Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא סוזוקי בלנו 00' לאחרונה התחיל לגמגם ולקרטע מידי פעם וגם בזמן הפעלת מדחס מזגן יש מעין השתנקות של המנוע. ניגשתי למוסך המרכזי -יצחק אסייג בירושלים (את הטיפולים השוטפים אני עושה לבד) הבוחן אחרי סיבוב קצר וללא שום בדיקות נוספות קבע נחרצות -צריך להחליף את שני סלילי ההצתה -כל אחד 600 שח לפני מעמ +עבודה = 2000 שח.

לשאלתי איך אתה יכול להיות בטוח שזה דווקא זה ולא משהו אחר, הוא אמר שיש לו הרבה נסיון הוא מכיר את המכוניות האלה ,זו מחלה ידוע והחלפת הסלילים במאה אחוז תפתור את הבעיה. בנוסף גם המליץ לי שלא לשים סלילים תחליפיים אלה מקוריים בלבד כי התחליפיים מאיכות גרועה ועוד כמה חודשים אאלץ להחליף גם אותם .

השאלה שלי האם אפשר לבדוק את התקינות של סלילי ההצתה ? האם תמיד כדאי להחליף בזוגות?(יש לי שניים -אחד לכל שני מצתים) האם באמת אין סלילים תחליפיים מאיכות טובה? וגם מישהו יכול להמליחץ על מוסך בירושלים שיוכל לבדוק לי את מצב הסלילים ? תודה רבה

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

ניתן בהחלט, להחליף רק סליל הצתה אחד.

לפי התחשיב שלך ,מחיר העבודה כולל מע"מ כ-600 ש"ח.

מוגזםלפירוק ולהרכבה של, 4 ברגים ושני חוטים למצתים ו.... שני תקעים.

פורסם

ניתן להחליף רק את סליל ההצתה הפגום ולא צריך להחליף את השני התקין.

גש אל "מוסך אילן" שברח' יד חרוצים 16 א.ת תלפיות, טל' 02-6721022 ובקש את אילן או אמנון.

הם עוסקים גם בדיאגנוזת רכב.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

נראה לך שהוא יחליף לך 2 סלילים, הוא יחליף אחד , ויחליף בניהם אם זה לא נפתר...אני בכלל בספק אם זה מהסלילים, גם חוט גלוי או מועמס , יכול לעשות לך את הצרות האלו, אתה צריך חשמלאי ולא מוסך.

אוי ואבוי אם תשאיר לו את הרכב.

אם אתה מגיע לצפון(חיפה), אני יכול להפנות אותך לחבר (אמינות מוחלטת) ,שיאבחן לך בחינם או תמורת סכום סמלי.

בברכה.

נ.ב זה יכול להגיע גם מכיוון החוטי הצתה(האם הם מקוריים?), וכן מהפלאגים.

• תוכן חדש...