Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתבתי קודם, אני החלפתי את צמד הנורות וחתיכות הפלסטיק הכתומות בזוג לדים אדומים שרכשתי מebay. הלדים האלו מתאימים אחד לאחד לתושבות המקוריות, ונותנים תאורה יפה מאוד ללוח השעונים. יש שטח קטן מאוד שאינו מואר, באזור מד הקילומטרים המתאפס.

אם תרצה, כשאחזור הביתה אוכל לבדוק האם נשארו לי זוג לדים מיותרים ואחסוך לך את ההזמנה מחו"ל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה יהיה מצויין צביקה. תודה.

אם אזלו לך, השמח אם תתן לי את הקישור לנורות הנכונות.

בברכה

mush

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

לא ממליץ לדים מהסיבה שהתאורה חלשה או שצריך תוספות וקומבינות

היה בעבר פרוייקט בפורום על מיצובישי סופר לנסר שהבחור שינה צבע ברקע של השעונים.

חפש חנות שעושה שלטים מוארים, קנה מהם מדבקה צבעונית לא אטומה (שהאור יכול לעבור דרכה) ותדביק על הלוח שעונים מאחורה, זה יתן לך תאורה נחמדה עם צבע לבחירתך.

כנס לקישור ותראה תמונה

http://photos.walla.co.il/tomeriva

אתה מוזמן לראות את זה אצלי באוטו, איכות התמונה גרוע מבחינת אור לכן זה נראה חשוך, אם אתה רוצה אני גר ברחובות אתה מוזמן לקפוץ לראות את זה בעיניים על האוטו פיג'ו 106 אם משנה לך.

אולי גם נשאר לי חתיכת מדבקה כזאת אז אולי יהיה לי לתת לך דוגמה מה לקנות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לכול מי שמתעניין על תאורת לוח שעונים ל 205!!!

גם בצרפתיה שלי התאורה המקורית היתה חלשה.

מה שעשיתי- פרוק לוח השעונים,הוצאת כיסוי הפלסטיק הכתום המקורי מתוח הלוח,הרכבת נורות מקוריות בעלות עוצמה של 5 w.

ובסוף כיסוי הנורות בקונדום כחול.

רואים מצוין...

הצרפתיה שלי אוהבת שאני מתעסק לה "במנוע":oops:

מי אמר שהצרפתיות לא חמות???( הצרפתיה שלי מתחממת מהר).

עריכה- החלפת רדיאטור הפכה את הצרפתיה לפולניה.:brickwall::brickwall:

פורסם
ב 205 מדובר על תאורה קדמית ולא אחורית.

מה זאת אומרת תאורה קדמית ולא אחורית?

הנורה אמורה להיות מאחורי השעונים כדי להאיר אותם, אז אם תשים מדבקה צבעונית בין הנורה לשעונים, למה שתהיה בעיה?

some people need a high five

in the face

with a chair

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מדהים!!!

והכל תודות ל Tzvika-Pick

איזה פורם אלו אנשים, אחח תענוג להיות חלק מפורם זה.

תודה לכולם

mush

תאורת לוח שעונים 205.JPG

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

לדעתי במציאות זה נראה קצת יותר טוב. התמונה קצת מעוותת ובמציאות החלקים השחורים קצת יותר מוארים.

בכל אופן, שמחתי לעזור. תהנה מהתאורה האדומה :-D

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני השתמשתי בלדים כאלה בלוח השעונים שלי

wled-x5.jpg

היא בנויה מ5 לדים בצדדים שמפזרים את האור

נותנות אור יפייפה לא חזק מידי ולא חלש

עולות בערך 3 דולר לנורה

אתה יכול להזמין דרך האתר הזה

http://www.superbrightleds.com/cgi-bin/store/commerce.cgi?product=CAR&keywords=&cart_id=5002759.32742&next=50

בהצלחה ושבוע טוב

פורסם

התושבת של הנורות היא סטנדרטית בכל רכב ? והאם אוכל למצוא באוטו דיפו את הנורות האלו בצבעים

מוכן ישר להרכבה

תודה לעוזרים

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מצטער על ההקפצה אבל אני מחפש "קונדומים" כאלה כמו שהוזכרו פה, אני גם מאיזור חיפה כמו פותח השרשור, אני מחפש בצבע כחול אחרי שנשרפו אצלי באוטו הנורות הלוח שעונים ובטעות קרעתי את אחד ה"קונדומים" שמולבשים עליהם , אחרי שהחלפתי את הנורות לחדשות נתקעתי בלי "קונדום" ואני מקבל אור צהוב ומגעיל.

יש למישהו מושג איפה משיגים "קונדומים" כאלה באזור חיפה?

תודה,

אוהד.

פורסם

אתה יכול ללכת לכל סופר/ פיצוציה יש שם מבחר גדול ומגוון של קונדומים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

mush, קיוויתי שעדיין לא החלפת ללדים אבל כנראה שההעדרות שלי הייתה ארוכה מדי... :-(

חבר שלי גילה במקרה בשבוע שעבר חנות בצ'ק-פוסט שמוכרת נורות ציבעוניות ללוח שעונים. כן כן!!! הנורות הן נורות רגילות, לא לדים, הצבועות בכל ציבעי הקשת :-P

• תוכן חדש...