לא מחיקה מה קשור למה שגם אם תשכח תידע מבלי לפתוח עוד פעם את התיבה

בברכה יהודה

פורסם
סלח לי, אך אעדיף לא לענות על כך כרגע:)

אבל לצורך העניין, פורד פיאסטה 89 תספיק

די! -לא הייתי צריך למכור את הפרה שלי! (פורד פיאסטה 89 במקרה)

הייתי מעיף את המושבים האחוריים ומתקין מצבר של אוטובוס :-P

ואני חשבתי בזמנו שאני מופרע - פורד פיאסטה פרה עם סאב 15 אינטש של מורל בתיבה 75 ליטר עם פורט עצבני - פככככ

אליקו - אני במילואים השבוע - אני הולך להביא לך סט טרמינלים של חיבור 24V של נגמש!

ולגבי SPL - לא פלא שזה הולך ונחלש, אחרי שאנשים כמו גל הבינו שהשמיעה שלהם נפגעה כתוצאה מזה - כולם לאט לאט עוברים בסופו של דבר לSQ כשהם כבר לא מסוגלים לשמוע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תתחדש אלי, נראה מעולה ואני בטוח שנשמע אפילו יותר טוב 8)

רק אל תהרוס את האוזניים כמוני - זה לא שווה את זה. :arrow:

פורסם

אני אשתדל שלא להרוס :) תודה על האזהרה.

אדי , עזובתך טרמינלים 24V , מספיק לי הברגים האלה, תביא לי את המתאם SCSI ואני מבסוט :)

לגבי SPL , אני לא מבין מה הבעיה עם זה כל עוד זה נעשה בצורה מבוקרת ותחת שליטה.

זה לא שאני מתכוון לשמוע 24\7 את המערכת שלי בפול ווליום, או עם סאבים פועלים בכלל

ה 6 דקות נסיעה שלי לעבודה ב 7 בבוקר לא יהיו מלוות בהרבה באסים :)

גל, אני עדיין חם על לשמוע את הסאבים שלך, אני בטוח שהם מאוד מפתיעים.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

ה 6 דקות נסיעה שלי לעבודה ב 7 בבוקר לא יהיו מלוות בהרבה באסים :)

.

ככה אתה לא תבין למה אתה אף פעם לא תופס את העובדים שלך על חם!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עכשיו שאני עובר על השרשור מחדש, באמת SPL או לא ,אני לא מבין למה אין אצלנו אנשים שלמרות כל ה SQ , אני בטוח שלחלק מהאנשים פה [לפחות לגל:)] יש מספיק ראש כדי לתכנן רכב SPL טהור.

אני כבר כמה זמן מחפש להתחיל כזה פרוייקט , פשוט שקשה לבצע את הכל לבדי ותמיד טובים זוג ראשים או יותר מאחד בודד שלא חושב הרבה:)

SPL זה לא אומר לשבת בתוך הרכב ולאנוס את האוזניים , אלא זה אומר להוציא את המקסימום שאפשר מהרכב עצמו , ולא רק מהאלמנטים הן מבחינת נפח\חשמל והכל.

תמיד קל יותר לברוח ל SQ , כי ב SPL כרוכה כל העבודה הקשה.

אז מתלכלכים קצת בMDF .. מה הבעיה:)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אלי, אתה מוזמן בכייף לבנות מערכת SPL אמיתית אצל אחי ברכב :lol: :lol: :lol:

הוא מאוד ישמח.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לבות מערכת SPL טוב זה כמו לתכנן פצצה גרעינית - קא-בוווום לא תודה!

הכל יקר בפי כמה וכמה מSQ - אלטרנטור הבי דיוטי ובחלק מהמקרים אלטרנטור כפול.

רק החיווט - אלוהים ישמור - וכאן זה באמת חשוב, כל הוודו נכנס כאן לתמונה כמוצדק וכנכון, כי נמדדים כאן גם על הנייר.

שלא לדבר על הרמקולים, על תכנון התיבה, חיזוק הרכב (SPL בדרגות מסויימות דורש זכוכית משוריינת) המתלים והבולמים, השמשות וכל הבידוד והפלסטיקה ברכב - הוצאה מטורפת.

תכנון של מערכת חשמל נכונה, כמות מצברים לעומת יכולת הטענה שלהם לעומת צריכת המערכת.

ובוסופו של דבר לדעת לתכנן נכון את האות הנכנס למגבר שיעמוד על סף הרגישות הנכנסת שלו עם כמה שיותר "באס בוסט" לפני שהרמקול נקרע מעיוותים.

זה ללכת על קצה היכולת של הסאב וופר - גם לזה צריך תקציב.

זה מטורף לגמרי, גם לא מדובר במשהו שאפשר להנות ממנו ממש בנסיעה על הכביש - אלא יותר בשביל השואו.

מערכת SQ - מטורפת ככל שתהיה, תמיד אפשר לנהוג איתה, היא יותר פרקטית - פחות פוגעת בשמיעה ובגלל זה בסופו של דבר - אנשים מתבגרים.

אה! - אלי - אני בטוח שראיתי את המתאם SCSI משוטט לי איפשהו בבית בימים האחרונים, את הכרטיס כבר מצאתי הוא בצד בשקית, אבל המתאם... המתאם...

Pioneer TS-X150

פורסם
אלי, אתה מוזמן בכייף לבנות מערכת SPL אמיתית אצל אחי ברכב :lol: :lol: :lol:

הוא מאוד ישמח.

גיא.

יש לו וולבו 240 סטיישן או שברולט אסטרו במקרה?:)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

מצאתי עוד כמה תמונות בכרטיס של המצלמה לכל המעוניינים :)

שלא תגידו שמשעמם

DSCF0055.jpg

ועוד אחת

DSCF0052.jpg

אפשר אפילו לראות את הוורידים העצבניים של הסאב מקרוב :)

DSCF0054.jpg

DSCF0058-1.jpg

DSCF0060-1.jpg

סרטון נוסף יעלה בקרוב :)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

תראה, הסאב ברוחב הגוף של רוני :wink: (תמונה אחרונה ). באמת מפלצת :-)

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...