Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מנסה לעזור לבחורה צעירה, חברה של ביתי. ברשותה סובארו ג'סטי ישנה (נדמה לי מודל 1985) שנגררה למוסך אחרי שנתקעה בדרך. אמרו לה שהלך אטם ראש, ולא כדאי לתקן אלא להיפטר מהרכב (למכור לפירוק?). אחסוך מכם את כל השתלשלות הדברים הארוכה שקדמה לזה, אבל תחושתי שהמוסך הזה לא כל כך אמין.

בקיצור, השאלה היא כזאת: כמה לדעתכם יכולה לעלות החלפת אטם ראש בג'סטי, והאם כדאי לפנות למוסך מורשה סובארו עם רכב כה ישן, או לחפש מוסך כללי. בנוסף, אשמח להמלצה למוסך טוב באיזור חיפה שיכול לתת חוות דעת ולבצע תיקון כזה.

תודה.

פורסם

החלפת אטם ראש לג'אסטי צריכה לעלות בסביבות 500-800 ש"ח במקרה ואכן רק האטם פגוע ולא צריך שיפוץ ראש למעט רודאז' ("החלקה"). עלות האטם - כ70 ש"ח שאר המחיר כולל עבודה פירוק ראש + הרכבה ורודאז' אם צריך.

מכונאי חאפר יעשה עבודה בחצי מחיר ולפעמים משתלם.

פורסם

תוכל לגשת למורשה לצורך אבחון התקלה והצעת מחיר, אבל כמעט כל תקלה משמעותית תעבור את מחיר הרכב.

מוסכים רגילים אמורים להיות בעלי כל הידע והכלים לטפל ברכבים משנתונים אלו.

פורסם

אני ממליץ – לברר את מחיר העבודה והחלקים אצל מוסך קיבוץ אפק. פנה למשה מנהל המוסך הוא ידיד שלי, מסור לו ד"ש מדוד מרחובות. הם אמינים, מקצוענים ומקבלים עבודות חוץ במחירים מצחיקים. יש גם ארוחת צהריים בקיבוץ. במקרה שהתיקון מצריך יותר זמן, יש הסעה לחיפה והסביבה.

הטל' 04-8784072 נייד 0524264955.

בהצלחה דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...