Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר קרוב מחפש S2000 קרוב ל 9 חודשים .

התקציב הוא 240-250 אלף שקל

בכל משך התקופה הזאות הוא ראה שתי רכבים בלבד! והחבר לא איזה ילד בן 18 שעושה סקר שוק, אלא בחור בן .30

בשלב מסויים הוא כמעט נשבר ופזל לעבר המיאטה החדשה עם הגג הקשיח.לטענתו יש הבדל ע-נ-ק בינה לבין ההונדה ולכן הקנייה ירדה מהפרק.

אחרי אין ספור טלפונים ,תרדים באינטרנט ושיחות עם בעלי S2000 (אני לא חושב שיש בארץ בעל הונדה שחבר שלי לא התעניין אצלו לגביי מכירה עתידית) ,הוחלט שהאופציה היחידה היא יבוא.

מברורים שנעשו הוא גילה שבאירופה ניתן לקנות מודל 2005 בסביבות ה 22K יורו (אחרי החזר מס) עוד 200יורו להוריד את האוטו מהכביש ו 900 יורו הובלה ימית(מנמל המבורג).

הבעיה הגדולה היא בארץ ,לא ממש הצלחנו להבין מהאתר של המכס ,עלויות יבוא ובטלפון מאוד קשה להוציא מהם פרטים .

רציתי לדעת האם מישהו בפורום התנסה ביבוא של רכב ,ויכול לציין סכומים פחות או יותר מדוייקים

אני מאוד מבקש תגובות מאנשים שהתנסו או מכירים את התהליך לפרטי פרטים להגיב לתרד

מצטער אם זה נשמע קצת פוגע זאות לא הכוונה

פורסם

אני מאוד מבקש תגובות מאנשים שהתנסו או מכירים את התהליך לפרטי פרטים להגיב לתרד

115% מכס

אחלה תשובה :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נראה לי דווקא 122%, כי הרכב לא מיובא מארץ הייצור שלו (יפן).

תנסה לבדוק עם סוכנויות היבוא, עם עמלה קטנה, הם יוכלו להביא לך כל רכב.

בלי כאבי ראש וכו'.

בגדול אתה משלם מיסים על מחיר הרכב (לפי מחירון בין לאומי/הערכת שמאי) + מחיר המשלוח (אמרת 900 יורו + קשקושים).

על זה תוסיף 120~ מס, זה יהיה מחיר הרכב.

נגיד.

22K לקנייה.

עוד בערך 1.5K להביא אותו.

בסה"כ 24K (עיגלתי).

122% מס.

53K~ יורו = 300K~ ש"ח.

לא כ"כ שווה. זה מחיר כמעט של חדש.

תעשה סקר שוק יותר מעמיק, דבר עם חברות ייבוא (הינומה ושות').

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

רועי תודה רבה

האם יש אפשרות לראות את המחירון הבינ"ל ?או שבעצם אין טעם והמחיר שהאוטו עולה בגרמניה זה בערך המחיר שמופיע במחירון הבינ"ל?

על ה 300K ש"ח תוסיף את הטיסה לאירופה,השכרת רכב לשבוע-שבועיים,דלק לנסיעות שיתבזבז על החיפושים ,בית מלון ואוכל

ותגיע ל310K

חבל מאוד

היבוא היה התקווה היחידה

בכל מקרה ,ננסה לקבל עוד פרטים בשביל להגיע לסכום מדוייק עד כמה שניתן

ונעשה חישובים

פורסם

המחירון דומה למחיר קנייה.

היתרון בייבוא, הוא במחיר קנייה נמוך.

ממה שהבנתי S2000 לא מאוד חזקה באירופה, אולי אפשר לקנות אותה מתחת למחירון משמעותית, כאן החסכון.

בזמנו היה בן אדם שקנה בארה"ב פורשה בוקסטר לבנה, בגלל הצבע הלא סחיר הוא קיבל הנחה יפה, על דברים כאלה צריך לבנות.

נקודה נוספת, הרכב צריך להיות מקסימום בן שלוש (אם אני לא טועה, לא רלוונטי).

ז"א שאם קנית רכב בן שנתיים ו-11 חודשים ולקח לך 32 יום להביא אותו, תגיד בי בי לאוטו.

