Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור, תדלקתי במוצ"ש בתחנת דלק באזור ירושלים, מילאתי "פול טאנק".

מאז האוטו מקרטע, נכבה, הטורים קופצים ועוד מיני מטעמים.

מכיוון שזו לא פעם ראשונה שהאוטו לא במיטבו אחרי תדלוק בתחנה הזו, ואף היה מקרה שבו האוטו התנהג בדיוק באותה צורה בעבר, אני שוקל לפנות לגורמים האחראים על בקרת הדלק כדי לדווח על התחנה.

הבעיה היחידה היא שאני לא יודע לאיזה טלפונים ולאיזה משרדים עלי לפנות? ואיזה טענה להביא בפניהם?

האם מישהו יכול לתת לי את מספרי הטלפון הרלוונטיים? או אתר אינטרנט עם מידע בנושא? או כל דבר שיעזור לי בנושא התלונה על התחנה??

אשמח אם תוכלו לעזור לי כמה שיותר מהר, כל עוד הדלק שיש לי במיכל הוא רק מהתחנה הזו. וכל עוד לא עבר יותר מדי זמן מאז התדלוק.

אודה לכם על כל עזרה - ואנא מכם - אנשים שאין להם מושג אל תייעצו בבקשה ("שמעתי ש... קראתי ש... וכו), רק מי שבאמת יודע.

בברכה!

יונתן.

פורסם

בשנת 2006 נתפסו 11 תחנות מוהלות באיזור ירושלים, תבדוק שלא תדלקת באחת מהן.

הנה קישור לידיעה מהשנה שעברה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=134275

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אולי תנסה דרך מינהל הדלק במשרד התשתיות:

http://www.mni.gov.il/mni/he-il/Contacts/EhudYechieli.htm

(אגב, האם בשנתיים האחרונות כבר לא בודקים תחנות דלק או שאף אחת לא נתפסה מוהלת ?)

אשמח לקבל בפרטי את שם התחנה ומיקומה!

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
לא בודקים תחנות.

אין תקציב.

שוב לא עושים שימוש נכון בכסף שמגיע מהמיסים שאנחנו משלמים על הדלק.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
לא בודקים תחנות.

אין תקציב.

מינהל הדלק בודק תחנות, הם ביקרו בתחנה שלנו לפני כשבועיים ולקחו דגימות ממספר משאבות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא מזמן קראתי כתבה בנושא באחד מעיתוני הכלכלה, ושם היה כתוב שהתקציב קוצץ כמעט ל-0.

שלחתי מייל בנושא לנציג פניות הציבור במינהל הדלק. מה הסיכוי שאקבל תשובה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לדעתי, אתה אמור לומר פה בפורום איזה תחנה זו, גם כדי שאם מישהו יוכל להזים את דעתך הוא יוכל לעשות זאת, וגם כדי שנוכל להימנע מתדלוק שם לפי דבריך.

גם אני מתדלק בירושלים, ולא מבין מה הסוד הגדול לפרסם בפורום.

פורסם

אסור לו לפרסם השערות, אם יש עובדות המעידות כי התחנה אכן מוהלת הוא יכל לפרסם אותן, אם לא אז זו יכולה להיות הוצאת דיבה.

תבקש ממנו את שם התחנה באופן פרטי.

ל'

• תוכן חדש...