Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חושב שהצבא "מסריח" עד כדי כך.

אבל אני חושב שזה טיפשות ממדרגה ראשונה,במקרה שלי למשל, לקחת מהנדס ולשים אותו בש.ג....

הרי מישהו צריך לשלם לי את המשכורת ,והיא לא קרובה למשכורת של מוכר במקדונלדס מן הסתם...

אני קיבלתי את המעטפה הזאת, עם 24 יום אבט"ש בדרום, אחרי שהפכתי עולמות להשתבץ במקום בו אני באמת יכול לתרום מכישוריי ונסיוני (ובאמת שובצתי שם), ובסוף אכלתי אותה...

הודעתי ביחידה שאם הם רוצים שאני אבוא, שיבואו לקחת אותי מהבית עם אזיקים, והפלא ופלא, שוחררתי והוחזרתי למילואים מקצועיים (עד הפעם הבאה כמובן).

זכור זאת ככלל ברזל : על כל הקצאת אבט"ש שיש, מזמינים 5-6 איש , כאשר בונים על זה שכל ה5-6 ינסו לצאת מזה,

על כן צריך לפעול כמה שיותר מהר, כדי לצאת מזה ראשון.... אם 5 יצאו לפניך, לא יעזור כלום ואתה תשמור כמו כלב.

אייל, שעשה אבט"ש לפני כמה שנים ורחץ את האוטו כל יום בין פטרול פטרול.... :) (בדרום יש הרבה אבק)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אכן הצבא טיפש.

למזלי אני עושה מילואים ביחידה, ותמיד לפני כל צו, יש טלפון כדי לשאול אם אני יכול להגיע.

דוגמא טובה לטמטום הצבא:

ביחידה שלי תמיד היו חסרים נהגים/בעלי רישיון צבאי.

כדי שנוכל לבצע את התפקיד, הביאו לנו נהג מילואימניק מנכ"ל, בעל משכורת שכל אחד מאיתנו יכול לחלום עליה, כדי להסיע אותנו ממקום למקום. את זה עשו, במקום להסמיך אחד מהחיילים לנהיגה (סיבוב של כמה דקות בבסיס).

מה שכן, הודות לקשרים שלו זכינו לפינוקים שלא חלמנו עליהם (תמיד כיף לקבל משלוח של פיצה לאמצע שומקום, בחינם).

PUG-306 XSI MK2

פורסם

ביחידה שלי המברקן (תפקיד שכל יודע קרוא וכתוב עם זוג ידיים ולא עיוור יכול לעשות) היה מנכ"ל חברת הייטק מהגדולות בשוק הישראלי ובעולם כולו. יש בזה משהו נחמד, אבל לחשוב כמה כסף הצבא משלם על המברקים האלה...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

עזוב, לנו היה נהג אביר שהיה מהנדס שאחראי על פיתוח ג'יירוסקופים בתעשייה האוירית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

באופו אישי זה אחד הדברים שאני אוהב במילואים- כל אחד מהאנשים הוא אדם אחר, אחד מנכ"ל, אחד רופא, אחד סטודנט והרשימה עוד ארוכה... שלא כמו בסדיר, ששם כולנו הגענו בגיל 18 והספקנו עד אז פלוס מינוס את אותם הדברים, כאן כל אחד מהאנשים הוא עולם ומלואו, נושאי השיחה הרבה יותר מגוונים והאנשים הרבה יותר מעניינים.

שביט, שמתגייס בעוד שבועיים (באלי"ש בסוף יולי... תענוג! :-D)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

תמיד אפשר ללכת לרופא משפחה, לבקש ימי מחלה (כי אתה נורא חולה) יום לפני המילואים ולפקסס את זה ליחידה שלך.

אל תשכח להתקשר לוודא שהם קיבלו את הפקס.

הרופא הצבאי מאשר אוטומאטית כל בקשה כזאת, כי אחרת אם הוא יגיד שאתה חייב להגיע (אפילו בשביל להיבדק) ובדרך קורה לך משהו, הוא אחראי לזה מבחינה משפטית.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...