Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

bub תודה רבה על התגובה חיכיתי לתשובה חד משמעית הרבה זמן כבר

:D

אני חושב שזה הכיוון שאני ילך עליו... מגבר ג'ייביאל 75.4 הקומפוננט של מורל שהזכרתי והפינקס גולד קסנון שיחובר למגבר זמנית בגישור... בעתיד הקרוב מקווה בחודשיים שלושה הקרובים נביא גם מונו.... אגב איך העלות התקנה רק של מונו?

בכל מקרה מה אתם אומרים על הרעיון?

פורסם

כשתתקין את הJBL תגיד למתקין להתחשב בעובדה שיכנס מאחורה גם מונובלוק נחמד כך שהחיוט יהיה מתאים את הדרישה העתידית שלך.

במידה ויהיו לך RCAים מוכנים וחיוט מתח.אדמה מתאימים החיבור של המונו יקח בדיוק 5 דקות, כך שהעלות בהתאם.

פורסם
לדעתי מה שאמרת כרגע זה אחד הדברים הכי מטו***ים שקראתי כאן בפורום בזמן האחרון! ויש הרבה.

מחר אתה בא לעסק שעובד קשה לפרנסתו ואומר לו אני רוצה לנסות כמה מגברים על האוטו שלי.. נניח שהוא מסכים.

שמת מגבר לאנזר שעולה אלפייה, ולא אהבת. (המגבר נפתח, יצא מהאריזה ועבד)

ניסית גיביאל שעולה 1500 שקל ולא אהבת. (המגבר נפתח, יצא מהאריזה ועבד)

ביקשת לנסות את האודיסון שעולה 4000 שקל, התלהבת אבל זה יקר לך. (המגבר נפתח, יצא מהאריזה ועבד)

בסוף חבר שלך הרים טלפון ואמר לך שהוא מוכר לך תמגבר שלו במחיר טוב. הסתובבת והלכת הבייתה.

העסק נתקע עם 3 מגברים כל אחד יותר יקר מהשני, כולם כבר פתוחים והיו בשימוש ורישמית הם כבר לא חדשים והעסק חייב להוריד עליהם מחיר.

עכשיו תחשוב שיושבים בכל מיני פורומים אנשים בגישה שלך ואומרים לאחרים ללכת ולעשות שטויות כאלה.

כמה עסקים טובים ומכובדים יפגעו לדעתך?! גם אם הם יסכימו וידפקו עם סחורה פתוחה וגם אם לא יסכימו ואז יפסידו לקוחות.

יש היגיון במה שאתה אומר ..

אבל מהצד השני ..

בתור בעל עסק . לא הייתי חושב פעמיים והייתי מחזיק מספר מגברים בדיוק למטרה הזו. אני מבטיח לך שאם הייתי צריך לקנות מגבר , ובחנות מסויימת היו מאפשרים לי לבדוק כמה וכמה מגברים אצלהם לא הייתי חושב פעמיים והייתי קונה אצלהם.

זה בדיוק מה שאני עשיתי (אומנם לפני המון זמן) כאשר קניתי פעם 6X9 . הלכתי לחנות אמרתי לו שאני קונה אצלו , בתנאי שהוא ייתן לי לשמוע 4 דגמים שעניינו אותי. עשו לי את ההתקנה , כל פעם שמו לי רמקול אחר ובחרתי את מה שהכי הרשים אותי. בהסתכלות לתווך ארוך זה משתלם לכל הצדדים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...