האוטו צריך להיות בן פחות מ-3 עד ליום שהוא עולה על הכביש בארץ. בעייה שלך העיכובים במכס.

מקווה שהייתי ברור בהסבר.

תתקשר לסוכנויות ייבוא, הם יתנו לך פרטים הרבה יותר מדויקים.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

שוב תודה

נברר ונחזור לעדכן

אחח איזה עולם!?

על מה שהאירופאי משלם 25K יורו, אנחנו משלמים 53K:shock:

פורסם
שוב תודה

נברר ונחזור לעדכן

אחח איזה עולם!?

על מה שהאירופאי משלם 25K יורו, אנחנו משלמים 53K:shock:

ברוך הבא למדינת היהודים :loco:

פורסם

אני יודע על s2000 בירושלים באחת הסוכניות..בערך לפני חודש אפילו פחות אני יודע שהיא הייתה למכירה.. לא יודע מה קורה עכשיו.

תמלא את הרכב במים מהסנרוף (עם צינור), תתכופף למטה ותראה מאיפה נוזל.
פורסם

מברורים שנעשו הוא גילה שבאירופה ניתן לקנות מודל 2005 בסביבות ה 22K יורו (אחרי החזר מס) עוד 200יורו להוריד את האוטו מהכביש ו 900 יורו הובלה ימית(מנמל המבורג).

הבעיה הגדולה היא בארץ ,לא ממש הצלחנו להבין מהאתר של המכס ,עלויות יבוא ובטלפון מאוד קשה להוציא מהם פרטים .

על הרכב הנכנס להיות בן לא יותר מ24 חודשים (על כל רכב מוטבע תאריך ייצור)...

כלומר, שנת 2006 ו-2007 ואולי סוף שנת 2005... עם רוב רכבי 2005 תהיה בעיה

כי בדרך כלל תאריך הייצור קודם לשנת הדגם (המכונית לא נמכרת במידית לאחר שיוצרה)

בקיצור חפש בסדרי גודל של 2006-2007.

היות והונדה רכב יפני המיוצר שם יחול עליו מס גבוהה יותר מרכב אמריקאי / אירופאי.

את המיסים המדויקים רשום לך באתר המכס. כמובן יש להוסיף 15.5% מע"מ כחוק.

המכס והמע"מ מחושבים לפי החשבונית שתציג בתנאי שזו הגיונית. סתירה של 10%

מהמחירון המקובל במדינה בה קנית יכולה להגרר לועדות מכס שיכולות להחליט לדרוש

ממך סכום גבוהה יותר (אלא אם תראה הוכחות משמעותיות שזה אכן המחיר ששילמת על הרכב

מסיבות שונות-הנחה מיוחדת וכו').

היתרון היחיד שיש היום לייבוא האישי הוא במכוניות היקרות בהן בדרך כלל ניתן לקבל גרסאות מאובזרות

במחירים זהים או טיפה יותר נמוכים מהמחירים הקימים בארץ. חסכון ענק לא יהיה כאן ובטח של על ההונדה.

לדעתי מודל 2006 ניתן לייבא מארה"ב בסדר גודל של 280-300 אלף ש"ח (מתקרב לעלות של רכישת מכונית

חדשה כאן)

המלצתי שימתין לסוף שנת מודל אצל היבואן וניסה להוציא מכונית שתשאר במלאי... הייבוא האישי לא יחסוך פה מעבר

ל30-40 אלף שקל וכאב הראש יהיה גדול (בנוסף ייבוא אישי אנחנו מדברים על מכונית שכבר שנה-שנתיים על הכביש!)

בנוסף חשוב לדעת כי רכב שמגיע בייבוא אישי לא ניתן למכירה במשך שנתיים! מנסיון...תהיה בטוח במה שאתה עושה.

Lexus CT200H

פורסם

לקסוס פיספסת את העיקרון

המטרה היא לא לחסוך-המטרה לקנות את הרכב

כמו שציינתי ,החיפושים נמכשכים למלעה מ 9 חודשים.

פורסם

במידה ואתה מעוניין ברכב שמוצע למכירה בירושלים תפנה אלי בפרטי ותקבל את כל הפרטים. אני מכיר את המוכר .

• תוכן חדש...